Цени от:
45 лв.

Изхранване:
ВВ

Сънсет Ризорт

Сънсет Ризорт, Поморие цени и оферти, All inclusive пакети море

Сънсет Ризорт е разположен на самия морски бряг на Поморие и предлага All inclusive почивка с висок стандарт на обслужване за истински релакс на море.

Сънсет Ризорт, улица „Княз Борис l“, Поморие, България
GPS координати:
42.5638 / 27.6042

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Сънсет Ризорт, Поморие

Анимация
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
собствен плаж
СПА център
Фитнес

Хотелски комплекс Сънсет Ризорт, Поморие е идеално ориентиран в посока югозапад, на Южния плаж в град Поморие. Сънсет Ризорт е разположен на самия морски бряг, прилежащата плажна ивица е дълга 400 м., пясъкът е мек и ситен. Сънсет Ризорт е в непосредствена близост до главния път Варна – Бургас, но на достатъчно разстояние, за да се осигури една спокойна атмосфера на гостите. Южният плаж на Поморие се намира в тих залив и е един от най-безопасните плажове на България – морските вълни са малки, няма приливи и отливи, водата е чиста и плажът е отличен със Син Флаг, цялата му дължина е 1000 м, а широчината му достига до 100 м.

За по-ясна представа, вижте и видеото на Сънсет Ризорт Поморие:

 

Хотелски комплекс Сънсет Ризорт се състои от 5 апартхотела и 6 луксозни булевардни вили, с обща застроена площ от 115000 кв.м. Четири външни басейни, два пул бара, водни атракции, разположени на повече от 3500 кв.м, вътрешен басейн, изкуствена река, която преминава през зелени площи с екзотични дървета и цветни лехи, детски водни пързалки, кафе и коктейл барове, ресторанти, Спа и Уелнес център, мултифункционална зала, спортни съоръжения, боулинг, магазини, детски клуб, салон за красота, подземен гараж и външен паркинг, всичко това превръща Сънсет Ризорт в предпочитано място за една незабравима почивка.
* Апартхотел Алфа е седеметажен и е разположен в югозападната част на комплекса. Разполага с рецепция, два асансьора, грил ресторант с външна тераса, подземен гараж, апартаменти с една и две спални.
* Апартхотел Бета има 6 етажа и също се намира в югозападната част на Сънсет Ризорт. Разполага с рецепция, лоби бар, 2 асансьора, основен ресторант с външна тераса, вечерен бар, подземен гараж, апартаменти с една и две спални.
* Апартхотел Сигма е най-големият от всички апартхотели на територията на Сънсет Ризорт и има обща застроена площ от приблизително 50000 кв.м. Хотелът е 13-етажен и се намира в центъра на комплекса. Разполага с рецепция, 6 асансьора, лоби бар, 2 основни ресторанта, френски а-ла-картресторант, Спа и Уелнес център, фризьорски и козметичен салон, вътрешен басейн с полуолимпийски размери (25 м), конферентна зала (до 80 места), бизнес център, магазини, боулинг и билярд зала. Хотел Сигма предлага настаняване в апартаменти с една, две и три спални.
* Апартхотел Делта е 6-етажен и се намира в североизточната част на комплекса. Той се състои от две отделни сгради-близнаци с отделни рецепции, във всяка от които се намират по 2 асансьора. Апартхотелът разполага с коктейл бар, основен ресторант, азиатски а-ла-карт ресторант, виенски салон, мултифункционална зала за банкетни и конферентни прояви (до 500 места), детски клуб. Разполага с едноспални и двуспални апартаменти.
* Апартхотел Ета е 8-етажен, намира се в най-източната част на комплекс Сънсет Ризорт и разполага с рецепция, 4 асансьора, 3 основни ресторанта, един тематичен и един грил ресторант, лоби бар. Хотелът предлага настаняване в студия, апартаменти с една и две спални.

