Хотел Джевана, Горна Оряховица снимка лятна градина

Изхранване:
ОВ

Хотел Джевана

Хотелът е разположен в подножието на красивата местност Камъка и крепостта Раховец, сгушен в тиха борова гора далеч от градския шум, в покрайнините на гр. Горна Оряховица.

ПАРК ХОТЕЛ ДЖЕВАНА, България
GPS координати:
43.1213 / 25.6769

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотелът е разположен в подножието на красивата местност Камъка и крепостта Раховец, сгушен в тиха борова гора далеч от градския шум, в покрайнините на гр. Горна Оряховица. Свежият и чист боров въздух, съчетан с горска тишина, ще Ви откъснат от натовареното ежедневие.
Хотелът се намира на 7 км. от старопрестолната столица Велико Търново, средновековната крепост Царевец и на 2 км. от архитектурно историческия резерват село Арбанаси. Местоположението ни е уникално и е в непосредствена близост до исторически паметници, църкви, манастири, еко пътека, велопътека и др.

Растителността и животинският свят в района на хотела са разнообразни. Само на няколко километра югозападно се намира защитената местност Божур поляна - рядко находище на божур, превърнал се в един от символите на града. Непосредствено до югозападните покрайнини на града е лесопарк Камъка, в който се срещат редки видове птици. Сред тях е скалният орел (картал), чието изображение се открива върху средновековен пръстен - печат от крепостта Раховец. В последните години през лятото в лесопарка гнездят и няколко двойки черни щъркели, а през зимата по течението на р. Янтра често се виждат и лебеди.

Хотел Джевана предлага:

- три двойни стаи /спални/
- три тройни стаи
- едно студио
- един апартамент

Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, цифрова телевизия, локално парно, безжичен интернет и възможност за допълнително легло. Част от стаите са с тераса и изглед към Арбанашко бърдо. Комплексът разполага и с открит паркинг.

Актуални цени за Хотел Джевана

Booking.com

Коментари и оценка за
Хотел Джевана, Горна Оряховица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This