Хотел Мак, Габрово снимка двойна стая
Хотел Мак, Габрово снимка ресторант

Изхранване:
ВВ

Хотел Мак

Хотел Мак се намира в град Габрово, по пътя за местност Узана, предлага комфортно настаняване за спокойна ваканция или уикенд през почивните дни.

Габрово, България
GPS координати:
42.8742 / 25.3187

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Мак се намира в град Габрово, по пътя за местност Узана.

Изчистеният дизайн в обзавеждането и декорацията на ресторанта към хотел Мак, внасят спокойствието, към което се стреми съвременният делови човек. Организацията на пространството позволява мобилност и атрактивно преобразяване за всякакъв вид делови и неформални събития и тържества. Екип от професионалисти се грижи за приятна атмосфера по различни поводи, отделяйки специално внимание на всеки детайл. Главният ни готвач ще приготви най-доброто от българската кухня. Има голям асортимент от свежи салати, месни специалитети, здравословни ястия и десерти. Напитките могат да задоволят и най-изтънчените вкусове.
Тук е и идеалното място за вашите бизнес вечери.

Хотел Мак разполага с 8 апартамента, 28 единични и 28 двойни стаи. Четири от тези помещения са напълно пригодени за хора с увреждания. Освен със значими размери и свободно пространство, всички стаи се отличават с дизайнерски мебели и обзавеждане, плоскоекранен LED телевизор, централно климатично отопление и безплатен интернет. Удоволствието и лукса сред тази атмосфера се допълват от мекото и нежно спално бельо от египетски памук, произведени във фирма Мак.
Хотелът предлага целогодишно наемане на луксозните апартаменти. Всеки един от тях е напълно оборудван с всички екстри и е способен да покрие нуждите и квалитета на чуждестранни или български двойки, търсещи уединение. Спалня с плоскоекранен телевизор, всекидневна с мека мебел, трапезна маса, напълно оборудвана кухня, баня с тоалетна, всекидневно почистване и подмяна на бельото. Към всички помещения в апартаментите има локална климатизация с възможност за корекция на температурата според сезона. В холната трапезария мебелировката е центрирана според нуждите на търсещите релаксация пред телевизионния екран, снабден с кабелна телевизия.

Хотелът разполага с изключително приятнa конферентнa залa, напълно оборудвана с най-новите технологии и с естествена дневна светлина. Помещението е с гъвкаво пространство и възможност за разделяне на две по-малики. Разполага с 50 места, а в малък вариант е идеална за срещи от 12 човека. Украсена e с елегантно обзавеждане, меко осветление, остановката лесно предразполага гостите да припознаят техният уютен бизнес офис.
Оставете нашият персонал да се заеме с подготовката на Вашето събитие, а Вие съсредоточете своето внимание в реализирането на вашите бизнес идеи и успешни срещи.
Залата е оборудвана с:
места 50/12;
мултимедия;
телевизор;
екран;
флипчарт;

Актуални цени за Хотел Мак

Коментари и оценка за
Хотел Мак, Габрово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГАБРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This