Хотелският комплекс разполага с общо 770 помещения - студия, апартаменти с една, две и три спални, разположени в шест хотелски сгради. На крайбрежната алея се намират шест луксозни вили. Апартаментите са просторни и комфортни, големината им варира от 50 кв.м до 110 кв.м.
По-голямата част от апартаментите откриват неповторима морска гледка към необятния простор, прекрасния пейзаж и водните атракции. От останалите апартаменти погледът стига до подножието на Стара планина.
* Студио (2+0): всички студия в Сънсет Ризорт се намират в апартхотел Ета, имат приблизителна площ от 35 кв.м. и разполагат с легло тип спалня, кухненски бокс, сателитна телевизия, централна климатична инсталация, тераса със страничен морски/парков изглед, телефон за директна връзка, санитарен възел с вана и/или душ, сешоар, сейф под наем. Максимално настаняване: 2 души.
* Апартамент с една спалня (2+1): до 50 кв.м, състои се от едно спално помещение (двойно легло) и всекидневна с разтегателен диван, кухненски бокс, сателитна телевизия, централна климатична инсталация, тераса с морски/парков изглед, телефон за директна връзка, санитарен възел с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Максимално настаняване: 2+1 души.
* Апартамент с две спални (4+1): до 70 кв.м, състои се от две спални помещения (легла - едно двойно и едно/две единични), всекидневна с разтегателен диван, кухненски бокс, сателитна телевизия, централна климатична инсталация, тераса с морски/парков изглед, телефон за директна връзка, санитарен възел с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Максимално настаняване: 4+1 души.
* Апартамент с три спални (5+1): до 110 кв.м, състои се от три спални (легла - две двойни и едно/две единични), всекидневна с разтегателен диван, кухненски бокс, сателитна телевизия, централна климатична инсталация, тераса с морски/парков изглед, телефон за директна връзка, санитарен възел с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Максимално настаняване: 5+1 души.

Хотелски комплекс Сънсет Ризорт в Поморие предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове - за всеки гост подходяща атмосфера, вкусна кухня и отбрани питиета. На територията на хотелския комплекс са разположени общо 5 основни (бюфетни) ресторанта, 4 а-ла-карт ресторанта с различен тип кухня - френска, италианска, азиатска, рибни специалитети, както и 3 лоби бара, 2 външни бара, витамин бар, боулинг бар, Виенска сладкарница, Сънсет Кафе.
* Италианският ресторант Венеция е разположен в апартхотел Ета до плажната алея. Обзавеждането на залата за хранене е решено в топли, средиземноморски тонове. В изискана и приятна атмосфера може да се насладите на вкусни блюда по италиански рецепти в съчетание с отлежали вина.
* Ресторант Медитеранео е разположен в една от крайбрежните вили на Сънсет Ризорт, предлага богат избор на морски и рибни деликатеси, както и отбрани алкохолни напитки и вина. Състои се от ефектно обзаведена вътрешна зала за хранене и тераса с морски изглед.
* Азиатски ресторант Азия се намира в апартхотел Делта 1. Сервира се специално подбрано меню със суши и морски специалитети в приятна атмосфера и отлично обслужване.
* Френският ресторант Бохеми се намира в апартхотел Сигма на ниво партер, в близост до основен ресторант Смарагд. Елегантната му зала за хранене е с капацитет до 35 места, а терасата - 10.
Гостите на Сънсет Ризорт могат да тренират, да релаксирате или да бъдете забавлявани по различни начини - чрез спорт, спа и уелнес или анимация. На разположение са разнообразни спортни и Спа съоръжения. Програмите, които се предлагат в Спа и Уелнес Центъра на Сънсет Ризорт, помагат да стимулирате баланса на сетивата си, изгубен в ежедневието, и да възвърнете енергията и жизнеността си. Тук с уменията и професионализма на Спа и Уелнес специалистите ще се почувствате физически и психически възстановени.
Кабелен интернет в сграда Сигма - срещу заплащане – 10 лв./ден.
Wi–fi – срещу заплащане във всички апартаменти и около басейните – 10 лв./ден.
Wi–fi – безплатен – всички лоби барове, всички а ла картни ресторанти.

Детският клуб е много добре оборудван и предлага разнообразие от занимания за всички малки гости. Професионалистите в клуба се грижат за деца между 4 и 12 годишна възраст. Заниманията включват спортни игри, бочия, мото дни, игри на басейните и плажа, състезания, рисуване, детска дискотека и др. За възрастните също се предлага анимация, включваща танцова програма, скечове, социални игри, спорт - плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика и др.

Актуални цени за Сънсет Ризорт

Лято  2021 год. 

 

- 15% отстъпка от цените в таблицата, 

валидна за ранни записвания до 31.05.2021 г. 

комбинират се с екстрасите, където може! 

 

Екстраси за безплатни нощувки: 

За пристигане в периода до 15.06 и след 01.09, и престой по-голям или равен на 7 дни  и по-малък от 14 дни - една безплатна нощувка;

- За пристигане в периода 31.05 и 06.09-21.09 и престой по-голям или равен на 14 дни и по-малък от 21 - три безплатни нощувки;

- За пристигане в периода 01.06-15.06 и от 01.09-20.09 21.09 и престой по-голям или равен на 14 дни и по-малък от 21 - две безплатни нощувки;

- За пристигане в периода до 15.06 и след 01.09, и престой по-голям или равен на 21 дни - четири безплатни нощувки.

