Цени от:
40 лв.

Изхранване:
ОВ

Пъргавеловите къщи

Пъргавеловите къщи в Яковци на цени от 40 лв, отзиви, снимки, карта

Пъргавеловите къщи е място, създадено с много вкус. Изискан стил, удобство и уют, заедно с ненатрапчивото присъствие на домакините, ще ви накарат да се почувствате желани и важни гости.

Яковци, Елена, България
GPS координати:
42.9291 / 25.8773

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Пъргавеловите къщи, Яковци

wi-fi интернет
Открит басейн
паркинг

Пъргавеловите къщи в Яковци

http://www.pargavelovi.com/

Комплексът от къщи за селски туризъм Пъргавелови е в малкото селце Яковци на самия бряг на язовира, на 5 километра от града. Тук целогодишно сред свежестта и спокойствието на планината можете да намерите всички условия за един приятен отдих.

В Голямата къща има 21 легла, разположени в четири двойни стаи, три тройни и апартамент, така че всяко семейство, според желанието си, има възможност за избор. В лятната градина сред, зеленина и много цветя, можете да се поглезите в басейна и джакузито. Сред дърветата, под прохладната сянка са разположени люлки и хамаци. Тук необезпокоявани можете да почетете книга или да прекарате следобедната си дрямка – на чист въздух и пълна тишина. За децата домакините съобразително са подготвили тенис маса, а по-малките могат да се забавляват на специално обособената детска площадка.

Малката къща разполага с 13 легла, от които три тройни стаи и две двойни с два санитарни възела. Тук гостите могат да приготвят храната си сами в напълно оборудвана съвременна кухня, а за любителите на кулинарните приключения семейство Пъргавелови може да подготви барбекю и пещ. През летните лениви часове, когато ви се иска прохлада на момента и без много движение, можете да се потопите в прохладните води на винаги чистия и педантично поддържан басейн.

Актуални цени за Пъргавеловите къщи

Коментари и оценка за
Пъргавеловите къщи, Яковци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ЯКОВЦИ
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ЯКОВЦИ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЯКОВЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This