Хотел Катерина - Банско снимка стая

Цени от:
27 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Катерина

Хотел Катерина - Банско цени и оферти, мнения, снимки, карта, отзиви

Хотел Катерина е разположен в подножието на Пирин планина, на 4 км от град Банско и е в непосредствена близост до пистата на Чалин Валог. Предлага спокойствие и уют за семейна ски ваканция.

Ski Hotel Katerina, Bansko, България
GPS координати:
41.8051 / 23.4706

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Катерина, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
конферентна зала
паркинг
Сауна
Фитнес

Хотел Катерина е разположен в подножието на Пирин планина, на 4 км от град Банско и е в непосредствена близост до пистата на Чалин Валог. Горска пътека свързва хотел Катерина с Банско и дефилето на Дамянишка река. По маркирани туристически маршрути през лятото се стига до Байкушевата мура - връстник на Българската държава.
През летните месеци на поляната до хотела има басейн, както и волейболно игрище Две тенис маси са на разположение на гостите и слънчева поляна за различни видове спорт и игри. През зимния сезон хотел Катерина може да се нарече Ски хотел, поради стратегическото си разположение до ски писти Чалин валог. Ски пътека извежда скиори и бордисти директно на ски пистата, от където имат удобна лифтова връзка с останалата част от най-добрата ски зона в България.

 

Ски хотелът разполага със ски пътеки в близост до пистите, спортна зала, сауна, фитнес, парна баня, джакузи, конферентна зала и голям охраняем паркинг.

 

Хотел Катерина разполага с уютна механа, в която се предлагат ястия за всеки вкус с домашно приготвени ястия, характерни за традиционната българска и местна кухня, жива риба пъстърва отглеждана в живарник, барбекю и други, дневен и нощен бар,  спортна зала, оборудвани с тенис на маса и билярд, сауна, фитнес, парна баня, джакузи, конферентна зала и охраняем  паркинг.

 

На разположение е денонощна рецепция, която може да съдейства за трансфери, велосипеди, автомобили под наем и др.

 

В хотел Катерина се приемат и гости с домашни любимци.

 

Екипът на БГХотели Ви препоръчва Ски хотел Катерина, където ще Ви отвърнат с над 25 години професионализъм, съчетан с комфорт и качество на обслужването!

Комплексът е строен в алпийски стил със слънчево изложение, просторни стаи с две и три легла, апартаменти и студия със самостоятелни санитарни възли, телевизори и красиви тераси.

Хотел Катерина предлага комфортно настаняване в 24 стаи, с които разполага комплексът, с интернет връзка във всяка от тях. Предлага всички необходими условия, както за приятна почивка, така и за провеждане на бизнес - мероприятия.
 Комуникативното разположение на туристическия обект го прави предпочитан при провеждането на мероприятия от разнороден характер: семинари; спортни прояви; тържества и т. н. Хотелът разполага с конферентна зала – от 30 до 50 места.
 Всяка стая разполага със свой собствен санитарен възел.

Хотел Катерина посреща своите гости през цялата година. През лятото се организират разходки из планината и Банско, а през зимата ски-туристите разполагат с транспорт за извозване до ски пистите. Хотелът предлага трансфер от и до аерогара София със собствен транспорт, а също така и велосипеди под наем.

Актуални цени за Хотел Катерина

Цени за периода 01.10.2018 - 01.03.2019 год. 
/без официални празници!/

Настаняване Цена 1 нощувка
Двойна стая 54 лв.
Тройна стая 67 лв.
Студио 86 лв.
Апартамент 90 лв.

Цените са на вечер за стая с включена закуска и ДДС.

 

* В хотела се приемат и гости с домашни любимци.

Коментари и оценка за
Хотел Катерина, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This