Изхранване:
ВВ

Хотел Галерия Графит

Хотел-Галерия Графит в центъра на Варна

Луксозният Хотел-Галерия Графит се намира в центъра на Варна, на минимални разстояния от важните административни и бизнес сгради в града.

Хотел Галерия Графит, булевард „Княз Борис I-ви“, Варна, България
GPS координати:
43.2076 / 27.9218

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Галерия Графит, Варна

wi-fi интернет
бар
сейф

Хотел Галерия Графит, Варна се намира в идеалния център на града, на крачка разстояние от важните градски бизнес и административни обекти. Разположен е на по-малко от 10 км от летище Варна, на 1,3 км от ЖП гара - Плажната алея, Морската Градина, Археологическия Музей, търговската улица са в непосредствена близост.

Построен върху основите на Центъра за модерно изкуство в сърцето на Варна, той напълно запазва традицията на това място – да обединява в себе си различните стилове и послания на изкуството и културата. Търсената алегория в името със съвременните стрийт визуални изкуства, по своята същност провокативни и революционни, носи в себе си послание за разчупването на статуквото и за представяне на новата градска култура, носеща свой собствен почерк и отпечатък. Това е Графит! Новият ърбън елемент в градската сърцевина.
Затворен в строгата си графитна форма, хотелът разкрива своите характер, атмосфера и лайфстайл чрез концептуалния пачуърк от идеите на четирима български архитекти, постигайки артистичен щрих на всеки от своите 4 етажа – етаж Честър, етаж Карачи, Другият етаж, етаж 4 елемента.

Актуални цени за Хотел Галерия Графит

Коментари и оценка за
Хотел Галерия Графит, Варна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВАРНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This