Римска Баня - с.Баня до Банско снимка апартамент
Римска Баня - с.Баня до Банско снимка апартамент
Римска Баня - с.Баня до Банско снимка спа център

Цени от:
68 лв.

Изхранване:
НВ

Термо СПА Хотел Римска Баня

Хотел Римска Баня - село Баня до Банско цени и оферти, спа почивка

Термо СПА хотел Римска Баня, с. Баня се радва на тихо разположение в края на селото, на 5 километра от ски курорта Банско. Предлага пълноценна спа почивка на достъпни цени.

Термо СПА хотел Римска баня, Банско, България
GPS координати:
41.8753 / 23.5224

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Термо СПА Хотел Римска Баня, с.Баня до Банско

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня

Термо СПА хотел Римска Баня, с. Баня се радва на тихо разположение в края на селото, на 5 километра от ски курорта Банско. 

Хотелът разполага с 88 стаи (5 единични и 53 двойни стаи, 2 студия, 19 апартамента и 9 апартамента лукс). Във всяка стая има санитарен възел: вана, душ, SOS система, сешоар, хотелска козметика, халати и хавлии. И не е нужно да търсите надалече минералната вода – тя тече от крана във вашата баня. Ние сме се погрижили и за отдиха на тези, които са изморени и просто искат да си починат: в стаите има телевизор с кабелна телевизия и телефон. На територията на целия хотел има Wi-Fi. Ако имате работа за довършване, може да ползвате работното бюро. За съхранение на вещите ви в стаите има електронни сейфове, в които може да  поставите и своя лаптоп. По предварителна заявка може да се приготви допълнително място за спане – разтегателен фотьойл или диван, или кошарка за деца до 5 г., в която комфортно ще спи вашето малко дете. Във вашата стая ще има необходими вещи като гардероб и тоалетка с огледало, мини бар, електрическа кана. И още нещо – в стаите е топло даже в големите студове! Пушенето е забранено във всички помещения на термо СПА хотел Римска баня.

СПА центърът на Термо СПА хотел Римска Баня е чудесно място с домашна атмосфера, където се използва само природна минерална вода и Вие можете да се погрижите за здравето си, да се отпуснете и просто да си починете. Спа процедурите подобряват самочувствието, подмладяват, възстановяват хармонията на душата и енергията на тялото. Посещението на СПА се препоръчва на тези, които имат леки съдови проблеми, кожни заболявания, заболявания на ставите и нервните окончания, както и на тези, които се простудяват от най-слабото течение или постоянно търсят как да се заредят с енергия. На разположение на гостите са: Басейн Елипса (600 м3 с температура на водата 36 °C), бассейн Трапец (400 м3 с температура на водата 32 °C), римска парна баня, две различни сауни, турска баня (хамам), японска баня, джакузи, ледена стая за любителите на тонизиращи процедури и уютна зона за релакс очакват нашите гости. В сухата зона на термален СПА комплекс има няколко удобни масажни кабинета, зала за медитация, зала за групови занимания и козметичен кабинет.

В ресторанта на Термо СПА хотел Римска баня ще ви посрещнат в приятелска атмосфера. Не е необходимо да се приготвяте за вечеря като за прием – при нас царят уют и непринуденост. Почувствайте се на гости като у дома си! В менюто са включени ястия от българската и европейската кухня. Ние се стараем да се придържаме към принципа „от фермата – на масата“ и използваме продукти от екологично чисти ферми и местни производители. Предлагат се специални предложения за вегетарианци, а за любителите на рибата - прясна пъстърва от развъдници в Пирин и Рила.

Ако решите да се ободрите с чаша ароматно кафе, да изпиете питие с приятели, а заедно да поиграете на билярд – добре дошли в нашия лоби-бар. Тук вие можете да намерите развлечения за вечерите в топла и непринудена атмосфера. И няма да се налага да мислите как да забавлявате децата: за тях в лоби-бара има дартс, джаги и игрални автомати.

Тук има и ски курорт, и чудесна природа, и културен живот, и исторически паметници, а и самият Термо СПА хотел Римска баня знае какво да предложи на своите гости – екскурзии, велосипеди под наем, спортни занимания на висококачествена спортна площадка, а за любителите на спокойния отдих – басейни и плаж, където може да се попечеш на слънце. През зимата при никога не възниква въпросът с какво да се занимавам. Термо СПА хотел Римска баня е разположен до модерния ски курорт Банско. Ски сезонът продължава от 15 декември до 15 април.

