Изхранване:
ОВ

Хотел Афродита

Хотел Афродита в Несебър

Хотел Афродита модерен комплекс разположен само на няколко метра от морето и южния плаж в Новия град.

Хотел Афродита - Несебър, улица „Перла“, Несебър, България
GPS координати:
42.6555 / 27.7153

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Афродита, Несебър

бар
детски кът
Открит басейн
паркинг
Фитнес

Хотел „Афродита“ се намира на Южния плаж на град Несебър и е разположен на самия морски бряг. Създаден е за всички, които обичат слънчевите плажове, приятния климат и чистото море, в съчетание с удобство и лукс. Можете да релаксирате край открития плувен басейн с изглед към морето, да си вземете коктейл или да се поглезите с масаж.
Ресторантът на хотел „Афродита“ разполага с 50 места и 70 места на терасата с чудесен изглед към стария град и плажа. Гостите ни могат да се насладят на българска кухня и рибни специалитети, както и на традиционни европейски ястия.
Старият град на Несебър е само на 10 минути пеша. Най-популярният български морски курорт – Слънчев бряг, е само на 3 километра. Безплатен транспорт до Аква парк „Несебър“ и Аква парк „Слънчев бряг“ се предлага в непосредствена близост до хотела. Всичко това, в съчетание с професионалното ниво на обслужване, е рецептата за незабравима почивка.

Също така на територията на хотела, нашите гости ще могат да се възползват от услугите на нашия СПА център, където ще можете да опитате различни видове масажи и да посетите приятните сауни. Освен това хотелът разполага с интернет клуб, фитнес център, маса за билярд и детски кът, където вашите деца със сигурност освен приятна игра ще намерят и много нови приятели.

Стаите са обзаведени с две отделни легла, допълнителен диван, телефон, мини бар, телевизор, централен климатик, тераса, душ, сешоар, безжичен интернет. Разкрива се невероятна гледка към морето, парка или с комбинирана парк/ море.

Актуални цени за Хотел Афродита

Коментари и оценка за
Хотел Афродита, Несебър

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В НЕСЕБЪР

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This