* Безплатните нощувки са по-евтините. Екстрасът се отнася само за цената със закуска.

Настаняване ВВ

/нощувка и закуска/

30.04-31.05

26.09-20.10

01.06-19.06

06.09-25.09

20.06-05.07

23.08-05.09

06.07-22.08
Студио за двама Парк 107 лв. 129 лв. 183 лв. 215 лв.
Едноспален апартамент Парк 120 лв. 150 лв. 211 лв. 250 лв.
Едноспален апартамент Море 146 лв. 176 лв. 237 лв. 280 лв.
Двуспален апартамент Парк 172 лв. 204 лв. 301 лв. 357 лв.
Двуспален апартамент Море 206 лв. 236 лв. 344 лв. 409 лв.
Триспален апартамент Парк 226 лв. 290 лв. 430 лв. 516 лв.
Триспален апартамент Море 258 лв. 323 лв. 484 лв. 570 лв.

Цените са на помещение /спрямо максималния капацитет/ и включват:

  • нощувка със закуска (BB) за всички гости, настанени в съответния тип помещение, в зависимост от подадената максимална заетост.
  • тур. застраховка,
  • курортна такса,
  • ползване на вътрешен и външни басейни,
  • шезлонги и чадъри на територията на комплекса (на плажа са срещу заплащане).
  • WLAN в апартамента

 

 

Доплащане за полупансион по желание (ВЕЧЕРЯ на бюфет без включени напитки)

  • 28 лв. на човек на ден с вкл. ДДС над цената със закуска.

 

Доплащане за 24 ч. All inclusive по желание (включва и вход в „Сънсет Аквапарк" – важи само за записалите All inclusive). Шезлонги и чадъри на плажа са срещу заплащане:

  • 50 лв. на човек на ден с вкл. ДДС над цената със закуска за престой в сезони І и ІІ.
  • 66 лв. на човек на ден с вкл. ДДС над цената със закуска за престой в сезони ІІІ и ІV. (от 20.06.2021 до 22.08.2021 вкл.)

* Доплащанията за вечеря и All inclusive могат да бъдат записвани само при настаняване в периода 01.05. – 30.09.

 

НАМАЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА:

  • Намаления за деца от 7 до 14,99 г. – 50% от цената на възрастен (важи за доплащането за вечеря и АІ);
  • Деца от 2 до 6,99 г. ползват 100% намаление от доплащането за вечеря и ол инклузив;
  • Бебета 0-1,99 г. се настаняват безплатно. Бебешка кошара – 10 лв. на ден (заплаща се от туристите на место, ако не фигурира във ваучера, с който се настаняват). За нея не важат никакви намаления, упоменати по-долу в договора. Във всеки тип помещение се настанява макс. 1 бебе при положение, че по резервация е достигната максимално допустимата му заетост.

 

БЕЗПЛАТНИ ДНИ – безплатни са по-евтините дни. Екстрасът се отнася само за базисната цена със закуска, доплащанията за изхранване се дължат.
7=6: За пристигане в периода до 15.06 вкл. и от 01.09, и престой по-голям или равен на 7 дни и по-малък от 14 – един безплатен ден;
14=11: За пристигане в периода до 31.05 вкл. и от 21.09, и престой по-голям или равен на 14 дни и по-малък от 21 – три безплатни дни;
14=12: За пристигане в периода 01.06 – 15.06 вкл. и 01.09 – 20.09 вкл. и престой по-голям или равен на 14 дни и по-малък от 21 – два безплатни дни;
21=17: За пристигане в периода до 15.06 вкл. и от 01.09, и престой по-голям или равен на 21 дни – четири безплатни дни.

 

 

ОПИСАНИЕ НА ALL INCLUSIVE ПАКЕТА:
Включени услуги:

  • Вътрешен басейн (отопляем в началото и края на сезона) с интегрирана детска секция и мини детска пързалка, джакузи, от 1 до 3 външни басейна (отварят поетапно до края на месец май) с интегрирана детска секция, детска пързалка (10.00-12.00 ч. и 14.00-16.00 ч.), един детски басейн;
  • Шезлонзи, чадъри (според свободните такива) и плажни халвии на басейна и на плажа. Шалтета за шезлонгите на басейните.

 

Храни и напитки:
Включени услуги:
Вътрешен басейн (отопляем в началото и края на сезона) с интегрирана детска секция и мини детска пързалка, джакузи, от 1 до 3 външни басейна (отварят поетапно до края на месец май) с интегрирана детска секция, детска пързалка (10.00-12.00 ч. и 14.00-16.00 ч.), един детски басейн;

  • Шезлонги, шалтета и чадъри (според свободните такива), както и плажни хавлии на басейна;  Вход в „Сънсет Аквапарк" от 17.05.2021 до 17.09.2021 г.