 

Вижте и видео за хотела

Термо СПА хотел Римска баня разполага с 5 единични и 53 двойни стаи, 2 студия, 21 апартамента с една спалня и 9 апартамента лукс /с две спални/. Всяка стая има собствен санитарен възел, вана с минерална вода, SOS система, сешоар, хотелска козметика, халати, кърпи, телевизор с кабелна телевизия, телефон, Wi Fi, работно бюро, сейф за лаптопи. Навсякъде в хотела топлата вода е минерална.

Гостите на хотела могат да спортуват на многофункционална спортна площадка /тенис на корт, волейбол, баскетбол, футбол/ или просто да се разхождат из красивия парк с езеро и люлки на територията на хотела.
Хотелът разполага с два топли минерални басейна: басейн Елипса с дълбочина от 1,00 м до 1,50 м с температура на водата 36 градуса и басейн Трапец с дълбочина от 0,8 м до 1,10 м и температура на водата 32 градуса. За спокойствието и безопастността на почиващите в басейните се грижи спасител.
Спа центърът на Термо СПА хотел Римска баня предлага великолепни СПА процедури, водещи до оздравяване, красота и вътрешна хармония в съчетание с въздействието на лечебните свойства на минералната вода, тиха музика и екзотични билки и масла. На разположение на гостите за пълноценен релакс и лечение са сауна, парна баня, турска баня, солена сауна, ледена стая, ледено ведро, японска баня, перлени и тангенторни вани, душ Виши, джакузи, фитнес, релакс зона, а квалифицираните масажисти ще успокоят тялото и душата Ви и ще Ви заредят с енергия.

За най-малките гости има изградена външна детска площадка, както и детски кът вътре в хотела.

Актуални цени за Термо СПА Хотел Римска Баня

Цени за периода 04.03.2020 - 17.12.2020 г. 

Настаняване HВ Неделя - Четвъртък Петък - Събота
Брой нощувки 1 нощувка 1 нощувка при 2 нощивки
Единична стая с балкон 1  81 лв. 110 лв. 90 лв.
Единична стая без балкон 1 76 лв. 105 лв. 85 лв.
Двойна стая с балкон  2 136 лв. 178 лв. 140 лв.
Двойна стая без балкон 2 127 лв. 168 лв. 130 лв.
Студио с балкон 2 135 лв. 188 лв. 150 лв.
Студио без балкон 2 126 лв. 178 лв. 140 лв.
Апартамент с балкон 2 144 лв. 206 лв. 160 лв.
Двуспален апартамент с балкон 4 234 лв. 320 лв. 260 лв.
Възрастен, настанен
на допълнително легло
1 45 лв. 60 лв. 50 лв.
Дете /от 4 г. до 11,99 г./, настанено
на допълнително легло в
Стая / Студио / Апартамент лукс
1 32 лв. 40 лв. 35 лв.
Дете /от 4 г. до 11,99 г./, настанено
на допълнително легло в Апартамент
1 18 лв. 25 лв. 20 лв.
Цените са на вечер за съответното помещение и включват:
  • нощувка,
  • закуска на блок-маса,
  • вечеря на блок-маса или сет меню / без напитки /,
  • безплатно ползване на термален СПА център от 9:00 ч. до 21:00 ч. - 2 вътрешни басейна с минерална вода с температура на водата +31°С и +35°С, джакузи, сауна, парна баня, турска баня, японска баня, ледена стая, зона за релакс, халат, фитнес,
  • ползване на комбинирана спортна площадка / тенис, волейбол, баскетбол, футбол /,
  • Wi-Fi интернет в целия хотел,
  • безплатен сейф за лаптоп във всяка стая,
  • неохраняем паркинг с видеонаблюдение,
  • туристическа такса.

 

Намаление и доплащания:

  • дете до 4 г., настанено на допълнително легло - Безплатно;
  • дете от 4 г. до 11,99 г., настанено на редовно легло заплаща цена за възрастен / не се предоставя халат /;

 

* Бебешка кошарка в помещенията и детско столче в ресторанта - Безплатно / до изчерпване на количеството /;

** Настаняване хотел Римска Баня - след 14:00 ч. / Освобождаване хотел Римска Баня - до 12:00 ч.

 

При възможност:

  • Ранно настаняване - от 08:00 ч. до 14:00 ч., заплаща се - 50% от цена нощувка;
  • Късно освобождаване - от 12:00 ч. до 18:00 ч., заплаща се - 50% от цена нощувка.

 

* Цените НЕ важат по време на празнични периоди!

Коментари и оценка за
Термо СПА Хотел Римска Баня, с.Баня до Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В С.БАНЯ ДО БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This