Изхранване:
ВВ

Къща на Времето

Къща за гости в Огняново - Къщата на Времето

Къщата на времето, Огняново представлява къща за гости разположена в красивото село с лековити минерални води село Огняново.

Къщата на времето/ House of Time, с. Огняново, общ. Гърмен, България
GPS координати:
41.6147 / 23.7887

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Къща на Времето, Огняново

wi-fi интернет
бар
Открит басейн
паркинг
Сауна

Къщата на времето, Огняново представлява къща за гости разположена в набралото популярност заради лековитите си минерални води село Огняново. Селцето се намира в живописна местност, сгушено в подножието на четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. На около 40 км. се намира курортното градче Банско, а само на 70 км. - плажовете на Бяло море. Днес село Огняново е известен балнеоложки център с отлична база. Местността предлага благоприятен климат и живописни природни гледки. Разположено в богат на растителност хълмист район, селцето е заобиколено от Пирин и Родопите, едни от най-атрактивните за туристически походи планини в България. Чистият планински въздух в съчетание с меките климатични условия, характерни за югозападната част на страната правят село Огняново отлично място за почивка и отдих. Минералният извор на територията на селището, превръща село Огняново в мечтано кътче, даряващо спокойствие, удоволствие и поредица от прекрасни спомени. Според местните, минералните води на село Огняново лекуват над 100 вида заболявания. Всеки месец за балнеологични процедури в селището пристигат около 2000 души. Независимо дали търсите нови възможности за планински туризъм, спокойна лятна почивка или просто искате да опознаете забележителностите на района, не се колебайте да го направите в Къща за гости - Къщата на времето.

Къщата на времето е открита преди по- малко от две години и любезните и домакини с радост ще Ви посрещнат и въведат в уютната обстановка, за да се почувствате като у дома си.

Къщата предлага безброй възможности за приятна семейна почивка, спортна ваканция или забавен уикенд с приятели през всички сезони. Разпуснете край минералния басейн, наслаждавайки се на спиращата дъха гледка към планината или стегнете раниците и поемете по една от множеството екопътеки в района. Насладете се на прохладните вечери с компанията, приготвяйки нещо вкусно на откритото барбекю. Не забравяйте да опитате прекрасните домашно приготвени закуски и нектари от лично стопанство. Отделете ден, за да разпуснете във финландската сауна с аромат на натурално лавандулово масло и се поглезете с професионален масаж след това.

Къщата за гости "Къщата на времето" разполага с голяма, отрупана със зеленина градина с прекрасна гледка към планината. За удобство на всички посетители, е осигурена безплатна Wi-Fi връзка на територията на целия обект, както и безплатен паркинг.

Забавления и развлечения:
- финландска сауна с аромат на натурално лавандулово масло;
- професионален масаж;

Къщата се състои от шест двойни стаи, обзаведени в модерен стил, всяка от които е със самостоятелни баня и балкон. На разположение на всички гости е просторната трапезария и уютен кът за отдих с удобен диван, широкоекранен телевизор и камина, както и напълно оборудваната кухня.

Актуални цени за Къща на Времето

Коментари и оценка за
Къща на Времето, Огняново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ОГНЯНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This