Цени от:
43 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Лещен

Хотел Лещен в красивото село Лещен в Родопите

Хотел Лещен се намира на южния склон на Родопите, в едноименното село, предлагайки страхотна гледка към река Места и планината. Комплексът е целогодишен и разполага с открит и закрит басейн.

Хотел ЛЕЩЕН, Лещен, България
GPS координати:
41.6351 / 23.8253

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Лещен, Лещен

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център

Хотел „Лещен” е разположен на южния склон на Родопи планина в село Лещен, предлагайки уникална панорама към река Места и Родопите.

Комплексът работи целогодишно и разполага с 13 двойни стаи, 3 апартамента и 2 студия, разположени в две сгради (няма топла връзка между сградите). На разположение на всеки гост е лоби-бар, конферентна зала, паркинг.

Във всички двойни стаи има възможност за настаняване на трети човек, на допълнително легло и на пети човек в два от апартаментите.

 

Хотел Лещен има просторен ресторант, който е в традиционен битов стил.Преобладават дърво и камък, който допринасят за уютната обстановка на ресторанта. За ценителите на току що приготвената храна върху живите въглени ресторантът предлага камина.

Капацитетът на ресторанта на Хотел Лещен е 60 места и е подходящ за провеждане на организирани мероприятия, като семейни празници, банкети, фирмени партита и др.

На Ваше разположение е чардак, с капацитет 30 места, който ще Ви донесе усещане за спокойствие и тишина.

 

Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 50 места, за организирането и провеждането на Вашия семинар, конференция, тим билдинг или лично събитие.


Хотел Лещен целогодишно предлага на гостите си възможност за:
- Конферентен Туризъм
- Тийм – Билдинг Туризъм
- Обиколен и Познавателен Туризъм
- Активен Планински Туризъм

Двойните стаи разполагат:

- спалня или две единични
- Санитарен възел
- Работно бюро
- Телевизор с кабелна телевизия
- Локално парно
- WiFi
- Сешоар
- 20 кв.м.
- Тип настаняване (2+1)

В стандартните двойни стаи в Хотел Лещен на Ваше разположение са обширни чардаци или тераси с невероятна панорамна гледка. Автентичния архитектурен дизайн предоставя възможност за истинска почивка на сетивата, далеч от градския шум и стрес.

* Във всички двойни стаи има възможност за настаняване на трети човек, на допълнително легло и на пети човек в два от апартаментите.

 

Студията разполагат:

- King size легло + единично
- Санитарен възел
- Телевизор с кабелна телевизия
- Локално парно
- WiFi
- Сешоар
- 50 кв.м.
- Тип настаняване (2+1)

В студията на Хотел Лещен Вашата почивка ще премине в миг, щом се потопите в багрите на Родопската архитектура. На Вашето разположение е уютен трапезарен кът, където може да изпиете питие по Ваш избор, да прочетете вестника, да погледате телевизия…

* Студията не разполагат с тераси!

 

Апартаментите разполагат:

- Две спални или четири единични легла
- Санитарен възел
- Телевизор с кабелна телевизия
- Локално парно
- WiFi
- Сешоар
- 75 кв.м.
- Тип настаняване (2+2)

Апартаментите в Хотел Лещен разполагат с две отделни спални.На Ваше разположение е тераса, с прекрасен изглед към Родопа планина, на която може да посрещнете утрото с чаша ароматно кафе.

 

Студио - апартамент разполага:

- Две спални и две единични легла
- Санитарен възел
- Телевизор с кабелна телевизия
- Локално парно
- WiFi
- Сешоар
- 90 кв.м.
- Тип настаняване (4+2)

В студията на Хотел Лещен Вашата почивка ще премине в миг, щом се потопите в багрите на Родопската архитектура. На Вашето разположение е уютен трапезарен кът, където може да изпиете питие по Ваш избор, да прочетете вестника, да погледате телевизия.

* НЕ разполагат с тераси.

НОВО: От юни месец 2018 г. е отворена "Релакс зона" в хотел "Лещен", която разполага с вътрешен басейн, финладска сауна, парна баня, вутрешно и вуншно джакузи, и приключенски душ. Външен панорамен басейн, които е отворен само за летния период.

