Цени от:
93 лв.

Изхранване:
НВ

Хотел Ледени Ангели

Хотел Ледени Ангели в Боровец

Хотел Ледени Ангели се намира в Боровец, между втора и трета ски писти, точно до седалковата въжена линия и влековете.

Хотел Ледени Ангели, Боровец, България
GPS координати:
42.2643 / 23.6063

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Ледени Ангели, Боровец

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня
Фитнес

Хотел Ледени Ангели се намира в най – големия планински курорт в България – Боровец. Хотелът е разпложен между втора (Рила) и трета (Иглика) ски писти Мартинови бараки, непосредствено между четириседалковата въжена линия и влековете в курортен комплекс Боровец. Надморската височина на национален център по ски и сноуборд хотел Ледени ангели е 1340м. Уникалното му местоположение и близостта до пистите и ски съораженията го прави предпочитано място за любителите на зимните спортове.

Разположен на 5 етажа, хотел Ледени ангели в курортен комлекс Боровец предлага настаняване на своите гости в 28 двойни стаи, 8 студия (повечето имат камини) и 4 апартамента лукс. Всички стаи са обзаведени изключително комфортно, модерно и уютно по изискванията на четиризвезден хотел. На разположение на гостите са:

- Допълнително разтегателно легло
- Директна телефонна връзка
- Кабелна телевизия
- Високо - скоростен интернет
- Мини бар
- Рум сервиз
- Пране и гладене
- Електронна заключваща система SALTO
- Регулируема отоплителна система
- Самостоятелен санитарен възел, оборудван с:
• Вана
• Телефон с директно избиране
• Сешоар
• Паник бутон

 

На Ваше разположение, скъпи гости, са ресторант с атрактивно барбекю и голяма външна тераса с прекрасен изглед към пистите и вековните гори на Рила планина. Хотелът предлага още лоби бар, нощен клуб, ски и сноуборд център, фризьорски салон, два магазина, конферентна зала, обменно бюро, сейфове, асансьор, медицински пункт, спа център с басейн, джакузи, парна баня, турска баня, сауна, фитнес, масажни стаи.
Освен двете уютно обзаведени зали, ресторантът на хотел Ледени ангели притежава атрактивно барбекю и просторна тераса с прекрасен изглед към пистите и вековните гори на Рила планина. Тук, Вие, и Вашите приятели ще бъдете пленени от вкусните специалитети и перфектно приготвените пици на нашите майстор – готвачи. Ресторантът е подходящ за провеждане на семейни тържества, коктейли, бизнес срещи. Съчетанието от добре подбраното меню, разнообразната селекция от вина и отличното обслужване ще допълнят още повече удоволствието от Вашата почивка.
Разположен непосредствено до ресторанта, лоби барът предлага на своите посетители изключително голям избор от десерти, маркови питиета, алкохолни и безалкохолни напитки. Тук имате възможност да опитате едни от най – популярните коктейли в света, извоювали това място с времето и традицията. Вие можете да провокирате своето въображение, усет и чувство като си поръчате коктейл по Ваша рецепта. Всеки ден между 17 и 18 часа в лоби бара тече промоцията Happy Hour. В този час ще бъдете зарадвани не само с по – ниските цени, а и с многото специални изненади.
За, Вас, купонджии и любители на хубавата бира ICE ANGELS PUB отваря всяка вечер от 21 часа. Тук можете шумно да се забавлявате или кротко да разпускате в зависимост от Вашите предпочитания. Под звуците на страхотна музика, Вие, и Вашите приятели имате възможност да изпиете чаша от любимата си бира или питие, да опитате ефектно приготвен коктейл и да пробвате вкусно направените тостове и мезета. Пъб, в който добрия вкус е запазена марка. Това, което непременно ще Ви спечели е усмивките и доброто настроение, с които екипът дарява всеки свой гост. Барманите в ICE ANGELS PUB предлагат атрактивно приготвяне и поднасяне на всяка напитка, за които после дълго ще разказвате. Независимо по какъв повод ще изберете да поседнете тук, дълго няма да Ви се тръгва. И не само заради уютната и автентична обстановка, съчетана с перфектно обслужване. А и заради онази съвкупност от качество и комфорт, която малко заведения в Боровец могат да Ви предложат така стилно. Наистина, посещението Ви в ICE ANGELS PUB е една неустоима възможност да направите Вашата ваканция в Боровец незабравима!

