Хотел Калиакра, Албена с цени и оферти за море, All inclusive оферта за почивка Лято 2017
Хотел Калиакра, Албена с цени и оферти за море, All inclusive оферта за почивка Лято 2017
Хотел Калиакра, Албена с цени и оферти за море, All inclusive оферта за почивка Лято 2017
Хотел Калиакра, Албена с цени и оферти за море, All inclusive оферта за почивка Лято 2017

Цени от:
81 лв.

Изхранване:
All

Хотел Калиакра

Хотел Калиакра, Албена с цени и оферти за море, All inclusive оферта за почивка Лято 2019

Хотел Калиакра в Албена се намира на брега на морето и работи на All Inclusive +. Подходящ за семейства с деца, предлага и шезлонги и чадъри на плажа.

Хотел Калиакра, Албена, България
GPS координати:
43.3709 / 28.0855

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Калиакра, Албена

Анимация
бар
детски кът
Открит басейн
паркинг
сейф
собствен плаж

Хотел Калиакра, Албена е разположен на самия морски бряг и неслучайно е получил славата си на перлата на Ултра Ол Инклузива. Сред живописни хълмове и обширна плажна ивица, изобилие от внимателно подбрани ястия и напитки хотел Калиакра създава една приятна и комфортна атмсфера за релакс и почивка. Това, което можем да Ви гарантираме е, че дори и за миг няма да забравите удоволствието и насладата от Вашата перфектна лятна ваканция. Хотелът води активна политика за опазване на околната среда, като получава част от необходимата енергия от възобновяеми източници.


Хотел Калиакра разполага с
 открит басейн, основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар, пул бар, Lоungе бар, интернет кът, интернет в стаите, мини-бар, ежедневно зареждане на чай и кафе по стаите, еднократно безплатно зареждане на мини-бара, безплатен сейф в стаите, пране и гладене, масаж, рент-а-кар, обмяна на валута, бизнес център, безплатен интернет във фоайето и лоби бара.
Домашни любимци: с предварително запитване.


От 2015 година хотелът представя новата All Inclusive Plus формула
 с акцент върху тематичните кулинарни изкушения, вечери на главния майстор-готвач, здравословни и детски кътове на бюфет масите, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки и разнообразие от български алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.
Безплатен минибар – еднократно за целия престой и ежедневно зареждане на кафе и чай се предлагат на гостите във всички хотелски стаи.
Хотелът води активна политика за опазване на околната среда, като получава част от необходимата енергия от възобновяеми източници, благодарение на инсталираните модерни слънчеви колектори.

Хотел Калиакра разполага с климатизирани, комфортно обзаведени стаи с баня и душ, луксозно спално бельо, анатомични възглавници с мемори пяна на Magniflex, телефон, LCD телевизори с кабелна телевизия, мини бар, сейф и възможност за безплатен кабелен или WI-FI интернет със скорост до 1 Мbps. Стаите са със стъклен балкон и панорама към морето. Баните разполагат с душ кабина или вана, сешоар, увеличително огледало.
Стаи Стандарт (27 кв.м обща площ) са уютно обзаведени в лятна пастелна цветова гама с морска панорама към нос Калиакра и плажната ивица на Албена. Всяка от тях разполага със спалня и единично легло или само спалня. Стандартните стаи са подходящи за настаняване на 2 възрастни с 1 дете. Максимално се допускат 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 2 деца.
Стаи Супериор (40 кв.м. обща площ) са съчетание на комфорт и усещане за простор с неповторима панорамна гледка към морето. По голямата част от стаите разполагат с две стандартни(единични) легла. Останалите - със спалня и едно единично легло. Баните (8 кв. м) са с модерен дизайн и невероятно усещане, че сте на брега на морето. Някои от тях са със стъклена душ-кабина и тоалетна, а други с вана и тоалетна. Просторна стъклената тераса (8 кв. м) с масичка и столове разкрива красива гледка към Черноморския плаж. Максимално се допускат 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 2 деца.
Двустаен апартамент (72 кв.м. обща площ) - спираща дъха гледка от просторните спалня и хол. Луксозно обзавеждане с мебели в модерен стил. Удивителен морски изглед и нежен бриз. Две тераси със столове и масичка за сядане. Баня в съвременен дизайн, обзаведена с хидромасажен душ, вана, тоалетна, сешоар, увеличително огледало, кантар за тегло. Тоалетна за гости. ВИП зареждане, хавлии и чехли.

