Хотелски комплекс Белведере - с.Аспарухово снимка басейн
Хотелски комплекс Белведере - с.Аспарухово

Изхранване:
ОВ

Хотелски комплекс Белведере

Хотелски комплекс Белведере - с. Аспарухово вили и къщи, мнения, карта и адрес

Хотелски комплекс Белведере се намира в село Аспарухово, Варненска област. Живописната гледка, която се разкрива от прозорците на комплекса, е язовир Цонево.

Аспарухово, България
GPS координати:
42.983 / 27.3179

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотелски комплекс Белведере се намира в село Аспарухово, Варненска област. Живописната гледка, която се разкрива от прозорците на комплекса, е язовир Цонево.

Комплексът разполага с 6 двойни реновирани стаи и 14 фамилни реновирани, 2 апартамента.

Двойните стаи разполагат с двойно легло, санитарен възел, ТВ и интернет, Фамилните стаи разполага с 1 двойно легло на първо ниво и 2 единични стаи на второ ниво, санитарен възел, ТВ и интернет, Апартамента разполага с две спални едната с двойно легло, другата с две единични. В преходната стая има разтегателен диван, санитарен възел, ТВ, интернет. Отоплението на хотела е с централно парно.

хотела гостите могат да ползват - безплатен паркинг, басейн, тенис на маса, барбекюта, интернет, гостилница, две зали за организирани групи, зелена площ за игри на открито.
Хотела работи от Април до Октомври

Актуални цени за Хотелски комплекс Белведере

Коментари и оценка за
Хотелски комплекс Белведере, с. Аспарухово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Гражданка

Не поддържано ,изоставено и занемарено ! Така нареченият ресторант ,който е на самообслужване се състои от 3 пластмасови маси и столове,храната е по предварителна заявка 4 часа по-рано,но ако не попиташ дали е готова никой доброволно няма да ти я поднесе,за да усетиш ,че си отишъл на почивка . Ако под “Семеен хотел “ се има предвид да ставаш свидетел на баща ,който хока сина си пред всички гости на “хотела” , и ясно се вижда каква е семейната им драма …Тинейджърът става сутрин полу заспал, раздава закуската, каквото има. Да,такъв е ! На вторият ден искахме мекици /с предварителна заявка от вечерта/, но ни се отговори, че няма кой да направи тестото. В кухнята има една сърдита лелка, която ме изгледа зверски, че искам кафе /срещу 2 лева/ в 7,45 ч., и така не успяха 9 ч..да го направят. За хигиена на стаите и дума да не става ! Щорите и градинските маси и столове са от първите излезли на пазара, разпадат се и се чупят . Полза от тях никаква ,тотална трагедия. По българската поговорка тръгнали са „С трици маймуни да ловят“ докато има балами. Четете бе хора! Защо да си давате парите на такива мизерници, това е подигравка с гостите. Ако не бяха ни взели парите още не разопаковали багажа, които нямаше да ни върнат, щяхме да си тръгнем още първата вечер. Затова има свободни места, не се залъгвайте от положителни коментари. Може сами да си ги пишат, а може и моя да изтрият. Айде със здраве!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В С. АСПАРУХОВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В С. АСПАРУХОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В С. АСПАРУХОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This