Изхранване:
ВВ

Парк Хотел Санкт Петербург

Парк Хотел Санкт Петербург в Пловдив

Хотел Санкт Петербург е модерен и естетичен хотел в Пловдив, разположен в бизнес центъра на града и е най-високият хотелски комплекс в града.

Парк-хотел „Санкт Петербург“, Пловдив, България
GPS координати:
42.1577 / 24.7356

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Парк Хотел Санкт Петербург, Пловдив

wi-fi интернет
бар
детски кът
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
сейф

Парк-хотел Санкт Петербург е най-високият, модерен комплекс в Пловдив, който носи класическата елегантност на града. Хотелът създава атмосфера на неповторима хармония, естетичност, комфорт и модерен европейски стил. Разположен в центъра на Пловдив, хотелът Ви предлага ненадмината гледка на градския хоризонт.

Парк-хотел "Санкт Петербург" е създаден с вкус и е направен, за да Ви накара да се чувствате като у дома си за ден, седмица, месец или повече. Специално е проектиран както за нуждите на бизнес клиентите, така и за тези, които са на почивка.

Комплексът разполага с просторни студия, стаи и апартаменти, конферентни зали, кафе-сладкарници, класически ресторанти, аква-парк, детски център.

Първокласните удобства и неповторимата гледка към целия град и към Аквапарка създават усещене за топлина и уют.

Луксозните студия са 105. Всички са със спалня (2x2м), мека мебел и работен кът, което ги прави изключително атрактивни за ценители на добрия вкус и комфорта. Всички студия разполагат с телевизор, телефон, мини-бар и интернет връзка. Някои са с вана, а други- с душ кабина.

 

Основен ресторант - Открийте света на кулинарните удоволствия в нашия елегантен Ресторант „Санкт Петербург" /600 места/, на две нива, уникален по своята форма и капацитетни възможности. Перфектен за провеждане на различни тържества и коктейли. Свързан е с Аква парка, което прави ресторанта още по-атрактивен.

Бизнес ресторантът /100 места/ Ви дава прекрасна възможност за делови обяд или вечеря в изискана обстановка с първокласни ястия предимно от френската и средиземноморска кухня. Идеален за семейни и фирмени празненства и официални коктейли.

Бар Панорама -място с неотразима елегантност и с най-уникалната гледка.. Подходящо място за отпускане с качествено питие в луксозна обстановкa.. Целият древен град в един поглед, усещане което може да получите само тук. Бар "Панорама " е най-подходящото място за коктейли и малки тържества. За тези които държат на стила и комфорта.....

Аква парк, детски център.

Актуални цени за Парк Хотел Санкт Петербург

Коментари и оценка за
Парк Хотел Санкт Петербург, Пловдив

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЛОВДИВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This