Цени от:
54 лв.

Изхранване:
ВВ

Сана СПА хотел

Сана СПА хотел в Хисар

Сана СПА е хотел в Хисаря, работещ целогодишно и предлага отлични условия за уелнес и СПА ваканция, за пълноценен релакс и отдих в Хисар.

Sana Spa, Bulgaria
GPS координати:
42.4984 / 24.7113

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Сана СПА хотел, Хисаря

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
Тенис корт
Фитнес

Сана Спа Хотел, Хисаря е луксозен спа и уелнес хотел, който работи целогодишно и се намира в живописния град Хисаря, на 165 км от гр. София и на 42 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните поддържани паркове, 22-та минерални извора и уникалните римски руини от времето на император Диоклециан превръщат града в предпочитано място за спа почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.

Сана Спа Хотел Ви предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа и уелнес център на площ от 2000 кв. м със собствен минерален източник и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, богато озеленена градина – Sana Spa Hotel глези сетивата Ви. Разположението на хотела в непосредствена близост до римската стена и градския парк предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за една здравословна почивка.

Хотелът предлага настаняване в 56 стилно и комфортно обзаведени стаи, от които 16 единични, 16 двойни, 7 стаи делукс, 8 студия, 2 апартамента, 2 бизнес апартамента, 4 апартамента с детска стая, както и стая за хора с увреждания – предоставяйки всички необходими удобства както за почивка, така и за бизнес срещи и семинари.

За Вашия уют всяка стая разполага с: LCD телевизор, кабелна телевизия, достъп до Интернет, телефон, мини-бар, индивидуално контролиран климатик, индивидуален сейф, аларм бутони в стаята и банята, сешоар. Сред лукса на модерно оборудвания ни бизнес апартамент няма да Ви липсва нищо от удобния Ви офис. И тук на Ваше разположение ще бъдат работно бюро, факс, копир, компютър и високоскоростен Интернет. В края на успешния ден се потопете в ароматна вана или се полюбувайте на прекрасната гледка и природни красоти, които се разкриват от великолепните тераси.

Други удобства са:24 часова рецепция, сейф на рецепция, рум сервиз, централна климатична система, безплатен/охраняем паркинг, безплатен Wi-Fi във фоайето и ресторанта на хотела, плащане с дебитна или кредитна карта, пране и химическо чистене, гладене, детегледачка, туристическа информация, екскурзии до исторически обекти.

Ресторант Винополис и Sana Spa Lobby Bar на хотела, уникалния ни Спа и уелнес център Тайните на Ливия, фризьорски салон, лекарски кабинет с лекар травматолог и лекар вътрешни болести, минерален вътрешен и външен басейн, игрище, подходящо за тенис на корт, волейбол и мини футбол, велосипеди за разходка, модерно оборудван Фитнес център, зала за лечебна гимнастика, детска стая за игри с аниматор, детегледачка, детски кът на открито, магазин за сувенири, комфортна конферентна зала и мини-зала за обучения.

Ресторант Винополис - ако Вашата представа за идеална вечеря съчетава изискана кухня, уютна атмосфера, приглушена светлина и нежна романтична музика, ресторант Винополис на Sana Spa Hotel е мястото, което ще удовлетвори Вашите желания.

Сана Спа Хотел е истинско райско кътче за децата и техните родители. Изцяло адаптиран към техните нужди, той предлага безброй развлечения за малчуганите:
Детска стая: Весело и цветно декорирана, тя е едно от любимите места на децата. Аниматор-професионалист забавлява и наглежда малчуганите, докато родителите им разполагат с време за себе си. Захласнати в различните игри или в плазмата с плей стейшън, те трудно се откъсват от това вълшебно място и същевременно научават нови неща.
Детска площадка: Безкрайните забавления на децата могат да продължат и на външната детска площадка, която предлага катерушки и пързалки.
Детска част на вътрешния и външния басейн: Неизменно притегателно място за всички деца са външният и вътрешен басейн, където отново е помислено за тях и е обособен специален кът.
Специално детско меню: За изгладнелите от игри лакомници ресторант Винополис и Sana Spa Lobby Bar предлагат специално детско меню, съобразено с техния вкус и пълно с любими анимационни герои.

Спортни съоръжения: Порасналите малчугани могат да играят мини-футбол с родителите си на спортното игрище. От рецепцията могат да се наемат и детски колела.

детска стая и площадка

Актуални цени за Сана СПА хотел

Цени за периода 14.06.2019 - 31.08.2019 г.

 

* Минимален престой за уикенди - 2 нощувки !

Настаняване ВВ
/нощувка и закуска/
14.06 - 12.07 12.07 - 31.08
Петък
-
Събота
Неделя
-
Четвъртък
Единична стая /1+1/ 112 лв. 83 лв. 112 лв.
Двойна Стандартна стая /2+1/ 137 лв. 108 лв. 137 лв.
Двойна Супериор стая /2+2/ 147 лв. 118 лв. 147 лв.
Двойна Делукс стая /2+2/ 161 лв. 132 лв. 161 лв.
Студио /2+2/ 171 лв. 142 лв. 171 лв.
Апартамент Стандарт /2+2/
Апартамент с детска стая /2+2/
205 лв. 167 лв. 205 лв.
Апартамент с детска стая без тераса /2+2/ 171 лв. 142 лв. 171 лв.
Двойна Супериор стая без тераса за хора
в неравностойно положение /2+2/
    137 лв.     108 лв.            136 лв.
Дете до 11.99 г., настанено на
допълнително легло
 Безплатно  Безплатно Безплатно
Възрастен, настанен на
допълнително легло в Стая или Студио
29 лв. 20 лв. 29 лв.

Цената е на помещение, на ден и включва: нощувка, закуска, СПА пакет: Термо зона / финландска сауна, инфраред сауна, солна стая, парна баня, топла релакс пейка /, Аква зона / вътрешен минерален басейнвъншен сезонен минерален басейнвъншно джакузи с минерална вода, ледено ведро, леден фонтан, помещение за студена водна мъгла /, релакс зона, фитнес център, интернет, сейф, ползване на паркинг, туристическа такса и хотелска застраховка.

 

 

Допълнителна информация: 

  • Доплащане за вечеря (по желание) - 20 лв. на човек / Гостът избира храни и напитки от основното меню, а като комплимент за  предварително заявената услуга, получава десерт по избор от подбрано меню. /
  • В хотела Не се допускат домашни любимци!
  • Цените НЕ са валидни по време на национални и официални празници!
  • Хотелът си запазва правото да променя обявените цени!

Коментари и оценка за
Сана СПА хотел, Хисаря

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХИСАРЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This