Цени от:
54 лв.

Изхранване:
All

Хотел Магнолиите

Хотел Магнолиите, Приморско All inclusive оферти за почивка на море

Хотелски Комплекс Магнолиите е малък оазис на комфорт и уют сред уникалните пясъчни дюни, съчетани с горска растителност. Хотелът е разположен в залива между градчетата Приморско и Китен.

ММЦ - Приморско, България
GPS координати:
42.2467 / 27.7506

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Магнолиите, Приморско

Анимация
детски кът
Открит басейн
СПА център

Хотелски Комплекс Магнолиите е малък оазис на комфорт и уют сред уникалните пясъчни дюни, съчетани с горска растителност. Хотелът е разположен в залива между градчетата Приморско и Китен, на 200 м. от плажната ивица.

Заобиколен от красив и обширен парк с екзотични растителни видове, хотел Магнолиите е комфортен и климатизиран хотел на 6 нива, обслужван от 2 асансьора, от които единия е с панорамен изглед.
Хотелът разполага с обширно и уютно фоайе, подходящо за сутрешно рандеву, с лоби бар, валутно бюро, бюро екскурзиии, бутик, TV зала, анимационна зала (с 250 места), оборудвана с модерна техника. Хотелът разполага с детска площадка, петанк, 2 тенис маси, билярд, велосипеди и автомобили под наем.
Ресторантът на комплекс Магнолиите разполага с 420 места, 300 от които в зала и 120 на открита тераса с изглед към басейна. Обслужването е All inclusive. Менюто е разнообразно, съобразено с желанията на клиентите. Ресторантът предлага и меню за деца и бебета, и 2 тематични вечери в седмицата - типично българска кухня, и морска.
На прилежащия към ресторанта бар, лоби бара във фоаето, както и на атрактивния бар Папагал се предлагат разнообразни коктейли на базата на широка гама напитки.

Хотел Магнолиите разполага с 186 двойни и единични стаи и 4 апартамента (340 легла общо) с дивани и фотьойли, с приятно вътрешно обзавеждане в тропически стил, мини бар, телевизор, телефон, баня с душ или вана, сейф на рецепцията. Всички стаи са климатизирани.

Спортният комплекс е на 50 м. от хотела и включва 3 тенис корта, стадион с футболно игрище големи и малки врати, волейболно и баскетболни игрища.
SPA - центърът в хотелски комплекс Магнолиите e срещу допълнително заплащане и предлага на своите клиенти различни услуги за релакс и отмора. Центърът разполага с:
- помещение за козметични процедури;
- апарат за пресотерапия;
- 3 броя вани Atlantis Royal - ново поколение, комбиниращи модерен дизайн, ръчен подводен масаж ( водни дюзи), подводен и (вихри) въздушен масаж, терапия чрез цветове (хромотерапия);
- сауна и хамам (парна баня) - и в двете помещения има възможност за аромотерапия;
- фитнес зала - 5 фитнес уреда - бягаща пътечка, 2 вида степер, вело елгометър, фитнес уред - гребане; възможност за извършване на лечебнафизкултура в заланта и във вътрешния басейн;
- душ Виши с 6 броя дюзи;
- кабинети за масаж - 3 масажни кушетки. Извършва се мануален и апаратен масаж, класически и аромотерапевтичен;

Детска площадка и детски басейн.
Детски кошари срещу допълнително заплащане - 10 лв. за 1 ден. Анимационна програма само на френски език.

Актуални цени за Хотел Магнолиите

ЛЯТО 2021 год. 

 

НАМАЛЕНИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2021: 

- 10% отстъпка за записване до 30.04 

* валидни при минимум 5 нощувки! 

** 20% депозит - до 30 дни след потвърждение 

*** остатък до 100% - 7 дни преди настаняване! 

Настаняване

ОЛ ИНКЛУЗИВ

18.05-07.06

08.09-25.09

08.06-21.06 22.06-01.07

31.08-07.09

02.07-30.08
легло в двойна стая  65 лв. 81 лв. 101 лв. 129 лв.
единично настаняване 85 лв. 105 лв. 131 лв. 168 лв.
легло в двойна икономична стая 60 лв. 74 лв. 88 лв. 105 лв.
единично настаняване в икономична стая 80 лв. 98 лв. 120 лв. 160 лв.
наем Малък апартамент
/спалня, хол и кухненски бокс/
цена за макс. 2-ма + 1 дете
155 лв. 185 лв. 265 лв. 299 лв.
наем Голям апартамент /3 стаи/
/2 спални, хол, кът за хранене, кухненски бокс/
цена за макс. 4-ма + 2 деца
260 лв. 299 лв. 435 лв. 550 лв.

Цените са на на човек в стая и за наем на апартаментите и включват:

  • нощувка на All inclusive,
  • ползване на външен басейн, шезлонги и чадър на басейна (при налични на свободни),
  • безплатен паркинг (до изчерпване на местата);
  • застраховка и курортна такса и 9% ДДС.

