Цени от:
82 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Меридиан Болярски

Хотел Меридиан Болярски, Велико Търново

Меридиан Болярски е хотел във Велико Търново, намиращ се в центъра на старта ни столица. Разполага с елегантно и стилно обзаведени стаи, както и много други удобства за почивка или бизнес.

Meridian Hotel Bolyarski, улица „Стефан Стамболов“, Велико Търново, България
GPS координати:
43.0845 / 25.6375

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Меридиан Болярски, Велико Търново

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Меридиан Болярски e позициониран в сърцето на Велико Търново, в непосредствена близост до историческите забележителности на старата столица – улицата на занаятите Самоводска чаршия, крепостта Царевец, градската Галерия и Стамболовия мост.

С уникалната си архитектура върху 15 нива, спускащи се от централната улица до живописната възрожденска Гурко, хотелът осигурява бърз достъп до търговските и обществени сгради в близост. В същото време се гарантира комфортен и спокоен престой, както и забележителна гледка към река Янтра и Стария град.

В стилната атмосфера на ресторант Болярски може да опитате вкусни ястия от световната и европейска кухни, специалитети от дивеч и риба. Грижливо селектираната винена листа включва престижни български вина от специални реколти, както и френска, испанска, италианска и чилийска колекция от вина. Капацитет: 140 места а-ла-карт и 150 места коктейл.

Панорамният ресторант-барбекю на 15-тия етаж с открита тераса за 80 гости е предпочитано място, където се сервират пикантни ястия на пещ и скара, приготвени върху дървени въглища.

В просторната и отпускаща обстановка на панорамния лоби бар може да изпиете чаша ароматно кафе, освежаващ коктейл или да опитате сладките изкушения на майстор-сладкарите. Капацитетът е 70 места закрита част, панорамна тераса - 60 места.

Отлично подготвеният екип от готвачи и сладкари са в състояние да осигурят успеха на всяко специално събитие – сватбени и лични тържества, коктейлни вечери, фирмени или частни празненства, поръчка на бутикови торти, гала вечери и др.

Хотел Меридиан Болярски разполага с 57 комфортно обзаведени двойни и единични стаи, 3 студия, 7 апартамента и 2 ВИП апартамента с невероятна панорамна гледка към Стария град и река Янтра. Стаите са обзаведени в меки пастелни цветове в жълто, резида и червено като са оборудвани са с телевизор, климатик, минибар, телефон с директно външно и международно избиране, безплатен Интернет достъп.
- Двойни и единични стаи: панорамни стаи към река Янтра, Стария Град и живописните търновски хълмове, със спалня или две отделни легла, сателитна телевизия и писалище, климатик и отопление, регулирани от стаята, безплатна интернет връзка, минибар, баня с вана и/ или отделен душ, сешоар, телефон с директно външно и международно избиране, паркетно подово покритие, масичка с меки кресла.
- Апартаменти и студия: просторни помещения със спалня и възможност за допълнителни легла за семейно настаняване с южно изложение и панорамна гледка към река Янтра, всекидневна с телевизор, разтегателни дивани, писалище, маса и меки фотьойли, климатик и отопление, регулирани от стаята, безплатна интернет връзка, минибар, баня с вана и отделен душ, сешоар, телефон с директно външно и международно избиране, сателитна телевизия, паркетно подово покритие.
- ВИП апартамент: спалня с баня с джакузи, отделна баня с душ, кухня, тераса с панорамна гледка към река Янтра и Стария Град, просторна дневна с LCD телевизор, разтегателни дивани, писалище, климатик и отопление регулирани от стаята, безплатна интернет връзка, минибар, телефон с директно външно и международно избиране, сателитна телевизия.

Спортно-възстановителен център със закрит басейн, модерен фитнес център с професионални уреди, сауни, парна баня, солариум, джакузи, традиционни и специални масажи, както и отлично обучени инструктори, които да помогнат на гостите да се отпуснат след тежък ден и да се заредят със сили.

Актуални цени за Хотел Меридиан Болярски

Цени 2020 год.

Настаняване BB Цена за 1 нощувка
единична стая 95 лв.
двойна стая 164 лв.
студио 180 лв.
апартамент 200 лв.
ВИП апартамент 250 лв.

Цената включва: нощувка със закуска и туристическа такса.

 

Намаления:

  • деца до 1.99 год. се настаняват безплатно;
  • деца от 2 до 11.99 год. заплащат 50% от цената на възрастен;
  • възрастен на допълнително легло - заплаща 70% от цената на редовното легло.

 

Доплащане:

  • за обяд или вечеря в Основен ресторант - 18 лв. - 3-степенно меню, 20 лв. - 4-степенно меню;
  • за обяд или вечеря в Панорамен Ресторант барбекю - 28 лв..

Коментари и оценка за
Хотел Меридиан Болярски, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This