Изхранване:
ВВ

Хотел Никол

СПА хотел Никол в Долна Баня

Хотел Никол е разположен в Долна Баня и предлага минерален басейн и джакузи и условия за спокойна почивка в планината.

Хотел Никол - Долна Баня, Dolna Banya, Bulgaria
GPS координати:
42.3101 / 23.7749

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Никол, Долна Баня

бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Никол Долна баня се намира в град Долна Баня, който се намира в подножието на североизточна Рила планина на 650м надморска височина, на 75 км. от София и от Пловдив и на 15км от курорта Боровец . Хотелът е изцяло обновен в началото на 2016 година и предлага следните услуги: СПА център, ресторант. фитнес.

Хотелът разполага с няколко вида помещения за настаняване:

  • Двойна стая - стаята е уютна и слънчева. Разполага с балкон и гледка към Рила планина/ Римската баня. Разполага с две легла/ спалня , кабелна телевизия, мини-бар и WI-FI;
  • Двойна с хидромасажна вана - стаята е с хидромасажна вана. Разполага с балкон и гледка към Рила планина/ Римската баня. Разполага с две легла/ спалня , кабелна телевизия, мини-бар и WI-FI;
  • Единична стая - стаята е уютна и слънчева. Разполага с балкон и гледка към Рила планина. Разполага с единично легло – персон и половина, телевизор с кабелна телевизия, мини бар и WI-FI;
  • Апартамент - приветлив и уютен. Разполага с две стаи, балкон и гледка към Рила планина/ Римската баня. Разполага със спалня и две/едно единични легла , кабелна телевизия, мини-бар и WI-FI.

В ресторант „Никол“ може да се насладите на подбрани храни и рецепти, както и на невероятна гледка към Рила планина. Ресторантът разполага със 120 места, което дава възможност за организиране на всякакъв вид мероприятия. В кухнята на ресторанта може да откриете подбрани храни, част от които са собствено производство и уникални рецепти разработени с помощта на едни от най-известните майстор-готвачи.

Фитнес "Никол" предлага на своите клиенти уреди на доказани марки, което е гаранция за страхотна тренировка. В близост до хотелът може да се възползвате от чисто нов спортен комплекс с футболни игрища, пътеки за бягане, тенис кортове, детски площадки, плувен басейн и други...

СПА И РЕЛАКС:

  • БАСЕЙН С МИНЕРАЛНА ВОДА - Съчетание между чист въздух в сърцето на балкана и лечебната сила и мекота на минералната вода.
  • ДЖАКУЗИ С МИНЕРАЛНА ВОДА - Може да се насладите на благоприятното действие на джакузи отново в комбинация с минерална вода.
  • ПАРНА БАНЯ - Съчетава се страхотно с леко плуване в басейна или релаксиращ масаж.
  • САУНА - Един от най-добрите начини за изкарване на токсините от тялото и неговото отпускане.
  • ТАНГЕНТОРНИ ВАНИ - Масаж, джакузи и лечебната сила на минерална вода на едно място с помощта на тангенторните вани в спа център "Никол".
  • ВСИЧКИ ВИДОВЕ МАСАЖИ - Богат избор от масажи за всеки вкус.

детски площадки.

Актуални цени за Хотел Никол

Коментари и оценка за
Хотел Никол, Долна Баня

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДОЛНА БАНЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This