Хотел Данубе, Силистра снимка стая
Хотел Данубе, Силистра снимка двойна стая
Хотел Данубе, Силистра снимка нощен бар

Изхранване:
ВВ

Хотел Данубе

Хотел Данубе - Силистра хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Данубе e разположен в град. Силистра и предлага отлични условия за бизнес туризъм, водене на семинари, семеен повод или празник, индивидуално настаняване и отдих в Силистра.

Силистра Център, Силистра, България
GPS координати:
44.1143 / 27.268

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Данубе, Силистра

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
турска баня
Фитнес

Хотела Данубе пресъздава характерния за дунавските градове стил от средата на 18 и началото на 19 век – в целия му разкош, изящество и европейско качество на обслужване. Той продължава традициите на откритият през 1968 г. в Силистра хотел Златна Добруджа.
На петте хотелски етажа са разположени 45 единични и 34 двойни стаи за гости и един апартамент. Всяка от тях е изпълнена по индивидуален интериорен проект с различно цветово решение и мебелировка и при спазване на всички ергономични изисквания за комфорт и удобство. На разположение на гостите са 24 – часов рум-сървис и дежурна камериерка. Новият шести етаж е надстроен, изграден терасовидно и разполага с панорамно заведение, открита тераса и луксозен апартамент за гости.
Хотелският комплекс предлага три заведения за хранене и нощен бар.
Хотел Данубе предлага отлични условия за бизнес туризъм. Чудесните възможности за провеждане на срещи, осигуряват идеално място за Вашето събитие. Без значение голямо или малко е мероприятието, всеки гост е добре дошъл. Конферентни зали - изискани и модерно оборудвани, са луксозният избор за организаторите на мероприятия, които търсят най-доброто за своите бизнес срещи, семинари, обучения, пресконференции.
В спортния и козметичен център ще се почувствате свободни като у дома си. Може да се раздвижите във фитнес залата, да релаксирате и отпочинете в джакузито, сауната, парната баня или кабината с инфрачервени лъчи, да придобиете приятен тен в солариума. Екип от специалисти ще се погрижи за Вашето здраве и добро самочувствие с индивидуални тренировъчни програми, различни видове масажи, ароматерапия.
Спа центърът на хотел Данубе предлага разнообразие от програми за релаксации и отдих, както и джакузи, фитнес, солариум. На разположение на гостите са парна, турска и билкова парна баня, леден фонтан, зона за красота, зона за релаксация със специализирани нагревателни легла. Предлагат се класически, лечебен и анти-целулитен масаж, ароматерапия, душове тип Карибска буря и Полярна нощ. Басейнът е с терасовидно повдигнат покрив спрямо вътрешния двор пред ресторанта.

Хотелът разполага с 45 единични и 34 двойни стаи за гости и един луксозен апартамент.
Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия, високоскоростен интернет достъп, личен сейф, телефон, мини бар, система за енергоспестяване, климатизация и отопление, електронен противопожарен детектор, баня с вана, сешоар, увеличително огледало и паник бутон, допълнително подово отопление.

- 24 часов рум - сървис
- Дежурна камериерка
- Пране и гладене
- Съхранение на пари и ценности
- Автомобилен транспорт до местни забележителности или избрана от клиента дестинация
- Приемане на съобщения за гости на хотела
- Съхранение на личен багаж преди отпътуване
- Резервиране на посещения до музеи и местни забележителности
- Преносим компютър по наем
- Открит и подземен паркинг
- Разходки с кораб по река Дунав

Актуални цени за Хотел Данубе

Коментари и оценка за
Хотел Данубе, Силистра

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В СИЛИСТРА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СИЛИСТРА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This