Изхранване:
ВВ

Хотел Дивеста

Хотел Дивеста във Варна - център

Хотел Дивеста е хотел в центъра на Варна, разположен на 5мин. пеша от морето. Хотелът е подходящ за бизнес и градски туризъм.

Хотел Дивеста, улица „Христо Самсаров“, Варна, България
GPS координати:
43.2056 / 27.908

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Дивеста, Варна

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
сейф

Хотел Дивеста се намира в центъра на град Варна и е само на 5 минути от крайбрежната ивица. В близост се намират административни сгради, кина, търговски центрове и паметници на културата (Катедралата “Свето Успение Богородично”, Варненската опера, Драматичния театър ”Стоян Бъчваров”). Благоприятното местоположение се допълва от широките възможности за ползване на всички видове транспорт, с който бързо и лесно може да се стигне и до курортните комплекси ”Зл.пясъци”, ”Св. Свети Константин и Елена” и Албена.

Допълнителни услуги в хотел Дивеста: румсървиз, сателитна телевизия, централно отопление и климатик, възможност за плащане с дебитни и кредитни карти, бижутериен магазин и оптика.

Ресторантът на хотела разполага с 36 места и предоставя всички удобства, необходими за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, партита и коктейли.

Лоби барът предлага прекрасна възможност да се насладите на чаша кафе или коктейл в изискана обстановка. Панораменият бар на хотела предлагащ изключителна гледка, особенно атрактивна през нощта, когато се вижда осветената Катедралата.

Хотелът разполага и с конферентна зала е с 30 места . Оборудвана е с екран и мултимедиен проектор. По желание на клиента могат да се предоставят и всички други необходими мултимедиини средства.

Хотелът предлага настаняване в 4 единични и 16 двойни стаи, 4 студия и 2 апартамента. Всички те са оборудвани със самостоятелен санитарен възел и баня, телефон с уникален номер за входящо и изходящо набиране, сателитна телевизия, безплатен интернет достъп, сейф и мини бар.

Актуални цени за Хотел Дивеста

Коментари и оценка за
Хотел Дивеста, Варна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВАРНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This