 

Храни и напитки:

  • Закуска (07.00-10.30 ч.), обяд (12.00-14.00 ч.) и вечеря (18.00-21.00 ч.) на бюфет в един до три основни ресторанта;
  • Континентална късна закуска (10.30-11.00 ч.);
  • Среднощен бюфет в р-т „Смарагд" (23.00-06.00 ч.) с включени безалкохолни напитки, наливна бира и вино;
  • Минимум два пъти седмично тематичен бюфет за вечеря в един от основните ресторанти;
  • Обяд (12.00-15.00 ч.) и вечеря (18.00-21.00 ч.) в тематичен ресторант „Смарагд" (от средата на месец Юни до средата на месец Септември);
  • Шест пъти седмично вечеря по меню в ресторант Грилхаус (с предварителна резервация);
  • Сладолед на пул бара (10.00-17.00 ч.);
  • Кафе, чай и дребни сладки (15.00-17.00 ч.);
  • Наливна бира, наливно вино и безалкохолни напитки по време на обяд и вечеря;
  • Локални алкохолни напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки на един до два пулбара (09.00-17.00 ч.), на Витамин бара (16.00-23.45 ч.) и в „Сънсет" кафе (09.00-23.45 ч.);  Наливна бира, безалкохолни напитки, кафе, чай, алкохолни и безалкохолни коктейли на бара в „Сънсет Аквапарк" (10.00-17.00 ч.).

 

Анимация на немски, английски, френски , руски и български (шест пъти седмично):

  • Детски клуб (4-12 години), детска дискотека, тематични дни;
  • Спортни занимания: тенис на маса, бочиа, аеробика, стречинг, водна гимнастика, водна топка, плажен волейбол, плажен футбол, дартс;
  • Вечерна програма до 22.00 ч.

 

Забележки:

  • Гостите трябва да носят гривничка по време на престоя си, която показва, че са записали ол инклузив.
  • Ол инклузив пакета започва с обяд или вечеря в деня на пристигане и съответно завършва със закуска или обяд в деня на заминаване.

 

Капацитет на помещенията:

  • студио - 2 редовни легла;
  • едноспален апартамент - 2 редовни и 1 допълнително легла;
  • двуспален апартамент - 4 редовни и 1 допълнително легла;
  • триспален апартамент - 5 редовни и 1 допълнително легла

*Охраняем паркинг в комплекса се заплаща по 20 лв. за автомобил на ден. 

** Свободно безплатно паркиране пред комплекса.

 

 

Информация за Сънсет Аквапарк:

  • Сънсет Аквапарк е един от най-атрактивният комплекс за водни забавления на Черноморското крайбрежие, разположен в началото на град Поморие. Той се простира на площ от 25 000 кв.м. и е само на 150 метра от хотелски комплекс Сънсет Ризорт. 32-те водни пързалки поставят Сънсет Аквапарк на лидерска позиция по брой съоръжения сред водните паркове в Европа.
  • Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, много зелени площи за плаж и релаксация.
  • Със своите 9 екстремни, тръгващи от едно място пързалки, които спират дъха, Mini Pendulum, Кamikaze, Free fall, Twister slide 1, Twister slide 2, Without Gravity, Crazy Downhill, Tyfhoon Tunnel и The Spiral, Сънсет Аквапарк няма аналог сред подобните съоръжения и е притегателно място за любителите на високия адреналин. Останалите 23 пързалки са различни по трудност и подходящи за цялото семейство и всички възрасти Общата дължина на пързалките е над 1120 метра!
  • Съоръженията в Сънсет Аквапарк са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност. Пързалките са проектирани и произведени от ARIHANT, най-утвърдената и доказана в световен мащаб фирма, изградила близо 650 аквапаркове в 59 страни.Атракциите са създадени с цел да предизвикат много усмивки, радостни мигове и да отключат магията на летните приключения. Специално за най-малките е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play, съчетаваща 6 платформи, където децата ще могат да се отдадат на забавни игри и веселие.
  • Всичко това превръща Sunset Aquapark в царство на забавлението, летните емоции и незабравимите преживявяния.
  • Работно време: 10:00-18:00.
  • Дати на отваряне: 17.05 -17.09.2021.
  • Включени напитки (Ол инклузив) – безлкохолни напитки, наливна бира и сладолед.
  • Сънсет Аквапарк осигурява безплатен паркинг за 100 превозни средства.

Боулинг залата в хотела  - НЯМА ДА РАБОТИ ПРЕЗ 2021 г

Коментари и оценка за
Сънсет Ризорт, Поморие

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПОМОРИЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This