  • Стаи „Стандарт" (27 кв.м обща площ) - Стаите "Стандарт" са уютно обзаведени в лятна пастелна цветова гама с морска панорама към нос Калиакра и плажната ивица на Албена. Всяка от тях разполага със спалня и единично легло или само спалня. Стандартните стаи са подходящи за настаняване на 2 възрастни с 1 дете. Максимално се допускат 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 2 деца.
  • Стаи "Супериор" (40 кв.м. обща площ) - съчетание на комфорт и усещане за простор с неповторима панорамна гледка към морето. По голямата част от стаите разполагат с две стандартни(единични) легла. Останалите- със спалня и едно единично легло. Баните(8 кв. м) са с модерен дизайн и невероятно усещане, че сте на брега на морето. Някои от тях са със стъклена душ-кабина и тоалетна, а други с вана и тоалетна. Просторна стъклената тераса(8 кв. м) с масичка и столове разкрива красива гледка към Черноморския плаж. Максимално се допускат 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 2 деца.
  • Двустаен апартамент (72 кв.м. обща площ)- Спираща дъха гледка от просторните спалня и хол. Луксозно обзавеждане с мебели в модерен стил. Удивителен морски изглед и нежен бриз. Две тераси със столове и масичка за сядане. Баня в съвременен дизайн, обзаведена с хидромасажен душ, вана, тоалетна, сешоар, увеличително огледало, кантар за тегло. Тоалетна за гости. ВИП зареждане, хавлии и чехли.

Екскурзии, водни спортове, плажен волейбол, тенис, мини голф, конна езда, гмуркане, футбол, тенис на маса, фитнес, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк, боулинг.
Дневна и вечерна развлекателна програма за деца и възрастни 7 дни в седмицата.

Детски клуб, детска площадка, детски басейн с пратер.

Актуални цени за Хотел Калиакра

ЛЯТО 2021 г.

Настаняване 

ALL INCLUSIVE 

пик

02.07-24.08

висок

22.06-01.07

25.08-06.09

среден

08.06-21.06

07.09-13.09

краен

до 07.06

от 14.09

Калиакра стандарт   
легло в двойна стая 180 лв. 161 лв. 115 лв. 81 лв.
единично настаняване 271 лв. 243 лв. 174 лв. 105 лв.
Калиакра супериор
легло в двойна стая 199 лв. 172 лв. 132 лв. 97 лв.
единично настаняване 300 лв. 256 лв. 198 лв. 127 лв.

Цените са на човек на ден и включват:

  • нощувка на база All inclusive,
  • чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена за всяка стая,
  • открит басейн,
  • детски басейн,
  • безплатен WІ-FI в общите помещения,
  • курортна такса.

 

Намаления:

  • Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
  • Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно.
  • Второ дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
  • Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване. Второ дете 2-11.99 г., настанено в стая с 1 възрастен на допълнитено легло заплаща 30 % от цената за единично настаняване.
  • Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

  • Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

 

ALL INCLUSIVE ПРОГРАМА (2021) 

* пакет от 07:30ч. – 00:00ч.

Настаняване:

  • Хотелът е на самия морски бряг,Стаи – Superior, Standard и апартаменти -  комфортно обзаведени и климатизирани,  Sea view или Sea side, подходящи за настаняване от 2  до 4 членни семейства.
  • Настаняване на гостите след  14:00 ч , освобождаване на стаите до 11:00 ч.
  • Welcome drink с чаша пенливо вино или 100% натурален сок ябълка от градините на Албена
  • Coffee set във всяка стая (кафе, чай и какао за децата) – ежедневно зареждане
  • Мини-бар - Първо зареждане (при пристигане) – безалкохолни напитки и бира
  •  /всяко следващо зареждане е срещу заплащане и по зaявка на госта на рецепция/
  • Витрина с бутилирана трапезна вода на лоби бар
  • Сейф

Ресторант “КАЛИАКРА БИЙЧ“ -  кулинарно пътешествие около света

  • 7:30 ч. – 10:00 ч. – континентална закуска с богато разнообразие от френски кроасани, палачинки или  гофрети, асортимент от сладка и български мед, сирена, топли и студени колбаси. За перфектното начало на деня ви предлагаме богат асортимент от чай, ароматно филтър кафе, еспресо, капучино, асортимент от сокове, произведени от плодовете в градините на Албена.
  • 10:00 ч. – 11:00 ч. – късна  закуска  - Снек бар  
  • 12:30 ч. – 15:00 ч - обяд на блок маса – интернационална кухня,  включваща асортимент от пресни салати, супи, прясна риба, паста, ястия, приготвени пред вас,  вегетариански бюфет, асортимент от френски десерти, плодове собствено производство , от градините на Албена,  сладолед.
  • 14:30 ч. – 17:00 ч - Fast food обяд – пица, пържени картофи, сандвичи, сладолед - Снек бар
  • 18:30 ч. – 22:00 ч. - вечеря на блок маса – седем дневна кулинарна обиколка около света. Съчетава вкусовете на европейската и световна кухня с предложение от богат салатен бар и прясно приготвени риба, меса и ястия пред Вас, включително вегетариански и диетични. С вкусни десерти. Свежи плодове собствено производство от градините на Албена . Асортимент сладолед.
  • 18:30 ч. – 22:00 ч. - барбекю шест вечери в седмицата около басейна и в градината на хотела

Изнасяне на храна от ресторанта по време на закуска, обяд и вечеря се заплаща по цени на място.

Dine Around програма  -  важи за целия сезон. Избор от ресторанти за вечеря в рамките на 7-дневен престой.

