Семеен Хотел Искър, Говедарци снимка двойна стая
Семеен Хотел Искър, Говедарци снимка апартамент
Семеен Хотел Искър, Говедарци снимка на хотела

Изхранване:
ОВ

Семеен Хотел Искър

Семеен Хотел Искър - Говедарци хотели с телефони и адреси, мнения

семеен хотел Искър - с.Говедарци Построен през 2010 г, хотелът Ви предлага отлични условия за почивка в най-живописният дял на Рила - Мальовишкия.

Семеен Хотел Искър, Говедарци, България
GPS координати:
42.2612 / 23.4707

ВИЖ НА КАРТАТА

Добре дошли в семеен хотел Искър - с.Говедарци Построен през 2010 г, хотелът Ви предлага отлични условия за почивка в най-живописният дял на Рила - Мальовишкия.
Говедарци е идеално място както за активен отдих, така също и за спокойно уединение сред омайната природа. Само на 2,5 км от хотела се намира и ски писта с.Говедарци. Ски пистата предлага влек с дължина 1.5 км както и детска ски писта предназначена за по-малките любители на зимните спортове. Работно време от 9:00 до 17:00 часа. Заповядайте.

Настаняване:
Хотелът е проектиран и построен съобразно най-високите европейски изисквания за качество и стандарт. Хотелът разполага с 11 двойни стаи и 5 апартамента, луксозно обзаведени с изглед към Рила.
Във всяка стая и апартамент са осигурени следните удобства: телевизор със сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, модерна самостоятелна баня, тераса, отопление. В допълнение апартаментите разполагат с отделен хол и вана в банята.

В ресторанта с петдесет места може да се насладите на изискани ястия и вина. Голямата лятна тераса с барбекю е чудесно място за слънчевите следобеди. Вина, барбекю и българска кухня. Кухнята е традиционна, българска, като от националните ястия са популярни витата баница, зелник, киселник, котмач, каварма и др.

В района има чудесни условия за велотуризъм и походи. Сдружението Екотуризъм изгради 150 км. пътеки за планинско колоездене със субсидия от Министерство на околната среда и водите. През зимата привържениците на снежните спортове могат да се възползват от отличните условия на ски пистите на Говедарци, Мальовица и Боровец. В буйните води на река Черни Искър и нейните многобройни планински притоци любителите на риболова могат да опитат късмета си и да се насладят на вкуса на прясната балканска пъстърва.
Всяка местност около Говедарци носи спомена за отминали времена, нашепва стари легенди и предания. Тук са оставили следи траки и славяни, преминали са войните на цар Иван Шишман и Самуил, разнасяли са българското слово Паисий и последователите му. Близкият Рилски манастир, неугасващо огнище на българщината в тъмните векове на робството, е бил и остава опора на духа на българина.

Актуални цени за Семеен Хотел Искър

Коментари и оценка за
Семеен Хотел Искър, Говедaрци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГОВЕДAРЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This