СПА ЦЕНТЪР
В спа центъра на хотел Ледени ангели, Боровец имате възможност да почувствате радостта от възраждането на Вашето тяло. Тук сред релаксиращата и неповторима атмосфера, можете да се отпуснете в топлото джакузи, да посетите парната баня, сауната или фитнесa, да се насладите на масажите и ароматерапията. Те подобряват кръвообращението и водят до пълно отпускане на мускулите. Използваните ароматни масла даряват на организма чувство на свежест и пълноценност. Удобните кресла в общата част на спа центъра изкушават всеки посетител да отпочине с чаша от любимото си питие. Ползването на басейна за гости на хотел Ледени ангели е безплатно.
* ДЖАКУЗИ
Температурата на водата в джакузито е около 36-37 С°. Водна струя под налягане нежно масажира Вашето тяло. Топлата вода действа успокояващо на нервната система, като едновременно с това се засилва сърдечния ритъм и се подобрява кръвообращението. Това подпомага за обмяната на веществата и премахване на умората. Джакузито в спа центъра на хотел Ледени ангели е 4 + 2 места и с двустепенна сила на водната струя.
* ПАРНА БАНЯ
Парната баня може да бъде категоризирана като влажен вариант на сауната. Чрез струята нагрята пара под налягане тя е идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества. Парната баня има множество лечебни качества както за кожата, така и за дихателните пътища. Тя е по-лека за сърдечната област, тъй като температурата в нея не надвишава 50 С°. Както при саунате, така и тук може да се приложи аромотерапия с билки и етерични масла за пълна душевна и физическа релаксация на организма.
* САУНА
Сауната е традиционно средство, поддържащо физическата форма и помагащо на Вашето тяло да се изпълни с жизнени сили и енергия. След изморителните планински преходи и целодневните забавления със ски, Вие, имате чудесна възможност да се отпуснете в топлината на оригинално оборудваната финландска сауна в спа центъра на хотел Ледени ангели. Сухият и горещ въздух действа възстановяващо и укрепващо за организма, като подпомага отделянето на токсини. Температура 85-90С° е идеална за физическа и психическа релаксация. Сауните с по-ниски градуси около 60-70С° се препоръчват за понижаване на кръвното налягане и подобряване на еластичността на артериите.
* МАСАЖИ
Нашите професионални масажисти ще се погрижат за Вашето настроение, като подготвят програма, съобразена с индивидуалните Ви нужди и предпочитания. В спа центъра на хотел Ледени ангели се предлагат различни видове масажи:
- Цялостен масаж:
класически масаж - този вид масаж с ароматни масла има благотворно въздействие върху цялото тяло;
тонизиращ – подходящ за мобилизиране на цялостното физическо и емоционално състояние;
релаксиращ масаж – след натоварени делови срещи за отпускане на нервното и физическо напрежение;
- спортен масаж – тонизиращ предстартов или релаксиращ след спортна дейност. Прилага се при спортисти или любители, спортуващи за здраве и удоволствие.
- Частичен масаж:
масаж на лице и глава – прилага се при главоболие, стрес, хипертония, подобрява кръвообращението;
зонова терапия на длани и ходила – въздейства се рефлекторно върху проблемни части на тялото или за общо укрепване на организма;
масажна яка - терапия за уравняване на кръвното налягане, премахване на стрес и разпускане на тялото.
- Антицелулитен масаж - специална програма за премахване на нежелания ефект от целулита и поддържане на следмасажен ефект.
- Рейки масаж - енергийна точкова терапия, даряваща хармония на тялото и духа. Този древен метод създава физически и душевен баланс и води до пълна релаксация на тялото.
- Ароматерапия, релакс - с ароматните масла от здравец, лавандула, бор, розмарин, роза можете да успокоите напрежението във Вашето тяло.
- Меден масаж - масаж на гръб с мед - екологичен продукт за прочистване на организма от токсини и подобряване на еластичността на кожата.
Хотел Ледени ангели в планински курорт Боровец посреща своите гости целогодишно. Екскурзиите и забавленията, които се организират зависят от сезона.
Зимата - Природната картина през зимата в Боровец е великолепна. Сякаш талантлив художник е минал и майсторски е посипал искрящ снежец върху земята и вековните борове. Денят е Ваш – забавленията и веселбата в Боровец са безкрайни! Дали ще претпочете карането на ски, сноуборд или екскурзия с моторни шейни (по различни маршрути) – изборът е Ваш. Разходката върху кон с помощта на опитен водач е трдиционно развлечение в Боровец, както през зимата, така и през лятото. Не трябва да забравяме и международните състезания за любители и професионалисти, които организира спортен клуб Ледени ангели. Паралелните ски и сноуборд спускания са изключително зрелищни. Спектакълът, които ни поднасят младите състезатели, страхотната музика и разнообразните питиета са повод за много положителни емоции. А вечер – карането по осветените ски писти и нощните сноуборд демонстрации на плаца пред хотел Ледени ангели са някак естествения завършек на дългия ден. За тези, които не са достатъчно изморени купона продължава до зори - може би в нощния клуб на хотел Ледени ангели или в други дискотеки в курорта Боровец.
Лятото - Кристално чистия въздух, аромата на бор и горски цветя, спокойствието излъчвано от величествената природа на Рила планина – всичко това прави Боровец предпочитан курорт и през лятото. Освен язденето на кончета и традиционните разходки, Вие, може да разнообразните лятната си почивка с колоездене (велосипеди под наем) и походи по определени планински маршрути.За екстремни усещания с професионален водач,карането на кросови мотори по маршрутите в Рила е истинско приключение. А тези, които обичат риболова се организират целодневни екскурзии до язовир Искър и реките Марица, Бели Искър. А любителите на дългите планински преходи ще бъдат зарадвани с живописните пътеки и професионализма на водачите. С предварително записване се организират и екскурзии до различни кътчета на красивата България.

