Цени от:
52 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Бистра и Галина

БЕСТ УЕСТЪРН БИСТРА И ГАЛИНА, Русе, България
GPS координати:
43.8459 / 25.9551

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Бистра и Галина, Русе

Закрит басейн
Парна баня
Сауна

Хотел Бистра и Галина, Русе е комфортно разположен в идеалния център на Русе, в непосредствена близост до всички най-известни административни, търговски и културни институции в града. Чудесното му местоположение на хотела, само на няколко минути път пеша от прочутото „Доходно здание” и красивата градска градина, го правят еднакво привлекателен и за бизнес гостите и за туристите.

Хотелът е първият четиризвезден хотел в Русе е единственият представител в града на най-голямата хотелска верига Best Western, гарантираща равни стандарти и високо качество на предлаганите услуги навсякъде по света. Хотелът привлича със съчетанието от съвременни удобства, комфорт и уют, както и с отличните условия за бизнес и отдих.

 

Хотелът предлага бизнес услуги, рум сървис, сейф за ценности, наемане на кола, конфрентни зали, ресторант, информация за събития и забележителности, трансфер до и от летище Букурещ, организиране на културни маршрути по предварителна заявка и др.

Ресторантът в хотела се намира в южното крило на хотелския комплекс. Подбрани специалитети от българската и европейската кухня, поднесени в компанията на добре селектирани вина, привличат много русенци и гости на града. Те оценяват класата и обстановката в ресторанта, която през всеки сезон се променя от играта на светлината, пречупена през стъкления купол. Съвременният дизайн на салона и масивните, ръчно изработени мебели създават стилна и уютна атмосфера. „Регал” разполага с 50 места и е особено предпочитан за организиране на фирмени и семейни тържества, сватби и коктейли.

Хотелът разполага с уютен и модерно обзаведен лоби бар, където гостите могат да се насладят на ароматно кафе, коктейли, фрешове от плодове и зеленчуци. Мястото е удобно за срещи и спокойни разговори, за следобедно кафе пред личния лаптоп, докато дойде време за вечеря

Конферентна зала - Отлично място за организиране на конференции, семинари и обучения е конферентната зала на хотела, която се намира в северното крило на комплекса. До днес тук са проведени много от най-престижните събития на града, както и стотици фирмени презентации и обучения на водещи международни и български компании. Залата е с капацитет до 70 човека, оборудвана с пълен набор от аудио-визуална техника - мултимедиен проектор, лаптоп, флипчарт, шрайбпроектор, микрофони, озвучаване. Климатизирана и с пряка слънчева светлина, тя осигурява комфортна бизнес среда и спокойна обстановка за работа. Конферентната зала предлага различни възможности за подредба, съобразно изискванията на клиентите и спецификата на събитието:

  • Кръгла маса – до 35 човека
  • П-образно – до 30 човека
  • „Класна стая” – до 50 човека
  • „Театър” – до 70 човека

Непосредствено пред залата е барът за кафе-паузи и почивки по време на семинари, презентации и обучения.

На разположение на гостите е и малка бизнес зала с 15 места, подходяща за провеждане на бизнес срещи и интервюта.

Освен като бизнес хотел, „Бистра и Галина” е известен и с модерния си спортно-възстановителен център, който привлича както гостите на хотела, така и жителите на Русе. Той се намира в северното крило на комплекса и предлага закрит басейн с джакузи, римска парна баня, инфрачервена кабина, фитнес център, вертикален турбосолариум, две масажни студия.

За пълноценния релакс на гостите, центърът предлага различни процедури и програми. Сред най-атрактивните и предпочитаните са отпускащи и тонизиращи хидротерапевтични процедури в единствената в града СПА–капсула „Океания”, ароматерапия, вакуум терапия, антицелулитни и отслабващи програми.

В хотел Бистра и Галина се предлага настаняване в 4 единични, 27 двойни стаи, 2 луксозни студия и 1 апартамент със зимна градина, разпределени в северното и южното крила на хотела. Просторните и стилно обзаведени стаи са оборудвани с климатик, минибар, телефон, работно бюро, високоскоростен интернет, кабелна телевизия, вана или душ-кабина в баните, сешоар, електронно заключване.

Актуални цени за Хотел Бистра и Галина

Цени през 2019 год. 

Видове стаи Цена за 1 нощувка
Единична станд. 80,00лв.
Единична луксозна 90,00лв.
Двойна стандартна 104,00лв.
Двойна луксозна 115,00лв.
Студио за един 115,00лв.
Студио за двама 145,00лв.
Апартамент(max 2 165,00лв.

Във всички горепосочени цени са включени: нощувка, закуска, застраховка, туристически данък и ДДС.

Коментари и оценка за
Хотел Бистра и Галина, Русе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РУСЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This