Цени от:
54 лв.

Изхранване:
All

Хотел Астрея

Хотел Астрея в Хисаря

Астрея е хотелски комплекс в спа градчето Хисаря. Предлага комфортно настаняване, СПА център с минерален басейн и ресторант, допринасящи за Вашата приятна почивка сред СПА и релакс

Spa Hotel Astrea, Hisarya, Bulgaria
GPS координати:
42.5081 / 24.7002

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Астрея, Хисаря

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
Фитнес

Хотел Астрея, Хисаря се намира в живописния град Хисаря, предлагащ релаксираща обстановка, чист въздух и възможност за пълноценна почивка. Намира се на 10 минути от центъра на града, централния парк, римските терми и изворни чешми. Хотелът осигурява приятна атмосфера и уют, които предразполагат гостите да се отпуснат и да се почувстват като у дома си. Природните дадености, мекият климат, богатото културно- историческо наследство, възможностите за отдих, релакс и забавления, превръщат Хотел Астрея *** във вашия избор за почивка през цялата година.

Хотелът е категория 3 звезди, като на разположение на гостите са: рецепция, сейф, лоби бар, ресторант, фоайе, релакс басейн, джакузи, сауна, парна баня, детски кът.

Хотел Астрея *** дава възможност на своите гости за една незабравима ваканция и отдих, откъсвайки се от забързаното ежедневие. На разположение на гостите са 36 двойни стаи и 9 апартамента. Стаите в хотела са комфортни и обзаведени с телевизор, телефон, минибар, локално парно, безжичен интернет, баня с душ или вана, сешоар, тераса с маса и столове, сушилник.

Релакс зоната в хотела предлага отлична възможност за възстановяване и енергезиране на тялото и духа. На разположение на гостите на хотела са хидромасажен басейн с минерална вода, парна баня, сауна, фитнес, джакузи с топла минерална вода, тангенторни и перлена вана, солариум, разнообразни масажи и процедури.

Ресторантът на хотела разполага с 90 места. За нашите гости, които оценяват вкусната българска и интернационална кухня, предлагаме специалното ни меню, отбрани вина и нашето гостоприемство. На разположение на гостите е и ПАНОРАМЕН БАР, където може да се насладят на прекрасната гледка с ароматно кафе, напитки и коктейли с приятна компания.

Хотел Астрея *** е подходящ не само за семейна почивка, но и за тиймбилдинг, семинари, конференции, празнични събития. За нуждите на своите гости на разположение е конферентна зала с капацитет до 90 места, интернет достъп, екран, мултимедия, осигуряване на презентационна техника по заявка.

На разположение на гостите са 36 двойни стаи и 9 апартамента.

Стаите в хотела са комфортни и модерно обзаведени с телевизор, телефон, мини-бар, локално парно, безжичен интернет, баня с душ или вана ,сешоар,тераса с маса и столове, сушилник, халати.

Релакс центърът  в  хотела е с отлична възможност за възстановяване и  удоволствие, енергезиране на тялото и духа.На разположение на гостите на хотела са  хидромасажен басейн с минерална вода-сменяна всеки ден, парна баня, сауна ,фитнес,джакузи с топла минерална вода,тангенторни и перлена вана, солариум,   разнообразни масажи и  процедури .

Ресторантът на хотела разполага със 90 места. За нашите гости, които оценяват вкусната българска и интернационална кухня предлагаме специалното ни  меню, отбрани вина и нашето гостоприемство.

На разположение на гостите е уютният  ЛОБИ БАР, ПАНОРАМЕН БАР ,където може да се насладите на ароматно кафе ,напитки и коктейлите  в една прекрасна обстановка с приятна компания.

Търсите най-подходящото място за вашето семейно празненство или фирмено парти?

Хотел „АСТРЕЯ” 3* е подходящ не само за семейна почивка или романтична ваканция, тиймбилдинг,семинари,конференции,сватби,празнични сбирки  и партита.

За нуждите на своите гости   на разположение  е  конферентна зала  с капацитет до 90 места, интернет достъп, екран,мултимедия ,осигуряване на презентационна техника по заявка.

детски кът

Актуални цени за Хотел Астрея

Цени в периода до 30.06.2021 г. 

минимален престой през уикенд - 2 нощи! 

Настаняване
ALL Inclusive Light
1 нощувка
Легло в двойна стая, при 2 настанени 54 лв.
Деца до 5.99 г.  на допълнително легло безплатно
Деца от 6 до 13.99 г.  на допълн. легло 21 лв.
Трети възрастен на допълнително легло 32 лв.

Цените са на човек / при двама настанени/ и включват :

  • 1 нощувка на All Inclusive Light,
  • вътрешен релакс басейн с минерална вода 29-32 градуса (5м Х 6 м),
  • сауна,
  • парна баня,
  • безжичен интернет,
  • безплатен паркинг (ограниен брой места);
  • открита детска площадка;,
  • вътрешен детски кът;
  • туристическа застраховка;
  • туристическа такса.

 

 

Програма All Inclusive Light: 

  • Закуска - от 8:00 до 10:00 часа - на блок маса или фиксирано меню с топли напитки, минерална вода, сокове.
  • Обяд - от 12:30 до 14:00 часа - на блок маса или фиксирано меню, със салатен бар, супа, таратор и основни ястия, десерти, плодове, минерална вода, сокове, ракия, българска водка, наливно вино - бяло/червено.
  • Вечеря - от 19:00 до 21:00 часа - на блок маса или фиксирано меню, със салатен бар, основни ястия, десерти, плодове, минерална вода, сокове, ракия, българска водка, наливно вино - бяло/червено.
  • Алкохолът, включен в пакета, се сервира от 12:30 до 14:00 часа и вечер от 19:00 до 21:00 часа в бара на ресторанта и включва: ракия, БГ водка, наливно вино (бяло или червено), минерална вода, сок.

 

Забележки: 

  • Програмата All Inclusive Light започва с вечеря и завършва с обяд.
  • При по-малко от 15 човека, настанени в един и същи период в хотела, изхранването е по предварително избрано (фиксирано) меню от хотела.
  • Лица под 18г нямат право на алкохолни напитки.
  • Вносни напитки и кафе еспресо се заплащат допълнително според основното меню в ресторанта.
  • Доплащане за настаняване в апартамент 20 лв./ден
  • Настаняване в хотела - след 14:00ч, напускане на стаите - до 12:00ч.

Коментари и оценка за
Хотел Астрея, Хисаря

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХИСАРЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This