Цени от:
45 лв.

Изхранване:
ВВ

Рачев Хотел Резиденс

Рачев Хотел в Арбанаси

Рачев хотел Резиденс се намира в село Арбанаси в близост до Велико Търново. Разполага с комфортен спа и уелнес център и е идеалното място за Вашата спокойна, семейна почивка

Рачев Хотел Резиденс, Арбанаси, България
GPS координати:
43.0991 / 25.6592

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Рачев Хотел Резиденс, Арбанаси

wi-fi интернет
бар
детски кът
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
Сауна
сейф
СПА център
турска баня
Фитнес

Рачев Хотел Резиденс, Арбанаси е разположен в село Арбанаси, четири километра източно от Велико Търново. Непосредствено до комплекса се намира манастирът Успение Богородично, съхраняващ чудотворната икона Богородица Троеръка.

Комбинация от закрит ресторант с камина, външно барбекю с пещи, чеверме, позволява на гостите да починат и опитат различни стари традиционни и европейски рецепти. Със своите 180 места, естествена светлина и мултимедийно оборудване, конферентната зала е най-голямата в Арбанси и региона.

Уелнес центърът включва 20-метров открит басейн, саунa, турска баня, фитнес зала, зона за релакс, масажни кабинети за мокър и сух масаж и специалисти, които да консултират и улеснят в избора на подходящите процедури.

Собствен параклис краси и завършва комплекса, а също го прави и желано място за организиране на сватбени тържества, кръщенета и семейни празници.

Рачев Хотел Резиденс предлага едно наистина уникално преживяване на всеки един със своите стилни стаи за гости и апартаменти. Топли тонове в допълнение към луксозната мебелировка създават подходяща атмосфера и предразполагат за почивка и забавления в 46 двойни стаи и 2 апартамента.

На разположение на гостите са многоезичен персонал, сейф, рум сервиз, 24 ч помощ за пренос на багаж, 24 ч помощ за паркиране на кола, външен паркинг, багажно отделение, събуждане по телефона, пране и гладене в рамките на 12 часа, наем на зали за срещи, детско кошче по заявка и детско столче за хранене, информация за забележителности, резервация на билети.

ГУРМЕ РЕСТОРАНТ със 140 места, камина и стилна мебелировка Ви пренася в неангажираща атмосфера и предлага традиционна, стара българска кухня, европейска кухня средиземноморки рецепти. Ресторантът на хотела е потопен в традиция и излъчва впечатление за приветлива обстановка, която се допълва от топло и професионално обслужване. С ангажимент за качество и свежи идеи, местната кухня е внимателно подбрана в традиционни и средиземноморки рецепти, балансирани перфектно от реномирана местна и международна винена листа.

ЛЕТЕН БАРБЕКЮ РЕСТОРАНТ със 160 места, радва ценителите на кулинарните изкушения на пещ, чеверме, скара и традиционната италианска пица.

ЛОБИ БАР със 50 места и тераса с 80 места, предлагат торти собствено производство, сладолед, ароматно кафе и коктейли. Лоби Бар е нова алтернатива с елегантен и модерен дизайн. Разположението му около басейна и в близост до уелнес центъра създава терапевтична атмосфера и зарежда с настроение.
ЗАЛАТА ЗА ДЕГУСТАЦИИ Ви дава възможност да опитате част от нашата колекция селектирани вина и да обогатите знанията си за тази божествена напитка. Стенописите, дървените стелажи с колекционни вина правят дегустационната зала място удобно и предпочитано за свободно време и развлечения.

Хотелът разполага с 2 конферентни зали, с капацитет от 10 до 180 места и пълно техническо оборудване.
На Ваше разположение са куриерски услуги, копиране, принтиране, пълноцветен печат, факс услуги, безплатен високоскоростен WI-FI.

Хотелът, със своите 46 двойни стаи и студия и 2 апартаментa, разпределени в четири взаимносвързани сгради и вътрешен двор със специално проектирано озеленяване, хотелът предлага всички удобства за почивка или бизнес срещи. Изграден в стила на 16 век, комплексът създава атмосфера на уют, дискретност, сигурност и спокойствие.

Всяка стая разполага с минибар, сателитна TV, телефон с директно избиране, индивидуално регулиране на AC, безплатен високоскоростен Wi Fi Интернет достъп, филми срещу заплащане, интерактивна хотелска презентация, достъп до стаята с чип карта.

Рачев Хотел Резиденс предлага също така ползването на открит плувен басейн, сауна и турска баня, солариум, модерна фитнес зала, традиционни и специални масажи, индивидуални програми за здраве и сила.

Най-малките гости се радват на детска площадка с множество атракции, детски басейн и фонтан с живи рибки.

Актуални цени за Рачев Хотел Резиденс

Цени 2020 год. 

НАСТАНЯВАНЕ  НИСЪК СЕЗОН ВИСОК СЕЗОН
02.01-31.03 и  01.10.-28.12.2020г.   01.04 - 30.09.2020г.
на база ВВ /нощувка + закуска/ От неделя до четвъртък Петък, събота, официални почивни дни От неделя до четвъртък Петък, събота, официални почивни дни
Единично настаняване в стая 60.00  70.00  65.00   75.00
Двойна стая  90.00 100.00  100.00 110.00
Тройна стая 115.00 125.00 120.00 140.00
Студио 140.00 150.00 150.00 160.00
Апартамент 160.00 170.00 170.00 180.00
Трети възрастен, настанен на допълнително легло 30.00 30.00 30.00 30.00
Дете от 5г. до 12г. настанено на редовно/допълнително легло 20.00 20.00 20.00 20.00
Посочените цени са в лева на вeчер за помещение и включват:
  • Нощувка;
  • Закуска;
  • Безплатно ползване на уреди във фитнес център и открит плувен басейн /сезонно/;
  • Безплатно ползване на открит детски басейн /сезонно/  и детска площадка;
  • Безплатен паркинг;
  • Безплатен интернет достъп на територията на комплекса;
  • Турисически такси и ДДС.

 

*  Настаняване - след 14.00ч. Освобождаване - до 11.30ч.

 

Ценови условия:

  • Дете до 5г., настанено при 2-ма пълноплащащи гости в помещението и ползващо легло на родител, се настанява безплатно;
  • Дете от 5г. до 12г., настанено на редовно/допълнително легло - 20лв./вечер;
  • Дете над 12г. се счита за възрастен;
  • Детско кошче /по заявка/ - 10лв на вечер;
  • Домашен любимец - 10лв на вечер;
  • Късно освобождаване / от 11.30ч. до 16.00ч / - доплащане 10.00лв. на всеки допълнителен час;
  • Освобождаване след 16.00ч. се счита за следваща нощувка;
  • Щета, причинена от гост - се заплаща по пазарна цена към момента на щетата.

 

Отстъпка 10% :

  • При минимален престой, включващ 4 и повече нощувки - не важи за официалните почивни дни;
  • За хора, навършили пенсионна възраст - не важи за официалните почивни дни;.

 

 

Хотелски услуги

  • Многоезичен персонал, сейф, рум сервиз, 24 h помощ за пренос на багаж, 24 h помощ за паркиране на кола, външен паркинг, багажно отделение, събуждане по телефона, пране и гладене в рамките на 12 часа, наем на зали за срещи, детско кошче по заявка и детско столче за хранене, информация за забележителности, резервация на билети, приемат се карти VISA,  MASTER CARD

Коментари и оценка за
Рачев Хотел Резиденс, Арбанаси

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АРБАНАСИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This