Пампорово Вилидж - Пампорово - снимка вила
Пампорово Вилидж - Пампорово - снимка стая

Изхранване:
ОВ

Пампорово Вилидж

Пампорово Вилидж - Пампорово цени и оферти, наем на вили, карта, промоции

Комплекс Pamporovo Villаge е ваканционен комплекс, намира се на югоизточната страна на слънчево Пампорово и е специално проектиран като естествено място за почивка и развлечение.

Пампорово Вилидж, Пампорово, България
GPS координати:
41.6217 / 24.7139

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Пампорово Вилидж, Пампорово

wi-fi интернет
Открит басейн
паркинг
СПА център

Комплекс Pamporovo Villаge е четирисезонен ваканционен комплекс, намира се на югоизточната страна на слънчево Пампорово и е специално проектиран като естествено място за почивка и развлечения. Пампорово Вилидж е подходящо място за хора на различна възраст и с различна цел на престоя си. Разнообразната ни програма от летни и зимни туристически и спортни мероприятия ще задоволи всяко Ваше желание.
Професионалният ни екип ще се погрижи почивката Ви да бъде приятна, а престоят Ви тук - незабравим.

Комплекът се състои от 38 луксозни вили и Апарт-хотел Forest Glade състоящ се от 106 апартамента, напълно обзаведени според най-високите стандарти в бранша. Нашият ресторант в европейски стил предлага превъзходна кухня с широко разнообразие от вкусни ястия. Тук ще прекарате уникална вечер в приятна обстановка, а на втория етаж ще можете да се насладите и на прекрасна панорама към Родопа планина. След изпълнен с емоции ден на ски-пистите се отдайте на пълна почивка и възстановяване в центъра за рекалсация, където ще можете да се насладите на разнообразни традиционни и нови масажни техники и процедури. Центърът предлага масажни студия специално пригодени за различните СПА-процедури. Тук най-добрите професионалисти в региона ще се погрижат за здравето на Вашето тяло и душа.

Всяка вила е обзаведена в модерен стил според най-високите стандарти в бранша. На първо ниво в къщата е разположена просторна дневна с трапезария и кухненски бокс изцяло оборудван с електроуреди и комплекти за хранене. 21-инчов телевизор с над 20 сателитни канала, DVD и камина на дърва придават на дневната уютна атмосфера. Елегантна вита дървена стълба води до вторият етаж, където се намират двете просторни спални с панорамни тераси.

В СПА центъра, който ще отвори през април ще имате възможността да поглезите всичките си сетива с: Класически масаж, Спортен масаж, Арома масаж, Лечебен масаж с мануална терапия, Антицелулитен масаж, Шоколадова терапия, Китайски масаж, Рефлексотерапия на ходилата, Турска баня (хамам), Таласо терапия, Маска Три Актив, Маска Морски минерали, Оризова терапия, Терапия Здраве, Маска Морска енергия и други.
ЕКСТРИЙМ ЦЕНТЪР Пампорово Вилидж организира екскурзии до различни природни и културни забележителности и предлага голямо разнообразие от летни и зимни забавления, разработени от екип професионалисти, за да се гарантират безопасността и удоволствието Ви.
Зима: каране на моторни шейни, каране на вседеход (АТV), ски и сноуборд, преходи с водач, преходи със снегоходки, лов и риболов, ледено катерене, трекове със щеки в група, пейнтбол, посещения на пещери и др., ски оборудване и ски училище.
Лято: каране на вседеход (АТV), преходи с водач, лов и риболов, конна езда, скално катерене, пейнтбол, посещения на пещери, Via Ferrata, джип сафари, алийски тролей и др.

Актуални цени за Пампорово Вилидж

Коментари и оценка за
Пампорово Вилидж, Пампорово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПАМПОРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This