Хотел Холидей Ин, София снимка лоби бар

Изхранване:
ВВ

Холидей Ин

Holiday Inn хотел София е луксозен, петзвезден хотел, предлагащ възможност за страхотна отмора сред качество и лукс, както и идеални условия за бизнес и конферентен туризъм.

Холидей Инн София, булевард „Александър Малинов“, София, България
GPS координати:
42.6252 / 23.3754

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Холидей Ин, София

wi-fi интернет
Закрит басейн
Фитнес

Холидей Ин, София е в близост до центъра на столицата, Бизнес Парк София и Международно Летище София, хотел Holiday Inn Sofia е напълно подходящ както за бизнес, така и за развлечение. Хотелът осигурява удобен транспорт за своите гости до и от летището и центъра на града.

Holiday Inn Sofia впечатлява с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални конферентни и банкетни Зали.
Модерните и просторни конферентни и банкетни зали, удобствата за развлечение, спортния комплекс Esprit Fitness and Spa предлагат фантастични гледки към величествената планина Витоша.
Holiday Inn Sofia разполага с богат избор от ресторанти.
Един от най-новите ресторанти в София, Brasserie с външна тераса с гледка към Витоша и езерото. Неформален, но елегантен, за желаещите да се насладят на изискани ястия в уютна обстановка.
За тези, които желаят по-формална обстановка, ресторант In Canto предлага най-изтънчената средиземноморска и италианска кухня и разнообразна карта за вина.
Chi Bar – идеалното място за Вашите делови срещи или просто, за да се отпуснете с горещо еспресо или коктейл.
Хотелът е специализиран в организацията различни мероприятия и сватбени тържества.

Хотелът разполага със 130 помещения за настаняване на своите гости (115 стандартни стаи, 10 стаи Екзекютив, 4 апартамента и 1 стая за инвалиди). Много от помещенията са с впечатляваща гледка към Витоша, красиво обзаведени, изключително удобни и климатизирани, с Wi-Fi интернет достъп и телевизори с LCD плосък екран.


Стаите Бизнес 
класа са просторни, елегантно обзаведени с отличен вкус, изключително удобни, климатизирани. Предлагат двойно легло, удобно работно бюро, две удобни кресла с масичка и отделни душкабина и вана. Стаите Бизнес класа са забележителни с техния изискан интериор в топло жълто и светло кафяво. Всички стаи от този тип предлагат гледка към езеро, красива София и Бизнес Парк София.
Всички стаи разполагат с високоскоростен кабелен и Wi-Fi интернет достъп, 26’’ телевизори с LCD плосък екран, сателитни канали, сейф, минибар, дъска за гладене и машина за кафе и чай. Гостите отседнали в стаи Бизнес класа получават луксозна козметика и халат, кошница с плодове и минерална вода, комплимент от хотела, 1 час безплатен интернет достъп. В цената на стаите е включено ползване на хотелския спортен комплекс, както и безплатен удобен превоз до и от летището.
Апартаментите на Holiday Inn Sofia са разположени на най–високия етаж на хотела, комфортни и слънчеви, предлагат панорамна гледка към езерото на Бизнес Парк София. Апартаментите разполагат с две просторни отделни стаи с просторна баня и са обзаведени в стил, предразполагащ към отпускаща атмосфера. Стаите са модерно обзаведени с легло King Size, удобно работно бюро и две кресла. Дневната е обзаведена с канапе, маса за хранене и столове. Банята разполага с отделни душкабина и вана. Апартаментите разполагат с 26’’ телевизори с LCD плосък екран, високоскоростен кабелен и Wi-Fi интернет достъп, сейф, минибар, дъска за гладене и машина за кафе и чай. Гостите отседнали в Апартамент получават луксозна козметика и халат, кошница с плодове и минерална вода, неограничен интернет достъп, ползване на хотелския спортен комплекс Esprit Fitness and Spa, както и безплатен удобен превоз от и до летището.

Esprit Fitness and Spa разполага с най-доброто оборудване на спортен комплекс в София – 19-метров басейн с отделна детска част, вътрешно и външно джакузи, сауна, солариум, фитнес зала и зала за аеробика. В Спа центъра се предлага още пълна гама от масажи, както и различни спа пакети.

Актуални цени за Холидей Ин

Коментари и оценка за
Холидей Ин, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This