Хотел Аква Варвара - снимка двойна стая
Хотел Аква Варвара - снимка апартамент
Хотел Аква Варвара - снимка закрит басейн
Хотел Аква Варвара - снимка спа център

Изхранване:
ВВ

Хотел Аква Варвара

Хотел Аква Варвара - Варварски минерални бани

Ако искате да се откъснете от напрегнатото ежедневие и да възстановите доброто си здравословно състояние, можете да резервирате стаи в Хотел Аква Варвара.

Варвара, България
GPS координати:
42.1618 / 24.1256

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Аква Варвара, Варварски минерални бани

wi-fi интернет
Закрит басейн
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център

Хотелът е разположен на 4 км от живописното село Варвара в полите на Западните Родопи на северния склон на рида Алабак. На Ваше разположение в хотела са стилно и удобно обзавеждане, открит безплатен паркинг, рум сървис, сейф на рецепцията, сауна, парна баня.
Ресторантът на хотел Аква Варвара предлага специално приготвени по домашна рецепта ястия от националната кухня. Запазена марка на ресторанта са фантастично сготвените и поднесени вечери и обяди по Варварски.
Ресторантът предоставя възможност за индивидуално ползване на откритото барбекю. На барбекюто бихте могли да приготвите собственоръчно скара по свой вкус.
Каним Ви да се насладите на ястията от екологично чисти и пресни продукти, приготвени от нашия Главен готвач и поднесени с много внимание и усмивка от нашите сервитьори. Крем карамел, домашно приготвена бисквитена торта и сладкиша на баба са само част от изкушенията, които ще вкусите в ресторанта на хотела, поднесени с чаша ароматно кафе или напитка по Ваш вкус. Просторната тераса на ресторанта в хотел Аква Варвара Ви предлага прекрасна панорамна гледка.
Можете да пиете кафето си, да се храните или просто да релаксирате. Уникалният микро климат на Варвара позволява да се използват откритият и отопляем ресторант - тераса от март до декември.
В СПА центъра на хотел Аква Варвара може да релаксирате от напрегнатото ежедневие, да възстановите доброто си здравословно състояние и да се заредите с положителни емоции.
Хотелът разполага с три минерални басейна – един закрит и два външни. Басейните са захранени с минерална вода от втория по топлина извор в България. В тях се поддържа различна температура на водата в зависимост от Вашите предпочитания.
Водата в басейните е лековита и може да се използва за отмора, рехабилитация или за възстановяване. Минералният състав на водата оказва благоприятно влияние на опорно-двигателния апарат, подобрява състоянието при неврологични заболявания, хипертония, гинекологични заболявания, състоянието на кожата, бъбречно-урологични, дихателни, стомашно-чревни оплаквания и редуцира целулита.
За почитателите на плуването хотелът предлага рядко срещаната подводна музика. Докато разпускате в големия басейн на хотела, можете да чуете своите любими музикални изпълнения.
За любителите на спорта или просто за забавление предлагаме да поплувате срещу изкуствените вълни, които прави басейнът.
Лековитата и релаксираща баня може да съчетаете със сеанси във финландската сауна и ароматната парна баня на хотел Аква Варвара.
Финландската сауната оказва благоприятно влияние върху организма. Комбинацията на висока температура и рязко охлаждане след това подобрява кръвообращението и сърдечната дейност, подсилва имунната система, стимулира жизнените функции на организма и дава невероятен прилив на енергия. Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове вредни бактерии, вируси и паразити.
Парната баня с аромати е превъзходно средство за възстановяване на силите, прочистване на организма от шлаки, закаляване и намаляване на телесното тегло. При такава баня се подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. Горещата пара засилва кръвообращението, стимулира работата на сърцето и белите дробове, подобрява обмяната на веществата.
Парните процедури са незаменими за хората със седящи професии, тъй като добре компенсират недостига на движение.
Хотел Аква Варвара предлага на своите гости масажни процедури. Можете да се възползвате от цялостен или частичен класически масаж. Поглезете се, подарете си малко хармония в напрегнатото и забързано ежедневие.
Приемливите цени и професионалното обслужване са гарант за Вашето добро настроение и релакс.

СПА хотел Аква Варвара предлага 8 двойни стаи, 4 двойни луксозни стаи и 1 студио. Уютното и комфортно обзавеждане предлага приятна почивка.
Всички стаи са оборудвани с климатик, LCD телевизор със сателитна телевизия, вътрешен телефон, брава с безконтaктна карта, безплатен интернет.
Баните са със сешоар, душ с минерална вода и масажен душпанел. Гостите на луксозно студио могат да ползват лично джакузи.

Хотел Аква Варвара предлага всички хотелски услуги на своите клиенти в съответствие със стандартите на тризвезден хотел. В съчетание с уникалното местоположение на хотела в близост до Велинград и условията за релакс посетителите получават възможността да преживеят приятни мигове и да отнесат със себе си незабравими спомени от своя престой.
През 50-те години на миналия век чрез сондаж на 500 метра дълбочина е открит вторият по топлина извор в България - 92 градуса, който се намира в с. Варвара и чиято вода е силно минерализирана. Местността Варварски минерални бани (на 4 км от с. Варвара) има общо 7 минерални извора. Водата е подходяща за лечение, рехабилитация, спорт и отдих.

Актуални цени за Хотел Аква Варвара

Коментари и оценка за
Хотел Аква Варвара, Варварски минерални бани

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ВАРВАРСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ВАРВАРСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВАРВАРСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This