Хотел Елей Плаза, София снимка стая с 2 отделни легла
Хотел Елей Плаза, София снимка апартамент
Хотел Елей Плаза, София снимка ресторант
Хотел Елей Плаза, София снимка двойна стая

Изхранване:
ВВ

Хотел Елейт Плаза

Хотел Елейт Плаза - София хотели с телефони и адреси, мнения

Елейт Плаза е хотел в София, намиращ се в кв. Младост 1, на пресечката на бул. Александър Малинов и Андрей Сахаров. Разполага с ресторант, сауна, фитенс и конферентна зала.

София, България
GPS координати:
42.6977 / 23.3219

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Елейт Плаза, София

конферентна зала
Сауна
Фитнес

Хотел Елейт Плаза е разположен в столичният квартал Младост 1, пресечката на бул.Александър Малинов и Андрей Сахаров, зад блок 67, на 5 мин. от летище София, в посока към Бизнес Парк София, и на 100 метра от ПЪРВА МЕТРОСТАНЦИЯ - МЛАДОСТ 1.

На разположемие на гостите е модерна фитнес зала и сауна. А в непосредтвена близост до хотела се намира спортен комплекс "ТЕНИС КЛУБ ДЕМА".

Хотел Елейт Плаза осигурява удобна локация за бизнеспътуване, само на 5 минути от Летище София и 8 минути от центъра с новоизградената метростанция МЛАДОСТ 1, която се намира на разстояние пеша от хотела.

Хотелът разполага с 16 стаи с общ капацитет 36 легла, а също и с ресторант с 70 места и лятна градина с 30 места, подземен и надземен паркинг с общ брой 30 паркоместа, конферентна зала за 35 души, фитнес зала и сауна. Жичен и безжичен интернет в целия хотел. Осигурен е достъп и за хора в неравностойно положение.

Стаите и апартаментите са оборудвани с индивидуален климатичен контрол, директна телефонна линия, мини бар, кабелна TV, вана или душ кабина и паник бутон в баните, жична и безжична интернет връзка.

Актуални цени за Хотел Елейт Плаза

Коментари и оценка за
Хотел Елейт Плаза, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This