Цени от:
27 лв.

Изхранване:
НВ

Хотел Лилия

Хотел Лилия в Златни пясъци

Хотел Лилия се намира на първа линия море в Златни пясъци и предлага на своите гости настаняване на база all inclusive или закуска и вечеря.

Хотел Лилия, Варна, България
GPS координати:
43.2944 / 28.046

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Лилия, Златни пясъци

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
Открит басейн
парк
Сауна
сейф
Тенис корт
Фитнес

Хотел Лилия се намира в световноизвестния черноморски комплекс Златни пясъци на 18 км северно от град Варна. Естествените природни фактори на комплекса в съчетание с модерната база на хотел Лилия са отлична предпоставка за Вашата пълноценна почивка.

Хотел Лилия предлага настаняване в 174 двойни стаи, 47 апартамента с 2 легла, 8 апартамента с 4 легла и 1 VIP апартамент.

Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. В по-голямата част от стаите и апартаментите има и WI-FI интернет, който се заплаща допълнително. От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието.

Описание на помещенията в хотел Лилия:
- Двойна стая - състои се от антре и същинска част с две отделни или събрани легла, телефон, телевизор, минибар, баня с душ-кабина, сешоар, балкон с масичка и столове. Изглед към морето или парка.
- Едноспален апартамент - просторно помещение с антре и две отделни стаи или едно общо помещение – оптически разделено на дневна и спална част. Апартаментите предлагат: дневен кът с мека мебел, телефон, телевизор, минибар, баня/WC с душ кабина и/или вана, отчасти с биде, сешоар, балкон с масичка и столове, изглед към парка или морето.
- Двуспален апартамент - луксозен вариант на настаняване, съдържащ антре, две отделни спални помещения и дневна стая с мека мебел. Апартаментите предлагат: телефон, телевизор, минибар, баня с вана/WC с биде и отделно WC, сешоар, балкон с масичка и столове, изглед към парка или морето.

На разположение на гостите са двойни стаи и няколко вида апартаменти, oсновен ресторант, лоби бар, бирария и рум-сервиз.
През горещите летни месеци можете да се освежите в големия басейн с детска част в градината пред хотела и да се подкрепите на разположеното до него барбекю. А ако предпочитате можете да се насладите на прекрасната панорамна гледка, откриваща се от басейна на покрива докато се разхлаждате с питие от прилежащия скай бар.
За Вашето здраве 24 часа в денонощието се грижи хотелски лекар, а за Вашата красота и кондиция – козметикът, фризьорът и специалистите по масаж в медицинския център.
Хотелът разполага и със зали за семинари и конференции, както
и с Wi-Fi интернет връзка в хотелското лоби и в по-голямата част от стаите и апартаментите, където се заплаща допълнително.
На рецепцията можете да получите разнообразна информация, да наемете сейф или да обмените валута, да поръчате пране, гладене. Разположените в хотелското фоайе бутици ще Ви примамят с разнообразни предмети - бижутерия, кожени изделия, конфекция, парфюмерия и козметика.
Класическият ресторант на партерния етаж е климатизирана зала с 215 места и просторна покрита тераса с изглед към променадата с 65 места.
Нашият главен готвач ще Ви поглези със специалитети и избрани морски и месни деликатеси, както и със сладкарски фантазии, произведени в кухнята на хотела. Избраната ни колекция от маркови концентрати и специални вина ще направи удоволствието Ви от вечерта несравнимо.
Хотелът разполага с бирхале, оформеното в староградски стил климатизирано заведение с 60 места в сутеренния етаж на хотелския комплекс с вход от променадата и предлага на ценителите селектиран набор от видове българска и вносна наливна и бутилирана бира, както и подходящи за нея ястия - плата и аламинути.
Леките десерти от бабините тефтери са нежно допълнение към носталгията по миналия век, с която е наситена атмосферата на този уютен кът.
В близост до атракцията на хотелски комплекс Лилия - басейна на покрива–скай барът Ви предлага прекрасна панорамна гледка към северното черноморско крайбрежие, която в ясно време се простира до нос Калиакра.
Лоби барът е разположен в естествения център на хотелския комплекс в близост до рецепцията и бутиците. Лоби барът ще Ви даде уютната атмосфера на оживеното хотелско фоайе в съчетание с голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, ниско- и високоалкохолни напитки, сокове и газирани питиета.
Леки освежителни напитки и сладоледови фантазии ще допълнят удоволствието Ви от вида на невероятното съчетание от морска шир на изток и буйна зелена свежест на запад.
Барбекюто е в близост до басейна в градината пред хотел Лилия, разполага с 30 места на закрито и 50 места на площадката около басейна. Освежителни напитки, летни коктейли, леки закуски и сладолед са само част от предложението ни за горещите часове на деня.

