Хотел Мериан - Пампорово - снимка хотел
Хотел Мериан - Пампорово - снимка апартамент
Хотел Мериан - Пампорово - снимка стая
Хотел Мериан - Пампорово - снимка джакузи

Изхранване:
НВ

Хотел Мериан

Хотел Мериан - Пампорово цени и оферти, снимки, карта, мнения, адрес и телефон на хотела

Хотел Мериан се намира в най-красивата планина в България - Родопа планина и най-очарователния с природата си зимен курорт Пампорово. Хотелът се намира в центъра на ски курорта.

Пампорово, България
GPS координати:
41.6568 / 24.6954

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Мериан, Пампорово

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
паркинг
Парна баня
Сауна

За нас е изключително удоволствие да Ви предложим една незабравима почивка в оазиса на чистата и дива природа на Родопа планина, като Ви посрещнем в нашия уютен и комфортен хотел. Хотелът впечатлява с уникален архитектурен облик, съчетаващ българската традиция със съвременни интериорни решения. Състои се от 5 етажа и предлага на своите гости: 1 студио с джакузи, 4 двойни стаи със спални, 11 двойни стаи с отделни легла, 5 апартамента с джакузи.
Механата предлага изключително богато меню от кулинарни изкушения, отлично обслужване, местни гозби с незабравим вкус, салати, богат избор на вина и напитки.
Лоби бар-а с 40 места предлага разнообразие от коктейли, тонизиращи напитки и сладкиши.
Добре дошли в уникалния Спа център на хотел Мериан. Позволете на ежедневния стрес и напрежение да се стопят като спомен от миналото! Спа центъра разполага с джакузи за 6 човека, парна баня, сауна и зала за масажи-мястото където можете да забравите грижите и тревогите си.
Хотел Мериан е подходящ за конферентен туризъм. Разполага с конферентна зала с 60 места, оборудвана с мултимедия, екран, флипчарт, преносим компютър, озвучаване.

Всички помещения са с модерно решен интериор, баня с вана, душ, мини бар, Интернет, телефон, кабелна телевизия. В стаите има възможност за допълнително легло. Входа е с магнитни карти.

Ако искате да се разходите из Пампорово можем да ви предложим маршрути за разходка, а ако искате да покарате ски или сноуборд имаме автобуси, които да Ви предвижат до пистите. Хотелът разполага със ски гардероб, оборудван ски магазин и собствен паркинг.

За децата предлагаме игри. А ако искате забавлението за децата Ви да е пълноценно и поучително, в комплекса има и детска градина с квалифицирани учители.

Актуални цени за Хотел Мериан

Коментари и оценка за
Хотел Мериан, Пампорово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПАМПОРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This