Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Семеен хотел Библиотеката

Семеен хотел Библиотеката в Поморие на цени от 15 лв, оферти

Семеен хотел Библиотеката е предназначен за хора, търсещи почивка в спокойна среда, в близост до морето, с всички необходими удобства, за Вас и Вашите деца.

Поморие, България
GPS координати:
42.568 / 27.6156

ВИЖ НА КАРТАТА

Семеен хотел Библиотеката, Поморие

http://www.bibliotekata.bg/

Семеен хотел "Библиотеката", в сърцето на Поморие, разполага с леглова база от 25 места. Семеен хотел "Библиотеката" е предназначена за хора, търсещи почивка в спокойна среда, в близост до морето, с всички необходими удобства. Обикновено свързваме лятната почивка с хубава книга, а не с лошите новини и плоските сериали по телевизията. Затова ще ви предоставим книги от нашата колекция, както и при предварителна заявка - електронна книга, с която ще получите достъп до необятните ресурси на интернет библиотеките. И все пак ако държите на телевизията, стаите са оборудвани с телевизори. Всички стаи са със самостоятелна баня с тоалетна, климатик и тераса. Студиото и апартаментът се намират на последния /5-ти/ етаж с прекрасна гледка към стария град. Студиото се състои от всекидневна и кухня и преход към спалня и голяма тераса с условия за хранене. Апартаментът осигурява удобството на отделна всекидневна с кухня, родителска спалня със собствен санитарен възел и детска стая със санитарен възел.
На първия етаж семействата с деца ще могат да разчитат на детски кът, където дечицата на възраст над 5 години могат да поиграят и да погледат някое свое любимо филмче. Освен детски играчки децата ще могат да разглеждат и прочетат детски книжки.
Малка семинарна зала дава възможност за курсове и семинари за до десет човека.
Дворът предлага възможност за следобеден релакс и вечерно барбекю, както и възможност за игра на децата под пряк визуален контрол. Хотелът работи през летния сезон от 1.06 до 15.09.

Актуални цени за Семеен хотел Библиотеката

Коментари и оценка за
Семеен хотел Библиотеката, Поморие

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПОМОРИЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This