Хотел Лилия разполага с климатизирана конферентна зала с централно озвучаване с капацитет 40 до 140 места според подредбата й – тип киносалон, П-образно или класна стая. Столовете могат да бъдат оборудвани и с подвижни масички-писалища при необходимост.
На последния етаж на хотела можете да се поглезите в сауната за двама или в солариума, а и да подобрите тонуса си във фитнес залата с прекрасен изглед към морската шир.
В хотела може да се възползвате от тенис маса, а в районът извън сградата са разположени професионални тенис кортове.

детско отделение в басейна.

Актуални цени за Хотел Лилия

ЛЯТО 2021 год. 

* Хотела ще работи от 21.05.2021 г. 

 

ПРОМОЦИИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ 2021: 

- 30% за резервации до 31.05 и 30% плащане до 10.06.21 

+ БОНУС = гарантирана морска стая ! 

Настаняване НВ

/ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ/

 

01.10-31.10

21.05-14.06

11.09-30.09 

15.06-04.07

31.08-10.09 

05.07-30.08
Легло в Двойна стая /2+1/ 39 лв. 52 лв. 73 лв. 95 лв.
Единична стая 54 лв. 73 лв. 107 лв. 168 лв.
Наем на Едноспален апартамент
/ 2+2 / за двама
116 лв. 155 лв. 189 лв. 284 лв.
Наем на едноспален апартамент
/3+1/ за трима
142 лв. 181 лв. 254 лв. 357 лв.
Наем на ВИП апартамент
/ 4+2 / за четирима
258 лв. 344 лв. 409 лв. 537 лв.

Цената е на човек или наем на апартамент и включва:

  • нощувка със закуска и вечеря,
  • безплатно ползване на два басейна пред хотела,
  • чадъри и шезлонги на басейна,
  • интернет - в стаите и общите части; 
  • туристическа такса и застраховка.

 

Доплащане за All Inclusive, по желание:

  • 22 лв. за възрастен
  • 11 лв. за дете 2 - 11.99 г.

* за трети възрастен или дете в апартамент се доплаща само за All inclusive!

 

Намаления и доплащания:

  • дете до 1.99 г. се настанява безплатно;
  • дете от 2 г. до 11.99 г., настанено на допълнително легло в Двойна стая - Безплатно, на база HB (закуска и вечеря);
  • 1 дете от 2 г. до 11.99 г., настанено на редовно легло в Двойна стая / с един възрастен /, заплаща - 50% от цената за възрастен;
  • 2 деца от 2 г. до 11.99 г., настанени в Двойна стая / с един възрастен /, двете деца заплащат - по 50%  от цената за възрастен;
  • 2 деца от 2 г. до 11.99 г., настанени в Апартамент / с двама възрастни / - Безплатно, на база HB
  • възрастен, настанен на допълнително легло заплаща - 80% от цената за възрастен в съответния тип помещение.

 

Максимално настаняване: 

  • двойна стая - 2+1 / 3;
  • единична стая - 1;
  • едноспален апартамент - 2+2 / 3;
  • ВИП апартамент - 4+2 / 5

 

All inclusive описание 2021: 

  • Закуска, обяд и вечеря с местни напитки в ресторанта на хотела по време на обяд и вечеря + напитки на лоби бара (от 10:00 ч. до 17:00 ч.

 

Анулационни условия:

  • безплатна анулация до 10 дни преди настаняване за нисък и среден сезон и 15 дни за висок.

 

Информация от хотела във връзка с Covid-19: 

  • Безопасността на нашите гости и персонал продължава да бъде наш основен приоритет. Във връзка с разпространението на Covid 19 ние предприехме допълнителни мерки за здравната обезпеченост на нашите гости.

Коментари и оценка за
Хотел Лилия, Златни пясъци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This