Пирин Голф и Кънтри Клуб - Банско снимка хотел
Пирин Голф и Кънтри Клуб - Банско снимка стая
Пирин Голф и Кънтри Клуб - Банско снимка хотел
Пирин Голф и Кънтри Клуб - Банско снимка басейн
Пирин Голф и Кънтри Клуб - Банско снимка двойна стая

Цени от:
43 лв.

Изхранване:
НВ

Пирин Голф и Кънтри Клуб

Пирин Голф и Кънтри Клуб - Разлог цени и оферти, снимки, мнения, промоции за ски почивка

Пирин Голф и Кънтри клуб е невероятен 5-звезден комплекс, притегателен център за голфъри от целия свят, както и предлага отлични условия за ски почивка.

„Пирин“ голф и кънтри клуб, Разлог, България
GPS координати:
41.8529 / 23.4225

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Пирин Голф и Кънтри Клуб, Разлог

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Пирин Голф е разположен в югозападната част на България, в красивата Разложка котловина, сгушен в прегръдките на трите планини Рила, Пирин и Родопи, Пирин Голф и Кънтри клуб е невероятен 5-звезден комплекс, притегателен център за голфъри от целия свят. Курортният комплекс посреща целогодишно своите гости и предлага уникална възможност да играете голф през лятото, а през снежната зима да покарате ски по 65 км добре поддържани писти, подходящи за начинаещи и напреднали скиори. Само на 5 мин. от Пирин Голф и Кънтри клуб е разположен курорта Банско.

Хотелът е проектиран като комплекс от 4 свързани сгради, разположени перпендикулярно на главния път, включващ красиво оформени зелени площи, алеи, градини. Източното крило е петзвезден хотел с около 80 апартамента. Останалите 3 части са Апарт хотел с 220 ваканционни апартаменти, от които 20 са мезонети.

Всичките 4 сгради са свързани чрез СПА и Уелнес център, разположен на площ 4500 кв м. Центърът включва и три конферентни зали, които могат да бъдат обединени в една голяма зала, благодарение на специални плъзгащи се врати.

СПА и Уелнес център - ВИП СПА зона /три индивидуални мини СПА центъра с лични масажен кабинет, сауна и парна баня/, вътрешен и външен басейн, фитнес център, йога център, зала за стречинг, скуош, професионално голф игрище (18 дупки, пар 72), голф академия, детски кът, конферентен център.

Даунтаун - най-оживената част на комплекса с пешеходен достъп до разнообразни търговски обекти, заведения и зелени площи. Кварталът се състои от 5 жилищни блока, като част от апартаментите са с директно изложение към 14-та дупка от игрището.

Лейк се счита за най-луксозният квартал, заради уникалното си разположение и представлява група от 2 жилищни сгради и 12 семейни къщи с веранди. Те са издигнати точно на 15 феъруей на игрището, както и двете езера, с кристално чиста изворна вода от Пирин.

Пирин 1 и Пирин 3 оформят вътрешно пространство със зони за отмора и забавления, басейн и кафене.

Комплексът разполага с две голф игрища с ексклузивен достъп за собственици и гости на комплекса, както и за гости на хотелите на Катарино СПА, Перун, България, Разлог. Гордостта на клуба е голф игрището от шампионски тип с 18 дупки (пар 72) по дизайн на капитана на европейския отбор за Райдър Къп 2006 Ian Woosnam. Второто игрище е с 5 дупки и носи името на заобикалящата го естествена среда - Pirin Pine. То е проектирано от млада дизайнерска компания от Германия. Запалените голфъри могат да тренират и усъвършенстват своите удари в една от най-добрите и впечатляващи голф академии в Централна и Източна Европа. Академията е оборудвана с модерна тренировъчна видео техника (Scope, S and M Putt Lab) и е ръководена от Николай Станев - единственият български голф професионалист, сертифициран от Европейската Професионална Голф Асоциация.
От разнообразните предложения на Пирин Голф и Кънтри Клуб могат да се възползват всички- от начинаещия до добре подготвения състезател. Тук ще намерите най-модерните и новите тренировъчни уреди, като SAM Putt Lab (първата анализираща и тренировъчна система за пат удари) или системата за видео анализ Scope и високо мотивирани голф инструктори, които ще Ви предоставят подробна информация относно съдържанието на курса и Вашето ниво на представяне.

Актуални цени за Пирин Голф и Кънтри Клуб

Цени за периода 01.04.2018 – 30.11.2018 год.
Настаняване: HB от петък
до събота
/1 нощ./
от неделя
до четвъртък
/ 1 нощ./
цена на ден
/ мин. 3 нощ./
цена на ден
/мин. 5 нощ./
Студио 106 лв. 95 лв. 91 лв. 86 лв.
Студио за двама 136 лв. 122 лв. 116 лв. 110 лв.
Спа студио 130 лв. 117 лв. 111 лв. 105 лв.
Спа студио за двама 160 лв. 144 лв. 137 лв. 130 лв.
Апартамент с една спалня 156 лв. 140 лв. 133 лв. 126 лв.
Апартамент с две спални 197 лв. 181 лв. 174 лв. 166 лв.
Апартамент с две спални за трима 227 лв. 204 лв. 194 лв. 184 лв.
Апартамен с три спални
Вила / 4+0/
289 лв. 267 лв. 258 лв. 248 лв.
Апартамент с три спални Вила / 5+0/ 319 лв. 296 лв. 286 лв. 275 лв.
Апартамент с три спални Вила /6+0/ 376 лв. 338 лв. 321 лв. 305 лв.
Цената е на помещение на ден и включва: нощувка с включена закуска и вечеря, интернет, сателитна телевизия, Спа център ползване на вътрешни и външни басейни /летен сезон/, Термална зона , планинска сауна, инфрачервена сауна, хидротераптична Kneipp пейка горещ камъл, леден фонтан, топлинна пейка, лакониум, ароматна парна баня, паркинг, денонощна охрана.

* Цената НЕ включва курортен данък в размер на 0.55 лв. на човек на ден - заплаща се задължително!

 

Допълнителни условия:

Деца и възрастни се настаняват безплатно на допълнително легло, като доплащат само за закуска и вечеря по избор при следните ценови условия и след предварителна резервация:
- Деца до 6.99 г. се настаняват и вечерят безплатно.
- Цена на закуската на дете от 7 г. до 13.99 г - 10 лв.
- Цена на закуска възрастен - 20 лв.
- Цена на вечеря на дете от 7 г. до 13.99 г. - 12,50 лв.
- Цена на вечеря на възрастен - 25 лв.

 

Общи условия:
- При настаняване се изисква задължителен депозит в размер на 100 (лева на помещение, който се връща в деня на напускане, след предварителна проверка на оборудването в помещението.
-  При анулация, промяна или ранно напускане по резервация, направена по оферта за ранно записване, дължимата неустойка е 100%
- Настаняването се осъществява от рецепцията на „Пирин Голф и Спа Хотел” 5* след 15:00 часа. Напускане до 12:00 часа. За късно пристигане и по-късно напускане, съобщете в отдел „Резервации”.
- Домашни любимци са позволени, при заплащане на 15лв. на вечер за малък домашен любимец и 30лв. на вечер за голям домашен любимец. При настаняване на домашен любимец се изисква задължителен депозит от 50лв. на помещение, които се връща в деня на напускане, след предварителна проверка на оборудването в помещението.

Коментари и оценка за
Пирин Голф и Кънтри Клуб, Разлог

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РАЗЛОГ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This