Цени от:
68 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Лодж

Хотел Лодж в Боровец

Хотел Лодж се намира в центъра на Боровец, в близост до ски лифта. Предлага индивидуален подход към всеки турист.

The Lodge, Borovets, България
GPS координати:
42.2668 / 23.6033

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Лодж, Боровец

wi-fi интернет
бар
детски кът
Закрит басейн
паркинг
Сауна
СПА център

Хотел Лодж е разположен в живописната Рила планина в планинския курорт Боровец. Централното разположение дава възможност за непосредствен достъп до ски лифта и центъра на курорта. Изключителната девствена природа, красотата и близостта Рилските езера и на най-високите планински върхове на Балканския полуостров ще допълнят разнообразието на Вашия престой.

Хотел Лодж е проектиран и структуриран да предлага съвременен комфорт, изключителен уют и изтънчена обстановка за ценителите на планинския и ски туризма. Индивидуален подход и ВИП обслужване, висок стандарт и неповторимо чувство за семейна топлотата е това което прави нашите гости щастливи. И ако търсите незабравима почивка, то Вашият избор е The Lodge.
Хотелът е изграден през 2006 от Octopus Developments LTD. Екипът е съставен от млади и амбициозни личности работили в цял свят и обединени от концепцията за изграждане на висококласна верига от малки бутикови хотели конкуриращи най-добрите в Европа.

Награденият проект на Хотел Лодж е уникален за Боровец и единствен в България.

За 12-те бутикови апартамента са изолзваните изцяло естествени матетриали и модерното интериорно обзавеждане. Комбинацията от естествено дърво и камък съчетани с последните технологии в областта на хотелското обзавеждане включващи сателитна телевизия, безплатен интернет, безжична телефонна връзка, допринасят изцяло за удобството и удоволствието от престоя на всеки един гост.

Хотелът разполага с 24 часово ВИП обслужване и Room Service, охраняем подземен паркинг, бутиков Gourmet ресторант, лоби бар, Спа център и Ски център оборудван с професионална екипировка от Atomic.

Независимо дали сте начинаещ или напреднал скиор или сноубордист, любител на екстремните удоволствия ски училището на хотела ще задоволи всички Ваши капризи. Случаен или редовен, независимо дали искате да подобрите техниката си, стила или просто Ви се живее на ръба ние ще се погрижим за Вас.
Екипът ни се състои от професионалисти и бивши състезатели от националния отбор на България по ски алпийски десциплини, с дългогодишен опит. Специализирали методиката на австрийското ски училище и обучени за планински водачи и аниматори, нашите учители наблягат на удоволствието и адреналина в спорта. Ние ще повишим както увереността Ви като скиор или сноубордист така и ще развием уменията Ви.
За да изпитате пълно удоволствие по време на Вашият Уикенд The Lodge ски гардероб предлага единствено и само най-доброто в зимната екипировка и оборудване от Atomic.
Подбираме инструкторите си не само заради високия им професионализъм, но и заради способността им да изслушват, разбират и общуват.

Вие или Вашите деца могат да срещнат нови приятели в груповите курсове, да се спускат с приятели или семейството в частни уроци, или да се съсредоточите върху техниката си в индивидуалните уроци. За пълноценна семейна почивка ние сме намерили решение – оставете децата си на нашите грижи! Високо квалифицирания ни екип ще Ви помогне да достигнете нови нива в карането на ски или борд, дали по или извън пистите, в приятелска и отпускаща атмосфера.

Актуални цени за Хотел Лодж

ЗИМА 2018 - 2019 год.

Настаняване ВВ
/закуска/
01.12-20.12
10.03-31.03
21.12-26.12
03.01-10.01
01.03-03.03
11.01-28.02
04.03-09.03
Двойна стая (2+0) 168 лв. 260 лв. 212 лв.
Апартамент Комфорт (2+1) 195 лв. 303 лв. 277 лв.
Апартамент Ексклузив (2+2) 234 лв. 390 лв. 321 лв.
Апартамент Блейзър (4+0) 303 лв. 521 лв. 390 лв.

Цената е на помещение на ден за редовните легла и включва: нощувка, закуска, ползване на фитнес, вътрешен басейн, джакузи, парна баня, сауна, паркинг, курортна такса, застраховка.

 

Намаления и доплащания за допълнителни легла:
- Деца до 3.99 г. - безплатно.
- Деца от 4 до 11.99 години - 17 лв.
- Възрастен на допълнително легло - 32 лв.

Коментари и оценка за
Хотел Лодж, Боровец

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БОРОВЕЦ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This