Хотел Максим, София снимка апартамент
Хотел Максим, София снимка стая
Хотел Максим, София снимка двойна стая
Хотел Максим, София снимка ресторант
Хотел Максим, София снимка мезонет

Изхранване:
ВВ

Хотел Максим

Хотел Максим е хотел в София от бутиков тип, разположен в сърцето на града, до ключовия площад Лъвов мост.

Хотел Максим ООД, София, България
GPS координати:
42.7057 / 23.3241

ВИЖ НА КАРТАТА

Луксозният хотел Максим е разположен на изключително стратегическото централно място в самото сърце на столицата - в непосредствена близост до централни ЖП и АВТО гари и на 5 мин. разходка до административния център на града. Това го прави идеално място за отдих и бизнес пътувания на гостите на столицата от страната и от чужбина.

Ресторантът на хотела разполага с богата селекция от български и вносни отбрани вина, безупречно разделени по региони във винената карта. Менюто би задоволило и най-добрите познавачи на кулинарното изкуство.

Хотел Максим предлага на своите гости отлична леглова база, стаи обзаведени в ретро бутиков стил и копринена обстановка. Хотелът има 14 луксозни стаи, от които 3 единични, 7 двойни, 2 студио и 2 апартамента лукс и мезонет. Двойните стаи са обзаведени с възможност за настаняване на трети гост. Всички стаи са звукоизолирани и притежават уют и прекрасни условия за почивка.
Гостите на хотела резполагат в своите стаи с king size легла, климатик, телефон за външна и вътрешна линия, wireless интернет връзка, отделни помещения за работа и почивка. Апартаментите в хотела, освен луксозната и изключително удобна обстановка, предлагат вана-джакузи и индивидуална сауна и тангентор, което превръща престоя на гостите на хотела в незабравим спомен.

Актуални цени за Хотел Максим

Коментари и оценка за
Хотел Максим, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This