Цени от:
50 лв.

Изхранване:
НВ

Хотел Белвю

Хотел Белвю на Пампорово

Hotel Bellevue SKI & SPA, Pamporovo, България
GPS координати:
41.6359 / 24.6988

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Белвю, Пампорово

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Белвю, Пампорово е сред най-предпочитаните хотелите в курорта Пампорово. Той е идеалното място за почивка, не само през зимата, когато гостите могат да се насладят на ски сезона, но и през горещото лято, когато в прохладната борова гора и чистият въздух на района, всеки турист се любува на спиращи дъха гледки.

Достъпните цени, безупречното обслужване, усмихнатия персонал са само част от нещата, с които хотелът привлича туристи и предразполага гостите си да се почувстват истински щастливи и доволни!

Хотел Bellevue е предпочитано място за почивка в планината, както от семейства с малки деца, така и от компании млади скиори, поради прекрасната си локация, удобствата и услугите, които предлага, разнообразната и качествена храна, съобразена с всеки вкус и приготвена от професионални готвачи.

Клиентите са поставени на първо място с техните желания и капризи. Персонала показва на всеки отделен клиент индивидуално внимание, за да може съотношението качество/цена да бъде заслужено! Комуникацията с клиентите, тяхната удовлетвореност и изграждането на тяхната лоялност са на особена почит в хотел Bellevue!

Местоположение

Хотел Белвю е разположен на главният път към кулата “Снежанка”. Около него има красива борова гора, гаранция за чист въздух, опияняващ боров аромат и наслада за сетивата!

Поради по-високото разположение на хотела в Пампорово, гостите имат възможност да бъдат свидетели на красиви и завладяващи изгреви в Родопите, както и на превъзходни гледки към обсерваторията в Рожен.

СПА и басейн

В СПА комплекса на хотела, ценителите на различни процедури, могат да се поглезят  и да се погрижат за тялото си с джакузи, сауна, парна баня, фитнес. Любителите на масажи и разкрасителни процедури ще усетят истински комфорт!

Ресторант и лоби бар

Ресторантът в хотел Белвю Пампорово е изискан и уютен, а лоби барът е предпочитано място от гостите за отдих и освежаване с напитки.

Ресторантът съчетава богато меню от европейска и традиционно-българска кухня в автентичен родопски стил, допълнен от модерният прочит на професионалния готвач. Всички кулинарни изкушения като свежи салати, предястия, основни ястия, неустоими десерти, се приготвят на място. В менюто е помислено за децата и хората със специални хранителни предпочитания.

Хотелът разполага с 42 просторни, светли и луксозно обзаведени двойни стаи. Също така има и 6 апартамента, от които се разкрива неустоима гледка. Всяка стая и апартамент разполагат с мини бар, телефон, сешоар, TV, баня с вана.

Зимни спортове

Перфектната локация на хотела го прави идеалният избор за запалените любители на ски спорта, тъй като пистите са разположени в непосредствена близост до Bellevue.

За гостите на хотела има специални отстъпки за наем на ски оборудване и ски учители.

Хотел Белвю е сред най-предпочитаните хотели в курорта Пампорово. Нещата, които го отличават са лукс, удобство, качествена храна и обслужване на най-високо ниво, гостоприемство и усмихнат персонал, изпълняващ всяко желание на клиентите!

Актуални цени за Хотел Белвю

Цени в периода 01.04.2019 - 30.11.2019 г. 
/без датите 26.04-06.05 и 19.07-21.07/

Настаняване НВ
/закуска и вечеря/
максимално
настаняване
Цена за 1 нощувка
Двойна стая 2+1 100 лв.
Студио 3+1 140 лв.

Цената е за двама и мключва:

  • нощувка
  • закуска и вечеря на блок маса,
  • безжичен интернет във всички стаи,
  • външен неохраняем паркинг,
  • специален СПА пакет: сауна, парна баня, фитнес и закрит плувен басейн,
  • детски кът.

 

Намаления и доплащания:

  • дете до 6.99 - безплатно
  • дете от 7 до 12.99 - 50 % от цената на редовно легло
  • възрастен или дете над 13 г. на допълнително легло заплаща 75 % от цената на редовното легло

 

Услуги срещу допълнително доплащане: 

  • масажни процедури и терапии,
  • мини бар,
  • сейф на рецепция,
  • електронни игри,
  • билярд,
  • мини голф и др.

Коментари и оценка за
Хотел Белвю, Пампорово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПАМПОРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This