СПА Хотел Рич - Велинград снимка хотел
СПА Хотел Рич - Велинград снимка двойна стая
СПА Хотел Рич - Велинград снимка апартамент
СПА Хотел Рич - Велинград снимка закрит басейн

Цени от:
57 лв.

Изхранване:
ВВ

СПА Хотел Рич

СПА Хотел Рич - Велинград цени и оферти, спа пакети и промоции

СПА хотел Рич, Велинград се намира в централната част на курорта и предлага спа пакети за вашата незабравима почивка по време на празниците или уикенд пакети и делничните дни.

Спа Хотел Рич, булевард „Съединение“, Велинград, България
GPS координати:
42.0306 / 23.9907

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА СПА Хотел Рич, Велинград

детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
паркинг
Сауна
СПА център

СПА Хотел Рич разполага с общо 51 помещения. Апартаментите са 6 на брой, 35 са двойните луксозни стаи, 2 стаи де лукс, 7 двойните стандартни стаи. Хотелът разполага с една единична стая. Хотелските стаи са разположени на 5 нива, като преди тях са рецепционния етаж, СПА центъра и нивото на лоби-бара. Има подземен гараж и паркинг, който се охранява 24 часа.
Апартаментите са 2 стандартни, 2 с джакузи, 1 луксозен с джакузи и 1 фамилен. Стандартните стаи са тип мансарда и са със скосени тавани. Пет от тях са с душ-кабина, а останалите две, както и всички луксозни са с вана. Голяма част от помещенията са с тераса и чудесен изглед към центъра на града или към боровия парк до хотела.
Хотелът разполага с 2 конферентни зали – едната е с капацитет от 60 места, а другата е с 20 места. Оборудвани са с мултимедия, микрофони и флипчарт. Могат да бъдат организирани празнични обеди и вечери в ресторанта на хотела, които да включват разнообразни програми, удовлетворяващи вкусовете на гостите на хотела. Организират се кафе-паузи и коктейли. Хотел Рич разполага с битово - атракционен ресторант – прочутата таверна Омар с капацитет от 180 места и прохладна градина с чеверме и фурна на дърва, която разполага с 200 места, луксозен класически ресторант Рич с 40 места, нощен бар с вариететна програма; лоби-бар в изискан стил. Изисканата обстановка се допълва от VIP тераса с люлки и хамаци, външен и вътрешен басейн с джакузита и минерална вода; и невероятна атмосфера на уют, лукс и усмивки, които работят 24 часа.
В хотела можете да се възползвате от солариум, рум сервиз, билярд, библиотека, фризьорски салон, магазин, пране, гладене, открит и подземен паркинг, които са охраняеми. Още Спа и Уелнес зона, включваща тайнствен сауна парк с инфрачервена сауна, парна баня, емоционален душ, финландска сауна, топли лежанки и зона за релакс, вани, базирани на вълшебното действие на световно известната велинградска минерална вода и масажни кабини, организирани в самостоятелен сектор, осигуряващ пълен покой и дискретност. Интериорът е изцяло съобразен с различните класически и екзотични ритуали. Високо квалифициран персонал обслужва гостите на хотела по индивидуални балнео и СПА програми, съобразени с желанията и изискванията им. Хотел Рич организира велотурове, които са със специално трасирани в планината с водач. Също така се организират и разходки с бъгита. Друга услуга е конната езда, която се извършва на около 3 км. от центъра на града. Така може да уловите духа на дивия запад в Конна база и да се насладите на природата.

Всяка една от стаите на СПА Хотел Рич е оборудвана с:
Мини-бар, LCD-телевизор, безжичен Интернет, цифрова телевизия, климатик, централно подово отопление. Целият хотел е снабден с минерална вода.

спа център, разходки, екскурзии

СПА Хотел Рич разполага с детски кът, който работи от 10:00 до 24:00ч. с безплатни аниматори. Също така и детска площадка със сертификат за безопастност.

Актуални цени за СПА Хотел Рич

Цени до 10.01.2021 г. 

* без празнични периоди!

ПОМЕЩЕНИЯ Неделя - Четвъртък Петък - Събота
ДВОЙНА СТАНДАРТНА СТАЯ 114 лв. 168 лв.
ДВОЙНА СТАНД. СТАЯ ЗА ЕДИН. НАСТАНЯВАНЕ 70 лв. 129 лв.
ДВОЙНА ЛУКСОЗНА СТАЯ 132 лв. 198 лв.
ДВОЙНА ЛУКСОЗНА СТАЯ ЗА ЕДИН. НАСТАНЯВАНЕ 97 лв. 148 лв.
ДВОЙНА ДЕЛУКС СТАЯ 150 лв. 228 лв.
СТАНДАРТЕН АПАРТАМЕНТ - ХЕНРИ, МЕРИЛИН 229 лв. 261 лв.
АПАРТАМЕНТ С ДЖАКУЗИ - ЕЛИЗАБЕТ, ЛУИ 264 лв. 297 лв.
ФАМИЛЕН АПАРТАМЕНТ - РИЧ 282 лв. 317 лв.
ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ С ДЖАКУЗИ - ДИАНА 282 лв. 317 лв.
ДВУСПАЛЕН АПАРТАМЕНТ - ДЖИДЖИ, ВИКТОРИЯ 308 лв. 346 лв.
ИТАЛИАНСКИ ДВУСПАЛЕН АПАРТАМЕНТ - БЕАТРИЧЕ 317 лв. 356 лв.
ФРЕНСКИ АПАРТАМЕНТ - КАРИ 264 лв. 297 лв.
ДЕЛУКС СТАЯ ИТАЛИАНСКИ СТИЛ - МЕЙМИ 220 лв. 247 лв.
СПА АПАРТАМЕНТ - ГРАЦИЯ 440 лв. 495 лв.

Цените на стая и включват:

  • нощувка със закуска на блок маса
  • пълен Спа пакет, включващ ползването на външен и обновен вътрешен минерален басейн с камина, външно и вътрешно джакузи с минерална вода, VIP тераса с външна камина, три вида вани, от които гореща с минерална вода от Власа, топла вана с минерална вода от Кремъчна баня, студена вана с магнезиева сол или така наречената морска вода; сауна-парк, включващ: парна баня, билкова-ароматна сауна, финландска сауна, емоционален душ, зона за релакс,
  • фитнес зала с протеинов бар,
  • интернет,
  • паркинг
  • ДДС.

Коментари и оценка за
СПА Хотел Рич, Велинград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИНГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This