Изхранване:
ОВ

Хотел Белона

семеен хотел Белона в Чепеларе

Хотел Белона е удобно разположен в централната зона на Чепеларе и предлага страхотни условия за ски и семейна почивка сред тишина, спокойствие и уют.

Семеен Хотел Белона, Чепеларе, България
GPS координати:
41.7237 / 24.6869

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Белона, Чепеларе се намира в централната пешеходна зона на град Чепеларе. Отличен за ски-туризъм в близост до ски център „Мечи чал" и на 7 км. от курортен комплекс Пампорово, но много удобен и за летен туризъм, с прохладен климат през летните месеци и близостта си до природни феномени като Чудни мостове, Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Триградско ждрело и други красиви места в Родопа планина. От хотела се разкрива уникална гледка към планината.

Хотелът разполага с общо 45 легла, разпределени в двойни, тройни стаи и апартаменти /до 4ма души/. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, хладилник, локално отопление и самостоятелен санитарен възел. По-голяма част от стаите в хотела са с тераси.

Семеен хотел Белона предлага на гостите си лоби-бар с маса за билярд, релакс зона - сауна и джакузи и игрално помещение, оборудвано с маса за тенис, конферентна зала /60 места/. На разположение на гостите е механа с 50 места.

Актуални цени за Хотел Белона

Коментари и оценка за
Хотел Белона, Чепеларе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧЕПЕЛАРЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This