Зоната за релакс в хотел "Лещен" е с уникална атмосфера в унисон с архитектурата на целия хател. Тук ще се насладите на закрит отопляем басейн и външно джакузи с невероятна панорамна гледка към Пирин планина, финландска сауна, парна баня, приключенски душ, вътрешно и външно джакузи с .

Работно време: 10:00 - 20:00 часа
- Басейнът на хотел "Лещен" е с топла вода 32 - 33°C и размери 10м дължина, 4.5м широчина и дълбочина 1.30см.
- Вътрешно джакузи
- Финландска сауна. Eстествен начин за изчистване на кожата и тялото чрез изпотяване. Това е сауна с ниска влажност и температура от 84°С. Засилва обменните процеси в организма и спомага за редуциране на телесното тегло.
- Парна баня. Парната баня е помещение с висока влажност и с температура около 40 °С. Има релаксиращо и тонизиращо влияние. Топлата пара подпомага изхвърлянето на токсините от тялото и има изключително благоприятно въздействие върху кожата и дихателната система.
- Приключенски душ. Приключенския душ представлява комбинация от различни по температура и сила на впръскване водни струи. Различната комбинация на тези компоненти може да Ви пренесе само за миг от обстановката на разведряващ тропически дъжд до екстремното усещане на свежест от полярен дъжд. Помислете за мига, когато тяло, чувства и душа се слеят в перфектна хармония...

 

Хотел ‘ЛЕЩЕН’ разполага с открит панорамен басейн. Отворен за ползване от 01.06 до 30.09, за да предложи на своите гости и посетители комбинацията от горския полъх, прохладата на водата и възможността за невероятен планински тен през топлите дни.

Големият басейн с размери 7.5 метра ширина , 14 метра дължина, е с различна дълбочина - от лежанка 0.40 метра до по- дълбока част 1.20 метра.
На разположение на нашите гости са безплатни чадъри и шезлонги.

През красивите зимни дни за приятното прекарване на Нашите гости хотел "Лещен" предлага закрит отопляем басейн, разположен в Релакс зоната на хотела. От закритият басейн се разкрива зашеметяваща гледка към долината на река Канина и величествените върхове на Пирин планина.

Актуални цени за Хотел Лещен

Цени от 01.09.2018 до 30.11.2018 г.

Настаняване Цени за 1 нощувка
Двойна стая 86 лв.
Двойна стая с Панорама 92 лв.
Студио 120 лв.
Апартамент 149 лв.

Цената е на помещение и включва: нощувка, закуска - в зависимост от съответното настаняване, открит топъл панорамен басейн, паркинг, wi-fi, туристическа застраховка, курортен данък  9% ДДС.

 

*** От 22.06.2018 г. е включено ползване на: открито джакузи 39°C, вътрешно джакузи, закрит басейн 32°C, парна баня, Финландска сауна, приключенски душ и ледено ведро.

 

Настаняване на допълнително легло:

  • Дете ( 0 - 6г) – безплатно ВВ
  • Дете ( 6 - 12г) –  50% от цената на човек, настанен на редовно легло/на база ВВ/.
  • Възрастен – 75% от цената на човек, настанен на редовно легло/на база ВВ/.

Гостът може да анулира резервацията безплатно до 14 дни преди пристигането!

В случай на анулиране в рамките на 14 дни преди пристигането, капаро не се възстановява!

* Хотелът си запазва правото да променя цените!!!

Хотел Лещен предлага конферентна зала с капацитет 50 места, за организирането и провеждането на Вашия семинар, конференция, тим билдинг или лично събитие. .

Село Лещен е безценна историческа забележителност, съхранявайки специфичната родопска архитектура от времето на Възраждането. До село Лещен има еко-пътеки, подходящи за туризъм. Село Лещен се намира на 8 км. от архитектурния резерват Ковачевица, на 7 км. от с. Огняново, известно с минералните си извори.

Един от най- красивите български градове Гоце Делчев е само на 15 км. от селото. Световноизвестният ски курорт Банско е на 40 минути път с автомобил, а 100 км. делят Лещен от красивите крайбрежни курорти на Егейско море.Летището в Солун ( Гърция ) и новите магистрали допринасят за лесния достъп до с. Лещен.

Комбинацията от тези факти прави района един от най-привлекателните за български и международни туристи.

Коментари и оценка за
Хотел Лещен, Лещен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЛЕЩЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This