Хотел Медик, София снимка стая
Хотел Медик, София снимка тройна стая
Хотел Медик, София снимка на хотела

Изхранване:
ВВ

Хотел Медик

Хотел Медик - София хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Медик в София е разположен в близост до Медицинска академи, Пирогов, Военна болница и на 10мин. пеша от Националния дворец на културата (НДК).

Хотел Медик, улица „Хан Пресиян“, София, България
GPS координати:
42.6818 / 23.3077

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Медик се намира в паркова зона, част от Медицинска академия и е в близост до всички останали болници в центъра на София - Медицинска академия, Пирогов, Военна болница и др. Само на 10 минути пеш от хотела се намира Националния дворец на културата, зала "Триадица" и стадион "Раковски". Има удобни връзки на градски транспорт - автобуси 204, 604, тролейбуси 2, 8, 9, трамвай 1 и 7, и метростанция НДК, които могат да Ви отведат до всяко кътче на столицата.

Комуникативното разположение на туристическия обект го прави предпочитан при провеждането на мероприятия от разнороден характер: семинари; спортни прояви; тържества и т. н. Хотелът разполага с конферентна зала – 30 места.

Подчертано деловият стил на хотела е умело съчетан с уюта и спокойствието, излъчвани от всичките 24 стаи, с които разполага комплексът, както и от 13 новооткрити луксозни стаи с интернет връзка във всяка от тях. Предлага всички необходими условия, както за активна почивка, така и за провеждане на бизнес - мероприятия. Удобен за медицински персонал от провинцията, както и за близки на болнолежащите.

Хотелът разполага с ресторант, който работи 24 часа в денонощието, зимна и лятна градина, барбекю и паркинг.

Хотелът предлага стаи с 2, 3 и 4 легла, апартаменти и мезонет. Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, телефон, климатик. Някои от стаите предлагат специални удобства за трудно подвижни хора и хора в инвалидни колички.

Актуални цени за Хотел Медик

Коментари и оценка за
Хотел Медик, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This