  • Всеки гост има право на избор от менюто на една салата или предястие, едно основно ястие и един десерт. Напитките  се заплащат допълнително с изключение на водата. Резервациите се правят до 15:00 часа на предходния ден на рецепцията на хотела, като това е възможно при наличие на свободни  места.
  • Италиански ресторант Celebrità, Бистро Фламинго,  Ресторант Beerhouse Tex Mex,
  • Р-т Montgolfier hotel Maritim Paradise Blue – 5*  (5 euro per person)

Барове:

  • 07.30 ч. - 00.00 ч. – Ultra All inclusive напитки: чай, кафе -филтър инстантно, кафе Еспресо, турски чай и кафе  /лоби бар /, какао от вендинг машини,минерална вода, безалкохолни негазирани и газирани напитки от пост-микс машина, коктейли - безалкохолни и алкохолни, наливна бира, наливно вино, произведено от лозята на Албена, пенливо вино, българска ракия, произведена от плодовете на градините на Албена,  български високо алкохолни напитки и ликьори, вермути, анасонови напитки.
  • На лица под 18 годишна възраст алкохолни напитки не се сервират.
  •  От гледна точка на Ваша сигурност и здраве в случай, че видимо сте прекалили с консумацията на алкохолни напитки, обслужващият персонал има право да откаже да Ви сервира.
  • Срещу заплащане всички 12 годишни малцови уискита, коняк и отлежали ромове, определени ликьори и коктейли с тях, пакетирани изделия, определени бутилирани напитки, вина и др..
  • След 00.00 ч. всички напитки от баровете се заплащат.

Барове – работно време

  • 7:30 ч. – 10:00 ч – Бар ресторант  -  Теа, Coffee and juice
  • 12:30 ч. – 14:30 ч -Бар ресторант - Ultra All inclusive напитки
  • 18:30 ч. – 22:00 ч. Бар ресторант Ultra All inclusive напитки
  • 07:30 – 00:00 ч. – Лоби бар  Ultra All inclusive напитки
  • 10:00 – 23:00 ч. –Lounge Bar -  Ultra All inclusive напитки
  • 15:00 до 18:00 - Lounge-bar - Coffee and tea time. Pastry shop
  • 10:30 – 22:00 ч. –Бар басейн -  Ultra All inclusive напитки / от 15 май до 10 септември/

Плаж и басейни – безплатни  1 чадър, 2 шезлонга и 2 плажни хавлии на стая на плажа или басейна.

  • Басейн за възрастни и плитък басейн за малките ни гости с водна пързалка – охраняеми от спасител от 08:30 до 17:30 ч. Безплатни шезлонги и чадъри /до изчерпване на наличните/.
  • Моля, спазвайте инструкциите за ползване на басейна
  • Плажът -  самостоятелен сектор за гостите на хотела.
  • Охраняем от водно-спасителна служба от  08:15 до 18:00 ч
  • Моля, спазвайте флаговата сигнализация и указанията  на водно-спасителната служба!
  • Плажни хавлии срещу депозит – можете да получите от персонала, обслужващ басейна срещу предоставяне на специална карта.  Изнасяне и ползване на белите хавлии на хотела не се допуска.

Анимация - 6-дневна анимационна програма за деца, тийнейджъри и възрастни, плажен волейбол, плажен футбол, петанг,  бочиа, вечерна програма, аква Аеробика, аеробика и групови спортни занимания. Детска анимация и детска дискотека.

  • Открита сцена Албена / юли и август/

Спортни услуги и забавления :

  • Тенис на маса, шах, дартс, табла, плажен волейбол и плажен футбол

Допълнителни безплатни услуги :

  • Едно целодневно  посещение на аквапарк Аквамания за всеки гост с минимум 7-дневен престой /15.06-15.09.2021/.
  • Всички напитки и храни в аквапарка се заплащат допълнително.
  • Wi-Fi достъп
  • Детска козметика и чехли
  • Бебешка кошара
  • Детска площадка на плажа
  • Тенис на маса за деца
  • Детски столчета в ресторанта

Платени услуги:

  • СПА центрове в хотел Фламинго Гранд 5* - Elements Spa &Wellness , Маритим Парадайс Блу 5*- Senses Spa &Wellness , Ралица Супериор 4* - Ralitsa Spa &Wellness и балнеологичен център Медика Албена
  • Минибар – срещу заплащане при допълнително зареждане по желание на госта
  • Луксозна козметика и сувенири на рецепция, еко продукти от градините на Албена
  • Тенис Център Албена  - 22 тенис корта настилка шамот , отговарящи на най високите стандарти на ITF
  • Училище по плуване за малки и големи - Grand Swimming Trainers
  • Конна езда, Йога
  • RENT-A CAR Албена
  • Екскурзии, джип сафари, разходки по море
  • Късно освобождаване и ранно настаняване при възможност
  • Телефонни обаждания
  • Пране и гладене,водни спортове, джакузи, фризьорски салон
  • Велосипеди под наем
  • Билярд и електронни игри
  • Домашни любимци
  • Медицинско обслужване, зъболекарски кабинет, оптика и аптека

Паркинг – Зелена зона -20 лв. на денонощие, Синя зона – 10 лв. на денонощие,  Паркинг Автогара – 5 лв. на денонощие, Паркинг Лазур – безплатен;

Коментари и оценка за
Хотел Калиакра, Албена

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АЛБЕНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This