Изхранване:
ВВ

Хотел Минотел Рашев

Минотел Рашев, Велико Търново

Хотел Минотел Рашев е разположен в гр. Велико Търново, само на 300м. от историческата крепост Царевец и помещенията на хотела предлагат незабравима гледка към нея.

Минотел Рашев, улица „Никола Пиколо“, Велико Търново, България
GPS координати:
43.0819 / 25.6428

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Минотел Рашев Велико Търново се намира на около 300 м. от крепостта Царевец.

Хотелът е част от международната хотелска верига Минотел, чието седалище е в Лозана, Швейцария. Минотел Рашев е предпочитано място за настаняване на много гости от страната и чужбина.

Разположен в сърцето на Стария град във Велико Търново, местоположението му е непосредствена близост до някои исторически места като крепостта Царевец, Трапезица, църквите Св. Димитър Солунски и Св. Св. Константин и Елена, улицата на занаятите - Самоводската чаршия, Къщата с маймунката, Сарафкината къща, Паметникът на Асеневци и др.

На разположение на нашите гости са 10 луксозно обзаведени стаи, 2 модерни панорамни апартамента и панорамен ресторант. Като на длан пред Вас ще разкрият своята прелест Катедралният храм, Царевец, Трапезица, Варуша и и село Арбанаси.

Аудио-визуалния спектакъл Звук и светлина може да се наблюдава, както от стаите с изглед към Царевец, така и от панорамния ресторант, разположен на последния етаж на хотела.

Актуални цени за Хотел Минотел Рашев

Коментари и оценка за
Хотел Минотел Рашев, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This