 

Цени на чадъри и шезлонги на плажа:

  • 3.00 лв чадър
  • 3.00 лв шезлонг

* заплащат се на място. ​

 

Намаления: 

  • Дете от 0 до 2 ненавършени години се настанява и изхранва безплатно. При желание на родителите се предоставя безплатно бебешка кошарка от хотела.
  • Един възрастен, настанен в стая или студио заплаща цена за единично настаняване
  • Всяко дете (2 -11.99 г) заплаща 20 лв. при настаняване в двойна стая . При настаняване в апартамент децата са включени в цената до максималния капацитет
  • Възрастен, настанен на допълнително легло в двойна стая получава 20 % отстъпка
  • Възрастен, настанен на допълнително легло в апартамент в хотел Магнолиите  заплаща 53 лв. на ден за храната.

 

* Възрастта на детето се смята към датата на пристигане в курорта.

 

Доплащане за изхранване, на настанени над максимално допустимия капацитет в апартаментите:

  • All inclusive - 53 лв. на ден за възрастен, 26.50 лв. за дете до 12 ненавършени години.

 

All inclusive описание 2021 г.: 

  • Настаняване след 14:00 часа
  • Освобождаване на стаите до 11:00 часа
  • Континентална закуска на блок маса - 7:30 – 10:00 часа
  • 12:30 – 14:30 часа - Обяд на блок маса - международна кухня, вкл. вегетариански , диетични ястия и show cooking, сладолед и богат избор на десерти
  • 15:00 – 17:30 часа - Междинно хранене - oткрита тераса на основния ресторант - различни видове street food
  • 19:30 – 21:30 часа - Вечеря на блок маса - международна кухня, show cooking, тематични вечери и барбекю шест вечери в седмицата.
  • Български алкохолни и безалкохолни напитки 08:00 – 23:30 часа
  • Безплатен Wi-Fi достъп
  • Детска площадка
  • Безплатен паркинг
  • Различни спортни активности и забавления.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19: 

1. Ранни записвания и неустойка по ранни записвания

- Всички резервации, направени и потвърдени до 31.01.21 г. вкл., които ползват отстъпка по ранните записвания съГл. Договор, ще бъдат с безплатна анулация до края на месец Март. Тоест предплатените 50% съгласно Договор по тези резервации, ще бъдат възстановими към партньорите ни, ако не бъдат реализирани в нови резервации до изтичането на ранните записвания (31.03.21 г.).

- Всички резервации, направени и потвърдени от 01.02.21 г. до 31.03.21 г. вкл., които ползват отстъпка по ранните записвания съгл. Договор, ще бъдат третирани по условията за анулиране съгл. Договор.

2. Отпадане на санкциите за анулиране, No Show и предсрочно напускане на хотела е възможно, когато са на лице следните случаи:

Моля да имате в предвид, че COVID-19 се счита за форс мажор, докато е на лице епидемологична обтaснoвка. Всички живеем и работим в условията на тази пандемия и трябва да сме наясно с рисковете.

- Турист има COVID positive тест, направен 12 часа преди пътуването – ще се признава като основание за отпадане на неустойка, ако Приморско клуб ЕАД бъде информиран, не по-късно от датата на пристигане ие изпратено лекарско потвърждение/ положителен PCR тест.

- Турист е Контактно лице преди пътуването - ще се признава като основание за отпадане на неустойка, ако Приморско клуб ЕАД бъде информиран, не по-късно от датата на пристигане и е изпратено лекарско потвърждение/ положителен PCR тест | удостоверение за налагане на карантина.
в страната на съответния пазар бъде наложена карантина на връщащи се от България – няма да се признава като основание за отпадане на неустойка.

- България въведе изискване за отрицателен PCR тест преди пътуването, за лица пристигащи от държавата пазар - няма да се признава като основание за отпадане на неустойка.

- България попадне в забранителния списък или в списък на страни с висок риск за пътуване в държавата пазар - няма да се признава като основание за отпадане на неустойка, ако има издадено само предупреждение да не се пътува. Ще се признава, ако има издадена забрана за пътуване.

- Бъдат анулирани чартърни програми, пряко или косвено свързано с COVID 19 - ще се признава като основание за отпадане на неустойка, ако Приморско клуб ЕАД бъде информиран, не по-късно от датата на пристигане ие изпратени официално становище за Отмяната на полета от авиокомпанията.

- Бъдат затворени граници - ще се признава като основание за отпадане на неустойка, ако Приморско клуб ЕАД бъде информиран, не по-късно от датата на пристигане ие изпратени официално становище за затварянето на границата от съответната държава.

- Мерките, които комплекса предприе, бяха ефективни и ефикасни. До момента няма идентифициран случай на заразен турист на територията на ваканционното селище. Мерките и стандартите на работа, въведени през 2020 година, свързани с предотвратяване на разпространението на соVID 19 ще останат в сила и за сезон 2021.

 

Важна информация:

  • За да бъде почивката ви при нас безопасна в условията на пандемията, предприехме редица мерки за дезинфекция и осигуряване на здравословна среда. Те ще се прилагат от всички служители и гости на комплекса изключително стриктно – здравето и спокойствието ви са наша основна грижа. Под ръководството на нашия санитарен инспектор изготвихме списък с основните мерки, които предприемаме. Определихме кои са критичните точки, на които да обърнем внимание на човекопотока, както и къде са най-често докосваните повърхности.

Коментари и оценка за
Хотел Магнолиите, Приморско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПРИМОРСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This