Хотел Дитер, София снимка стая
Хотел Дитер, София снимка на двойна стая
Хотел Дитер, София снимка рецепция

Изхранване:
ВВ

Хотел Дитер

Хотел Дитер - София хотели с телефони и адреси за резервация

София, България
GPS координати:
42.6977 / 23.3219

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Дитер, София е само на няколко минути пеша от сградите на правителството и държавните институции, основните банки и офиси. Хотелът е в непосредствена близост до Народния театър, НДК и централния търговски булевард Витоша. В същото време хотелът се намира на не повече от 15 минути с автомобил от летище София.

Хотел Дитер се помещава в модерно реконструирания през 2005 г. дом на известния български политик и писател Тодор Г. Влайков /1865-1943/. Сградата е паметник на културата и носи очарованието и духа на историята на стара София. Хотелът предлага общо 21 стаи - 7 единични, 12 двойни и 2 апартамента.

В сградата има асансьор, конферентна зала с възможност за семинари до 35 човека, денонощна физическа охрана. Предлагат се различни услуги: рум-сървиз, химическо чистене, пране и гладене, рент а кар, изпращане на факсове, използване на копирна техника, организиране на екскурзии до различни забележителности на София и България.
Комбинацията от комфорт, гостоприемство и удобство са приятна изненада за всеки гост!

Всички стаи са оборудвани с модерни удобства - достъп с електронни карти, климатик, противопожарна система, ТЕЦ, рум-сървиз, директно телефонно набиране, кабелна телевизия, безплатен интернет с неограничен достъп, легла King-size, антиалергични матраци, възглавници и бельо, удобно за работа бюро, мини-бар, сейф и др.
Баните на всички стаи и апартаменти също са богато оборудвани: душ-кабина с хидромасажен панел, сешоар, халати, пълна гама от козметиката за еднократна употреба – чехли, шапка за баня, душ-гел, шампоан, четка и паста за зъби, туфи за уши, презервативи, игли за шиене, четка за дрехи, обувалка и комплект за почистване на обувки и други удобства, гарантиращи приятен престой.

Актуални цени за Хотел Дитер

Коментари и оценка за
Хотел Дитер, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This