СПА хотел Мантар, Марикостиново снимка апартамент
СПА хотел Мантар, Марикостиново снимка закрит басейн
СПА хотел Мантар, Марикостиново снимка сауна
СПА хотел Мантар, Марикостиново снимка външен басейн

Цени от:
69 лв.

Изхранване:
ВВ

СПА хотел Мантар

Страхотният СПА хотел Мантар е разположен в балнео селището Марикостиново и предлага дизайнерски обзаведени стаи, както и с закрит минерален басейн, и други екстри за Вашата почивка.

СПА Хотел Мантар, Марикостиново, България
GPS координати:
41.4387 / 23.3201

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА СПА хотел Мантар, Петрич

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
Парна баня
Сауна
СПА център
турска баня
Фитнес

СПА хотел Мантар, Марикостиново се намира край минералните извори на селото и предлага дизайнерски и луксозен стил в своите стаи апартаменти с невероятна панорамна гледка към живописната природа, заобикаляща хотела. Меките цветове, използвани в дизайна, ще настроят сетивата ви за почивка. Ресторантът ще ви изкуши с традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации.

Село Марикостиново е известен балнеоложки център. Северозападно от селото се намират лековитите горещи минерални извори. Покрай изворите са се образували кални бани, в които се лекуват дископатия и множество други костни заболявания. Минералната вода от различните водоизточници в с. Марикостиново има близък състав и характер, който се запазва постоянен.

Ресторант: интериорът на ресторанта съчетава аристократична атмосфера и модерен дух. Престоят тук обещава неповторима наслада от изтънчени вкусове и удовлетворение от професионално обслужване. Може да изберете между традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации. За всичко това ще се погрижи екипът на хотела.

Лоби барът е разположен във фоайето край самия вход и Ви приветства с уютна и спокойна атмосфера. Стилният интериор, съчетаващ класически лукс и модерна изисканост , предразполага към дълги и приятни разговори или релаксация в уютна обстановка. Изискан кът за първа среща, бързи лични и делови контакти или почивка.

СПА центърът е изграден и оборудван по най-високи стандарти. Впечатлява гостите с неповторим дизайн и идейно проектиран интериор в различните зони, представящ многообразие от материали, тенденции и акценти. Тук ще имате възможността да се отдадете на заслужена почивка и активно лечение, за което допринасят и лечебните свойства на минералната вода.

Сауната е възможност да се подобри издръжливостта на организма, да се повишат съпротивителните му сили спрямо различни неблагоприятни влияния, да се постигне по-бързо възстановяване след физическа и психическа преумора.При правилно ползване, сауната е изключително полезна за човешкия организъм. Препоръчително е да се направят три сеанса по около петнадесет минути.

СПА център Мантар разполага с приятна стая за релакс, където може да се насладите на почивка между другите процедури и Ви предоставя място за уединиение. Тук Вие можете да се насладите на истинска релаксация – заобиколени от уют и тиха музика.

Парната баня е идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества чрез струя нагрята пара под налягане, има и противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие. Облекчава мускулни болки, подобрява дихателни проблеми. Има благоприятен ефект за лечението на астматични заболявания. Също така ускорява метаболизма и процесите на детоксикация.

Спа Хотел Мантар разполага със закрит минерален басейн с обособена детска част. Температура на водата в басейна e 37оС. Басейнът е оборудван с хидромасажни джетове. Позволява осъществяването на вашите спортни тренировки, както и на групови водни занимания.   Минералната вода е с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания.

Фитнес центърът на Спа Хотел Мантар е място където може да поддържате своя тонус и добро физическо състояние в свежа и комфортна обстановка. Предлагаме всички необходими уреди за една пълноценна тренировка, както за любители, така и за професионални спортисти.

Спа хотел Мантар разполага с конферентна зала с капацитет 100 седящи места, оборудвана с мултимедийна техника. Условията й са подходящи за провеждане на конференции, семинари, презентации, работни срещи и други делови и културни мероприятия. Екипът ни ще Ви предложи професионално организиран кетъринг и идеи за всяка стъпка от Вашия организационен процес.

Всички стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран и кабелни програми, както и собствена баня с халати и чехли. В някои ви очаква и кът за сядане. В целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

Актуални цени за СПА хотел Мантар

Цени 2021 год. 

/без национални и регионални празници!/ 

Настаняване Цена за 1 нощувка
Двойна стая за 2-ма 138 лв.
Единично настаняване 118 лв.
Двойна стая Лукс за 2-ма и 2 деца до 11,99г. 148 лв.
Двойна стая Лукс за 3-ма възр. и 1 дете до 11,99г. 198 лв.
Единично настаняване 128 лв.
Апартамент за 2 възр. + 2 деца до 11,99г. 187 лв.
Апартамент за 3 възр. + 1 дете до 11,99г. 252 лв.
Апартамент Лукс за 2 възр. + 2 деца до 11,99г. 247 лв.
Апартамент Лукс за 3 възр. + 1 дете до 11,99г. 333 лв.

Цените са на ден, на помещение и включват: 

  • нощувка със закуска;
  • туристическа такса и ДДС;
  • Фитнес
  • Закрит басейн с хидромасажни джетове
  • Външен басейн с олимпийски размери и минерална вода
  • Малък атракционен басейн
  • Сауна
  • Парна баня
  • Стая за релакс
  • Шокови душове
  • Велосипеди
  • Паркинг за Велосипеди
  • Библиотека
  • Детски кът
  • Външен детски кът
  • Денонощен охраняем паркинг

 

Всички хотелски стаи разполагат с: HD Flat Телевизор, Кабелна телевизия, Мини-бар, Неограничен Wi-Fi достъп, Климатик, Телефон Сейф, Луксозни принадлежности, Комплимент - Бутилка минерална вода.

Коментари и оценка за
СПА хотел Мантар, Петрич

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ПЕТРИЧ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЕТРИЧ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This