Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Арена

Хотел Арена в Приморско на цени от 15лв, отзиви, снимки, оферти

Хотел Арена е новообзаведен хотел с чисти и просторни стаи, разположен е в спокоен район, като същевременно е в непосредствена близост до центъра на града и всички забавления и атракции.

Хотел Арена, улица „Перла“, Приморско, България
GPS координати:
42.2692 / 27.7541

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Арена, Приморско

http://www.arena-primorsko.com/

Само 200 метра делят хотела от северния плаж, на чиято ивица се намира един от най-красивите плажове по Южното Черноморие - плаж "Перла". Той е едно от малкото останали кътчета, където можете да се насладите на родното море в цялата му прелест, водата е плитка и винаги кристално чиста. На по- малко от 300 метра от хотела се намира и южния плаж на Приморско, който също се слави с простора и красотата си.

За любителите на водните забавления и силните усещания на 400 метра е разположен аквапарка, който с голямото си разнообразие от водни пързалки и атракциони може да Ви гарантира едно незабравимо изживяване.

На партерния етаж на хотела е разположена пицария с лятна градина, където гостите на хотела могат да се насладят на автентичните италиански пици на пещ, разнообразното менюто или просто да закусят и изпият сутрешното си кафе

За любителите на нощният живот Приморско предлага едни от най-добрите възможности за нощен живот и клубни забавления. Не случайно градът получи приз за „Парти град“ на годината.

Заповядайте в хотел „Арена“ , ние ще се погрижим почивка Ви да се превърне в едно незабравимо преживяване.

Актуални цени за Хотел Арена

Коментари и оценка за
Хотел Арена, Приморско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПРИМОРСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This