Хотел Елена, Петрич снимка двойна стая
Хотел Елена, Петрич снимка стая
Хотел Елена, Петрич снимка хотел
Хотел Елена, Петрич снимка ресторант

Изхранване:
ОВ

Хотел Елена

Заповядайте в уютния и комфортен хотел Елена в Петрич, разположен в центъра на града. Предлага настаняване 11 двойни стаи и 2 луксозни апартамента, на атрактивни и достъпни цени.

ХОТЕЛ ЕЛЕНА, улица ,,Д-р Асен Златаров", Петрич, България
GPS координати:
41.3974 / 23.2082

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Елена Петрич е нова и отлично обзаведена сграда с осигурено място за паркиране, разположена се в центъра на град Петрич на няколко километра до главен път Е - 79. Самият град е, на 15 км от границата ни с Република Гърция и на 22 км от границата с Република Македония,което е изключително удобство за нашите клиенти.

Градски хотел Елена Петрич разполага с ресторант - панорама, който предлага разнообразна национална кухня, типична за пиринския край и една изключително приятна обстановка, подходяща за почивка и развлечение. Освен традиционната Българска кухня, ресторанът на комплекса изпълнява капризите на своите гости, независимо от националността им. Ресторантът има капацитет 50 места и организира семейни тържества, абитуриентски балове и други празненства. Нощният бар на хотелски комплекс Елена предлага на своите гости изискана обстановка, добро обслужване, маркови питиета и музика за всеки вкус. При организирани тържества професионален DJ се грижи за настроението на гостите.

Хотелът разполага с 11 двойни стаи с възможност за допълнително легло и два луксозни апартамента. Те са прекрасно аранжирани и присъствието на дърво в стилните мебели дава усещането за близост с природата, съчетано с лукс. Всички те са с локално парно, балкон и оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик , сателитна телевизия, телефон, хладилник с минибар. За спокойствието и приятния престой на своите гости комплекса предлага пране и гладене на дрехи, рум сървис, масажи и др. Хотел Елена носи онази човешка топлина, която ти липсва напускайки дома си.

Хотел Елена в Петрич предлага на своите гости богат избор от туристически маршрути. Местността Рупите /Петричко/ отдавна е придобила широка известност като мястото, в което се е зареждала с енергия и е приемала посетители най-популярната българска пророчица Вангелия Гущерова, наричана от народа - Леля Ванга (3.Х.1911-11.VІІІ.1996 г.). През 1992 г. пророчицата построява черквата Св. Петка Българска, превърнала се веднага в място за поклонение за хиляди нуждаещи се хора. Намира се на 6 км. от град Петрич и притежава ярка специфичност, която я отличава от останалите области в страната. Местността представлява кратер на изгаснал вулкан, а обликът се оформя от вулканичния хълм Кожух, термалните извори и хълма Пчелина. Минералните води притежават високи лечебни свойства, които привличат голям брой посетители. Дебитът им е 35 л/сек., а температурата - 71 градуса.

Самуилова крепост е разположена на 23 км. от град Петрич. Свързана е с битката с византийците през 1014 г. и ослепяването на 14 000 български войници. Мелник е скътан в югозападните склонове на Пирин, Мелник е най-малкият град в България. Обявен е за културно-исторически резерват и за град-музей. Уникален с единствените пясъчни сипеи, множество исторически паметници и прочут със своето червено вино и множество винарски изби. Роженският манастир е най-голямата обител в пиринския край и един от няколкото средновековни български манастири, запазени сравнително непокътнати и до днес. В манастира се намира чудодейната икона на Света Богородица, привличаща вниманието на множество туристи. Марикостиново е единственото на Балканите калонаходище от около 20 минерални и кални извора(н.м.вис. 800м), лекуващо дископатии, артрити, генекологични и други заболявяния. Петрич се намира в най-югозападната точка на България в подножието на кестеновата планина Беласица. Природните условия в града предразполагат към лекуване на белодробни заболявания.

Актуални цени за Хотел Елена

Коментари и оценка за
Хотел Елена, Петрич

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ПЕТРИЧ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЕТРИЧ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This