Хотел Маркита - Велинград снимка външен басейн
Хотел Маркита - Велинград снимка двойна стая
Хотел Маркита - Велинград снимка спа център
Хотел Маркита - Велинград снимка двойна стая

Изхранване:
ВВ

Хотел Маркита

Хотел Маркита - Велинград цени и оферти, снимки, карта, мнения

В красивия балнеологичен курорт Велинград, в сърцето на Западни Родопи на 750 м надморска височина е разположен изисканият хотел Маркита, който предлага спокойна почивка на достъпни цени.

Хотел Маркита Велинград, улица „Цар Иван Асен II“, Велинград, България
GPS координати:
42.0341 / 23.9967

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Маркита, Велинград

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотелът е изцяло изпълнен по образец на Европейският стил и стандарт, ви кани на едно ново, прекрасно и неповторимо преживяване. За вас и вашето семейство в прегръдката на красивия и запазен в своя етнос и дух древен български град Велинград. Естественият минерален извор, върху който е построен хотела, е основна притегателна сила за нашите клиенти. Лечебните му свойства се отразяват положително върху целия ви организъм.
Хотелът предлага на своите гости: ресторант, дневен бар, лятна градина, открит басейн с минерална вода, 5- местно джакузи на открито, фитнес, тенис на маса, детски кът, сейф, конферентни зали, охраняем паркинг - открит и закрит; СПА център със следните екстри: сауна, сух и мокър масаж, солариум, ароматерапевтична кабина, аромо, хидро, билкова и индивидуална вана и подводен струен масаж;

Хотел Маркита разполага с единични, двойни стаи, мансарди и апартаменти, стилно мебелирани с TV, мини бар, телефони и баня с вана.

Велинградската минерална вода е хидротермална, слабо минерализирана, с температура +51 C. Благоприятна за лечение на редица заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, ставни заболявяния от възпалителен и дегеративен характер, следтравматични заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични, гинекологични нетуберколозно естество и стерилитет, бъбречни, чернодробни и стомашно-чревни болести.

Детски кът.

Актуални цени за Хотел Маркита

Коментари и оценка за
Хотел Маркита, Велинград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Марияна

Персонала е страхотен. Хотелчето става. Храната не беше лоша. НО…. Наложи се да си тръгнем с един ден по рано, защото имаше компания която беше надула музиката толкова, че и съседните хотели я чуха а те се намираха поне на половин километър от там. И това от 12 часа на обед до 19 часа, защото ние тогава си тръгнахме по необходимост. Собственикът не взе никъкво отношение по въпроса. 5 стай се опразниха благодарение на това, но явно на човека не му пука, че губи 10 човека като клиенти за сметка на един недодялан пияница. Но явно въпросния пияница и компания и друг път са си позволявали тези своеволия в този хотел, за да държат тон и да обиждат. Рецепциониската младо хубаво момиче се видя в чудо с тези хора. Та пиша лично за собственика,, И пари да ми предлагате във вашия хотел крахът ми повече не стъпва. Изгубих те 2 клиенти със сигурност. А като чета отзивите май не сме само двама. Но на вас изобщо май не ви пука, важно е пари да се печелят, пък то и други глупаци ще дойдат нали така?,,. За персонала давам 10,за собственика 0 даже и тя му е много,,, И така хора за мислете се преди да идете там особено ако сте от далеч, защото на нас ни се наложи да пътуваме по среди нощи за да се приберем. Отделно пари за тази една вечер не ни върнаха. Остана ми само горивия вкус от този хотел. Безкрайно възмутена съм. Никога повече в този хотел и от мен той ще получава само анти реклама

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИНГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This