Актуални цени за Хотел Ледени Ангели

Зима 2018 - 2019 год.

Настаняване НВ
/закуска и вечеря/
22.12-28.12
09.02-15.02
29.12-04.01
мин. 4 нощи
05.01-08.02
16.02-31.03
Двойна стая 265 лв. 300 лв. 186 лв.
Дете от 6 до 11.99 г. на доп. легло 65 лв. 73 лв. 45 лв.
Дете от 6 до 11.99 г. на редовно легло 91 лв. 104 лв. 64 лв.
Възрастен на допълнително легло 105 лв. 119 лв. 74 лв.
Единична стая 190 лв. 211 лв. 130 лв.
Студио /2+1/ 313 лв. 352 лв. 248 лв.
Студио лукс /2+1/ 337 лв. 376 лв. 272 лв.
Апартамент /4+1/ 419 лв. 463 лв. 371 лв.
Апартамент лукс /4+1/ 441 лв. 484 лв. 393 лв.
Дете от 6 до 11.99 г. на доп. легло 13 лв. 13 лв. 13 лв.
Възрастен на допълнително легло 28 лв. 28 лв. 28 лв.

Цената е на ден на помещение, за редовните легла и включва: нощувка, закуска и вечеря, курортна такса, застраховка, безплатно ползване на басейн, паркинг и интернет.

 

Забележки:

  • Минималният престой в хотела за Коледа и Нова година е 4 нощувки
  • доплащане за Коледна/Новогодишна вечеря /задължително/  - 130 лв. за възрастен и 60 лв. за дете от 6 до 11.99 г.

 

Намаления:

  • деца до 5.99 г. - безплатно настаняване.

Коментари и оценка за
Хотел Ледени Ангели, Боровец

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БОРОВЕЦ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This