Цени от:
25 лв.

Изхранване:
ОВ

Семеен хотел Алегра

Семеен хотел Алегра в Обзор на цени от 25 лв, снимки, карта, мнения

Алегра е новопостроен семеен хотел, който предлага лукс на достъпни цени. Той е модерно и стилно обзаведен, с градина, в която ще намерите селекции на рози

Обзор, България
GPS координати:
42.8175 / 27.88

ВИЖ НА КАРТАТА

Семеен хотел Алегра, Обзор

Алегра е новопостроен семеен хотел, който предлага лукс на достъпни цени. Той е модерно и стилно обзаведен, с градина, в която ще намерите селекции на рози от най-известните световни производители.

Всички настилки в хотела са от полиран гранитогрес. Стаите са елеганто обзаведени, с климатик, хладилник и 24-инчов LCD телевизор. Баните са самостоятелни и оборудвани с вани. Всяка стая има тераса. Интернет може да се ползва безплатно. В хотела се предлага ежедневно почистване на стаите - безплатно.

Апартаментите се състоят от две самостоятелни стаи, в една от които е поставена кухня, оборудвана с микровълнова фурна, керамичен плот, кана за топла вода, тостер, хладилник и посуда. В спалнята на апартамента има легло с размери 1.65 x 2 метра, а в съседната самостоятелна стая - две легла с размери 0.90 x 2 метра. Двете стаи са с обща тераса, от която се вижда морето.

Наблизо се намират парковете на Обзор, амфитеатърът, стадионът и една от най-оживените търговски улици с множество заведения за хранене. Разстоянието до морския бряг е 100 метра.

Заповядайте в Семеен хотел Алегра, Обзор за незабравима почивка на море!

Актуални цени за Семеен хотел Алегра

Коментари и оценка за
Семеен хотел Алегра, Обзор

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ОБЗОР

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This