Хотел Мег - Лозенец, София снимка рецепция
Хотел Мег - Лозенец, София снимка апартамент
Хотел Мег - Лозенец, София снимка ресторант

Изхранване:
ВВ

Хотел Мег – Лозенец

Мег-Лозенец хотел, София, България
GPS координати:
42.6788 / 23.3227

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Мег-Лозeнец се намира в централната част на София.
Разположен е в непосредствена близост до всички правителствени институции, банки, културни и исторически забележителности. Това го прави идеално място както за туристи, така и за бизнес почиващи. Той е в непосредствена близост до Националния дворец на културата, както и до търговската част на булевард Витоша. Намира се на 15 минути път с кола от аерогарата.
Предлага удобства и уют на своите гости, в комбинация от комфорт и добро обслужване.

Хотелът има ресторант, който предлага разнообразие от храни и напитки за вашите вечери, както и делнично обедно меню. Разполага с 50 седящи места, което го прави подходящ за коктейли, работни срещи, семейни и сватбени тържества. За вашият изтънчен вкус, естествената зеленина и спокойната романтична обстановка ще погалят сетивата Ви. Целта е клиентите да се върнат неустоимо привлечени.
Откраднете част от деня или вечерта и опитайте разнообразните и майсторски миксираните алкохолни и безалкохолни коктейли в Лоби бара. Подходящ е както за делови срещи, така и за неформални мероприятия. Това е перфектното място, където да релаксирате след напрегнат ден из центъра на София или да се насладите на чашка силно и ароматно кафе.

Хотел Mег-Лозенец разполага с 16 напълно климатизирани, шумоизолирани и луксозно обзаведени двойни, тройни стаи и един апартамент с откриваща се от терасите чудесната гледка към Витоша или към централната част на София. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и безжичен Интернет достъп. Луксозно обзаведени бани с вана или душ кабина, сешоар, адаптер и всички необходими принадлежности.
Предлага се професионален масаж и румсървис услуга.

Актуални цени за Хотел Мег – Лозенец

Коментари и оценка за
Хотел Мег – Лозенец, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This