Изхранване:
ВВ

Хотел Етър

Хотел Етър във Велико Търново

Хотел Етър е разположен в центъра на Велико Търново и е най-високата сграда в града, на 15 етажа. Разполага с конферентна зала, ресторант, дневен бар и други.

Хотел Етър, Велико Търново, България
GPS координати:
43.0757 / 25.6172

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Етър Велико Търново, разположен в центъра на града. Хотелът е пресечна точка на административната, културната и търговската част на града. Той е петнадесет етажен, което го прави най-високата сграда във Велико Търново. Тук ще откриете всички необходими условия за приятен престой – първокласно обслужване, комфорт и уют.

За провеждане на семинари и презентации комплексът разполага с конферентна зала с 60 места. Залата е оборудвана с флипчарт, шрайбпроектор, прожекционен екран, климатик. На деловите и ангажирани гости ще предложим компютър интернет, факс и ксерокс.

Хотелът разполага с 42 двойни стандартни, 3 тройни стаи, 29 луксозни двойни стаи и два апартамента. Всички стаи са oбзаведени с TV и телефон. Апартаментите са с климатик, мини бар и вана.

Ресторант Етър и бар Сюприйм предлагат добро обслужване, богато меню и разнообразие от напитки на ниски цени. Красивата гледка към старата част на града и хълма Царевец ги прави приятно място за отмора, организиране на сватби и коктейли. Ресторантът е с капацитет 180 места.

Актуални цени за Хотел Етър

Коментари и оценка за
Хотел Етър, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This