Хотел Косара - Банско снимка хотел
Хотел Косара - Банско снимка стая
Хотел Косара - Банско снимка апартамент
Хотел Косара - Банско снимка спа център

Изхранване:
ВВ

Хотел Косара

Хотел Косара - Банско цени и оферти с намаления за ски почивка, ранни записвания 2018

Апартхотел Косара е разположен в живописната местност Кошерината в един от най-красивите ски курорти в България – гр. Банско, в близост до центъра на града и на 800 м над ски лифта.

Kosara Apartments, Bansko, България
GPS координати:
41.82 / 23.4751

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Косара, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
турска баня
Фитнес

Апартхотел Косара е разположен в живописната местност Кошерината в един от най-красивите ски курорти в България – гр. Банско, в близост до центъра на града и на 800 м над ски лифта. Заобиколен от красива борова гора, комплексът съчетава хармония, комфорт и уют, които ще направят ваканцията на своите гости незабравима.

Архитектурата на комплекса е изцяло съобразена с традиционния старинен стил на гр.Банско. Апартхотел Косара разполага със 71 стилно обзаведени апартамента, от които 19 се отдават на хотелски принцип, богата гама от допълнителни услуги, лоби бар, снек бар, Спа и Уелнес център, както и многобройни предложения за свободното време на своите гости.

 

Апартаментите са с една и две спални. Оборудвани са с телефон, сателитна телевизия, високоскоростен интернет, минибар, локално парно, камина, мека мебел, баня с душ кабина или вана и тераса с панорамна гледка към град Банско или планините Рила и Пирин. За удобство и уют към всеки апартамент е организиран мини кухненски бокс, обзаведен с всички необходими електроуреди и пълен комплект посуда. За бърз достъп до тях са предвидени два вътрешни асансьора.

Спа и Уелнес центърът разполага с модерно оборудвани помещения, разнообразие от спортни и възстановителни съоръжения. На гостите се предлага първокласна грижа с натурални продукти, спокойна и отпускаща атмосфера от екип от специалисти. На разположение на гостите във възстановителният център към хотела са вътрешно и външно джакузи, сауна, парна баня, турска баня, тангентор, кабинет за масажи и ароматерапия, фитнес зала, тенис на маса.

Актуални цени за Хотел Косара

Коментари и оценка за
Хотел Косара, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This