Икономов - Банско снимка апартамент
Икономов - Банско снимка стая
Икономов - Банско снимка хотел
Икономов - Банско снимка джакузи
Икономов - Банско снимка стая

Изхранване:
ВВ

Хотел Икономов

Хотел Икономов - Банско цени и оферти, снимки, мнения, карта хотели

Икономов хотел, Банско, представлява уютна и комфортна къща, разположена в близост до първата станция на кабинковия ски лифт в Банско. Хотелът се препоръчва за спокоен релакс и отдих .

Икономов СПА Хотел, Банско, България
GPS координати:
41.8301 / 23.4824

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Икономов, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
паркинг
СПА център

Икономов хотел, Банско, представлява уютна и комфортна къща, разположена в близост до първата станция на кабинковия ски лифт в Банско. Работи целогодишно и е предпочитано място както от семейства с деца, така и от делови гости на Банско. Икономов хотел предлага прекрасни условия за настаняване, почивка и забавление, отлична кухня и професионално обслужване на разумни цени.

Икономов предлага настаняване в двойни и тройни стаи,апартаменти и един мезонет. Всички помещения са обзаведени съвременно, като в интериора доминират светлите пастелни цветове, които създават релаксираща и приятна обстановка. Предоставени са и всички удобства на съвремието за максимално приятен престой и почивка.

Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна модерна баня със сешоар и душ, отопление, мини хладилник. От стаите се разкрива чудесен изглед към Пирин планина.
Икономов Спа разполага с един малък и луксозно обзаведен апартамент. Той се състои от спалня с двойно легло и всекидневна с кът за хранене, напълно оборудван кухненски бокс, кът за сядане с мека мебел и камина. Удобствата в апартамента включват още телевизор с кабелна телевизия, собствена баня със сешоар, отопление.
Двуспален апартамент за 4-ма и кухненски бокс.
На разположение в Икономов Спа е и един просторен мезонет с луксозен интериор. Той се състои от разположени на две нива спалня с двойно легло и всекидневна с кът за хранене, напълно оборудван кухненски бокс, кът за сядане с мека мебел и камина. Удобствата в мезонета включват още телевизор с кабелна телевизия, собствена баня със сешоар, отопление.

Икономов изкушава всеки ценител на традиционната българска и банска кухня с богат избор от специалитети, приготвени на място в битовата механа на хотела. Освен с чудесно меню, механата впечатлява с красива декорация и приятна атмосфера. Къщата предлага закрито барбекю, подходящо за ползване и през зимата, както и живописна лятна градина. Допълнителните услуги на Икономов Спа включват сауна, джакузи, паркинг.

Актуални цени за Хотел Икономов

Коментари и оценка за
Хотел Икономов, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This