Изхранване:
ОВ

Хотел Гардън Бийч

апарт-хотел Гардън Бийч на Созопол

Гардън Бийч Созопол е разположен на първа линия море, на 15м. от плажа на къмпинг Градина, на 2км. от Черноморец и на 7 км. от центъра на Созопол.

Garden Beach, Sozopol, Черноморец, България
GPS координати:
42.4211 / 27.6439

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Гардън Бийч, Созопол

wi-fi интернет
бар
детски кът
Открит басейн
паркинг
сейф

Хотел Гардън Бийч Созопол е разположен на първа линия море, на 15м. от плажа на къмпинг Градина, на 2км. от центъра на Черноморец и на около 7 км. от центъра на Созопол.

Комплексът се състои от 59 луксозно обзаведени едноспални, двуспални, триспални апартаменти и 3 студиq, предлагащи неповторим уют и комфорт и чудесни гледки към морето на Созопол и Черноморец. Малко хотели в Созопол предлагат това което предлага Хотел Гардън Бийч Созопол. Апартаментите в хотел Гардън Бийч Созопол са напълно обзаведени подобно на нормално жилище и на практика могат да бъдат Вашият втори дом на морето в Созопол.

На разположение на гостите са следните удобства: ресторант, бар, външен открит басейн за гостите в хотела, детски открит басейн с пързалка за забавна и безопасна почивка на вашите деца, безплатни шезлонги и чадъри около басейна, частен паркинг за почиващите в комплекса, климатик във всяка стая на всеки един от отдаваните под наем апартаменти, денонощна рецепция, неограничен безжичен интернет достъп (Wi-Fi).

Едноспален апартамент (2+2 деца) - спалня, дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна. В дневната стая с кухненски бокс има малък разтегателен диван (за 2 деца или 1 възрастен), телевизор, пълно кухненско обзавеждане, включително хладилник, готварска печка, микровълнова фурна и пералня. Спалнята е с едно двойно легло. Банята е напълно оборудвана, с бойлер и душ-кабина. Във всяка стая има климатик, ютия, дъска за гладене, кърпи, закачалки, сушилник, неограничен безжичен интернет достъп (Wi-Fi). Едноспалните апартаменти имат веранда с изглед към басейна. Капацитет на апартамента: 2 възрастни + 2 деца.

Двуспален апартамент (4+2 деца) - Мезонет на два етажа се състои от: две спални, кухня, всекидневна, баня с тоалетна, както и отделна тоалетна на първия етаж. В дневната стая има разтегателен диван (за 2 деца или 1 възрастен), канапе, маса и телевизор. Кухнята е с пълно кухненско обзавеждане, включващо хладилник, готварска печка, микровълнова фурна и пералня. Спалните се намират на вторият етаж – едната спалня с едно двойно легло и другата с две единични. Банята е напълно оборудвана, с бойлер и душ-кабина на втория етаж. Отделно в апартамента има само тоалетна на първия. Във всяка стая има климатик, ютия, дъска за гладене, кърпи, закачалки, сушилник, неограничен безжичен интернет достъп (Wi-Fi). Някои от апартаментите имат прекрасна покривна тераса, с невероятна гледка към морето. Капацитет на апартамента 4 възрастни + 2 деца.

Триспален апартамент (6+2 деца) - три спални (две спални с по две единични легла и една с двойно); всекидневна, в която е и кухненският бокс, баня с тоалетна на втория етаж и тоалетна на първия. В дневната стая с кухненски бокс има разтегателен диван (за 2 деца или 1 възрастен), маса, телевизор, пълно кухненско обзавеждане, включващо хладилник, готварска печка, микровълнова фурна и пералня. Голямата спалня е със двойно легло, а двете по-малки спални са с по 2 единични легла. Някои от триспалните апартаментите са с две бани, с бойлери и душ-кабини и отделно тоалетна, а други с една баня напълно оборудвана, с бойлер и душ-кабина и отделно само тоалетна на първия. Също така някои от тях са на две нива тип мезонет на два етажа, а други на едно ниво. Във всяка стая има климатик, ютия, дъска за гладене, кърпи, закачалки, сушилник, неограничен безжичен интернет достъп (Wi-Fi). Някои от апартаментите имат прекрасна покривна тераса с невероятна гледка към морето. Капацитет на апартамента 6 възрастни + 2 деца.

Студио - състои се от едно общо помещение за спалня, всекидневна и кухненски бокс с възможност за настаняване на двама души на разтегателен диван (персон и половина). Кухнята е с пълно кухненско обзавеждане, включващо хладилник, готварска печка, микровълнова фурна и пералня. В студиото има климатик, ютия, дъска за гладене, кърпи, закачалки, сушилник, неограничен безжичен интернет достъп (Wi-Fi). Капацитет - 2 души.

Актуални цени за Хотел Гардън Бийч

Коментари и оценка за
Хотел Гардън Бийч, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This